- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Többedszer ismétlem magam: nincsenek túlzó elvárásaim a kis géppel szemben! A lényeg az, hogy webről jön az áldás ~20 MBit/s-al, de PC-RŐL CSAK KB. 5 MBIT/S. Ezt nem tudom feldolgozni lelkileg!
Tehát nem a gép wifijét kifogásolom, hanem szeretném elérni a PC-ről is azt a sebességet, amit webről, de senkinek semmi ötlete semelyik fórumon se... -
üszök
őstag
Egy ilyen kéne.Csak ha lehet olcsóbban.Van a Vaterán enyiért,úgyhogy ő is veszi valahol,mert ingyen nem bizniszel senki.
-
törölt tag
Firefox
Amint szinkronizál Dropbox-al, adok egy linket
Vagyis itt a link, de még nem ért fel -
-
Egesz pontosan inkabb azt mond hogy beragad a mag,emiatt el kezd darbosan mukodni,youtube szaggat rajata es egyebb alkalmazasok is megerzik ezt,neked meg az agyad eldurran tole,a wifi milyen rajta,teszteld engedd kijelzo zarra aztan kuldj neha emailt magadnak hanem erkezik meg akkor azzal is vannak gondok...cpu orajel rendben van ,ellenorizd azt is ,ha alacsonyabban tempoval megy mint ami ra van irva azt is vetesd fel a hiba listara...akku ido milyen ? Ugye ha jol emlekszek te voltal aki nyuzta az elejen hogy kikojjon minden hiba? Nem neked rimankodtunk hogy ne vedd meg? De azert keszulj ra nem lesz rovid menet,hacsak nem javult a szerviz munkaideje,anno elerni se lehetett oket ,ha meg sikerult hmmm nem voltam tul baratsagos veluk..
igaz neked nem a szervizt hanem a mm kell majd piszkalni,ha tul sokaig lenne oda a termek kerd a panaszkonyvet is es toltsd ki rendesen ,irasd ala veluk 1 peldany a tied ,a panaszodra 30 napon belul kell valaszolniuk...de ezzel akkor elj ha nagyon sokaig oda van a tableted,egybol nem lesz csere....
-
Samsung galaxy tab 2 p5110 lett belole Deception ajanlasara hallgatva
annyira elegem lett a kinai cuccokbol (bar csak a myaudio volt itthon ilyen)hogy nem mertem megint valami kiniba beleugrani,reteknek eleg volt a 808dcc legalabb egy hetet elvett az eletembol ,a szerviz toketlensege...tudom nem egy kategoria a ketto,de a viszonylagos olcsosagert azert tobb varhato el. A fentebb irt hibak mindegyikebol kijutott nekem,e mellett 150 napbol 67 szervizben...na a vegerenelgurult a gyogyszerem,nem csak a szervizrol de a medias ugyfelszolgalatosrol is lehuztama kersztvizet,igaz aztan bocsanatot kertem tole,mert tudom nem az o hibaja hogy ceguk ilyen remek muszaki cikket forgalmaz...emiatt tolem senkimse varja hogy a myaudiot mint eszkozt javasoljam neki,a meglevo tudasommal szivesen segitek ha gond van..
...tobb forumon is ott vagyok nyomon kovetek jo par eszkozt, sajna megbizhatosag teren a myaudio nincs a csucson,a szerviz meg szot sem erdemel...
-
Fritz Teufel
addikt
Erről a készülékről immár négyen váltottunk Samsung Galaxy Tab 2 10.1-re. Mind a négyen minőségi problémák miatt kellett, hogy váltsunk valami valóban működő megoldásra.
Nekem például 50 nap volt a szerviz és a csere készüléket akarták már javítani! A csere készülék is a második volt, mert az elsőt, amit adni akartak és kivettek előttem a dobozból, SÉRÜLT VOLT. Fel volt nyitva az oldala, mintha felfeszegették volna. Összepattintották, visszatették a dobozába és ment vissza a raktárba, kihozták a másodikat, amit később elátkoztam. Az összepattintott példányt, gondolom, azóta valaki élvezettel használja.
