Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
válasz
Smithy87 #392 üzenetére
Valaki akinek a 4.0.3. van fent lefuttatná a teszteket? Kíváncsi vagyok számítsak e javulásra a downgraddel, vagy tényleg hardveresen nem fasza valami és vissza gariba? Btw valahol olvastam,h a wifihez meg kellene nézni az antennát mert szarúl van forrasztva/le lett hagyva valami árnyékolás. :S
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
Eddig tetszik a kütyü. De. Térkép 1-2-szer kifagyott és bezárta az alkalmazást. 2-3-szor nyomtam a várakozásra, de láttam, hogy semmi értelme. Ma frissítettem a Maps-et Playen, de azon is csinálta egyszer. Nem nagy gond, csak gondoltam beszámolok róla.
Kérdésem lenne: Ha Pendrive-ot dugok rá, akkor kell valami alkalmazás, amitől látni fogja? Mert csak ha rádugom, nem látja a file-kezelőben.
Tudtok valami jó keyboardot rá, ami tudna magyarul? Nekem nem ajánl fel szavakat