-
31 nap utan se kell penzt vissza adni,ha van megfelelo ugyanolyan ,de hibatlan cserekeszulek,de mivel olyan nincs a 808dcc bol gondolom emiatt kaptam utalvanyt,amugy a mm ben megmondtam az 6gyfelszolgalatosnak ,ha ugyanezt a sz@.t adjak helyette akkor tesztprogram elo ,es az osszes dobozt kibontatom veluk,de nem volt ra szukseg ,mert nekik mindegy mire de naluk koltsd el a penzed...igaz est se tehetik meg,de mivel volt olyan tab ami megfelelo volt nekem azt hoztam el rafizetessel. Amiket kerdezel vagy felvetsz azon tul vagyok,beszeltem anno a fogyasztovedelemmel a jogaimmal kapcsoltban,miket kovetelhetek es miket nem ...stb.Amugy a hulye azert nem vagyok boltban meseltek hohy a myaudio szerviz velem meg gyors is volt,mert van olyan eszkoz naluk hogy a gazdaja mar 50 napja varja a javitast ....de volt aki debrecenbol elment a szervizbe miskolcra mert nem hitte el hogy ennyit packaznak vele...
-
-
Fez69
csendes tag
-
Fritz Teufel
addikt
Ha többet nem fordul elő, akkor semmit. Ha megint előfordul, akkor mielőtt kikapcsolnád, gyári adatok visszaállítása és legyen pipa a Belső tárhely formázása mellett. A készülék újra fog indulni. Ekkor kapcsold ki megint és jöhet a jó öreg Recovery, ahol mehet a full wipe és a cash. Aztán újra be lehet lakni ezt a remekművet.
A mutatvány előtt mentsd le a menthetőt! Lehetőleg az alkalmazások beállításait NE...
Ha ezek után is előjön a probléma és esetleg egyre többször, akkor érdemes lesz egy B tervet kovácsolni, mert a szerviz nem nagyon siet a dologgal ;-)
-
Nekem is igy volt, a playen azert nem latszik mert elvileg nem megy rajta,pedig megy gyakorlatilag is...de nekem ilyen volt a youtube2mp3 meg még jo nehany program. E ket rommal amit emlitettem ,ezekkel volt a legfurgebb,es csak egyeni preferencia ki melyiket hasznalja...
-
-
Mert ha nincs rendesen beallitva olyat is kilo az alkalmazasok kozul qmit nem kene,amit aztan ujratolt a rendszer,emiatt jobban merul,es nem hogy gyorsabb hanem lassabb lesz hosszabb tavon...ez tapasztalat de masok is leirtak mar..800mb memoria sok mindenre eleg...azert 800 kb ,mert az igp,is lekot egy bizonyos memoria reszt...
-
üszök
őstag
-
-
Galaxy tab 2 10.1,erre tudtam cserelni a mediaba,amivel meg szemeztem a lenovo a2109 tegra 3 all,es az asus memo,meg egy acer a210 e ,de az nix media markt.. Eddig minden oke a samuval,uzemido 1 alom,a mukodesi sebesseg ,stabilitas eddig nagyon rendben van,
Ta69 a nagy gyartoknal nem feltetlen beta teszter az ember,szerintem,pontosabban a consumer kategoriaban vannak gondok pl galaxy y es tsai...nem mondom hogy mindenki premium termeket vegyen,de a kozep kategoria megcsipheto... -
-
plityo
tag
-
Supra
tag
Megfordult a fejemben... De valljuk be, irányítás technikába maga windows nem való. A windows HW úgy kerül 5x annyiba, hogy nem ad hozzá pluszt, sőt: nem nyitott rendszer, a windows8 meg béta, és drága, új, és ha bukik, írhatom újra a programot.
Ha meg nem válnak be ezek a cumók, akkor van még a piacon 10-20%-al drágábban is, és nem kell félni attól, hogy egy 150-250 ezres eszközről veszítem el a garit, illetve kell otthagynom a préri közepén, -20 vagy +45 fokban.
Így pl. betehetek kettőt a rendszerbe, egyszerre már csak nem döglenek meg - és akkor még mindig nincs annyiban, mint egy rendes telefon! :-) -
Supra
tag
Vannak szép dolgok, csak amikor egy Daikin hőszivattyú 3 milliós árából majd 1 millió a vezérlés, akkor úgy elgondolkodik az ember...
A teljes rendszer saját, a PIC-en saját program fut, saját tervezésű panelben. Az már szinte végleges állapotban van - a PIC softwaret a fenti probléma (és három halott BT adapter miatt) nem tudom véglegesíteni, és így az android alkalmazással is lassan haladok... Majd meglátjuk, a V2-nek már saját programnyelve is lesz.
Csak ez a hülye kernel...
-
vation
tag
Ezt akarta linkelni:
http://www.vanitron.hu/index.php?pg=termekinfo&item_id=37760Ez is jól néz ki, ez ha jól látom olyan, hogy gumi pántokkal kell rögziteni.
Én is agyltam rajta, írtam is nekik, hogy küldjenek pontos méreteket, de még nem válaszolak, bár már tárgytalan is lett számomra. -
vation
tag
Ja igen az lemaradt.
cekkk Neked kicsit messze van, de ha jössz Bp-re akkor beállíthatnád a Dune-met is
(yadis), mert még nem boldogultam vele. :
Szóval a tokot a dohány utca Erzsébet krt kereszteződésében vettem a Boscolonál.
Ez egy mobil bolt, ami a sarkon van, eléggé feltűnő zöld kirakattal.. -
darthsmoke
Korrektor
Hát...
Nekem volt Motorola Xoom-om (Tegra 2 chipset), nem gyári, ráheggesztett Jelly Bean rendszerrel, és akkor is szaggatott, meg ugrált összevissza.
Ez a benchmarkokban legalább 1,5x annyi pontot szerez, és feleannyiba kerül. Ha így is szaggat, még mindig ugyanott vagyok. -
waterphone
tag
Bár még a bizonytalanok táborát erősítem ezért nem vettem ilyen eszközt, de azt szeretném kérdezni hogy
a rootolás közben miután megraktad a tüzet, óramutatóval megegyező, vagy ellentétes irányba ugrabugráltál.
Gondolom ez fontos, akár bekerülhetne az 1. hozzászólásba is hogy zsolti lássa -
Nunder
őstag
Ne legyen mappa sem, sem pedig a tömörített eredeti *.zip. Szüzen a fájlokat rámásolni az SD-re és kész. Gép kikapcsol, kártya be és teszi a dolgát. Ha a telepítés helyett a recovery jön be, akkor már rég rossz a történet.
Root-nál annyi a különbség, hogy ott a *.zip-et csapod fel a kártyára. Ott be fog jönni a recovery és onnan kell kiválasztani a dolgokat.
Viszont lehet, hogy neked nem a kicsomagolással, hanem a kártyával lesz a gond, mert nekem is hasonló gondom volt, mikor nem tetszett neki a kártya. Másikkal próbáltam és az jó volt. (2GB-os Kingston SD nem tetszett, 8GB-os Kingston SDHC Class 4 már igen)
-
Fritz Teufel
addikt
A frissítést úgy hajtsd végre, ahogyan le van írva. Ha az elkészült, akkor törölni kell az SD kárty tartalmát és helyére a roothoz szükséges csomagot kell felmásolni. Aztán mehet az újraindítás Recovery üzemmódba. Ott a leírt módon kell a telepítést elvégezni és kész.
Ha azonban a kártyáról nem törlöd le a ROM telepítő fájlokat, akkor megint egy ROM telepítést fogsz végrehajtani, ugyanis az azonnal indul, nem fog bejönni a Recovery. -
Miksz
tag
A rootolásnál a felső néhány sor nem kék?
ott kellene hangerő le vagy fel gombbal lépkedi az apply update sdcardra, majd bekapcs gomb (enternek felel meg) nyomni, utána szintén hang fel le gombokkal megkeresni a rootolo fájlt, és szintén bekapcs gombot nyomni. ... ha jól látom a problemát......
ui.: a romolás vszínűleg sikerült, csak elmaradt a wipe, ezért maradtak meg programok és magyar nyelv, meg a beállítások.
-
Fritz Teufel
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- BestBuy topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged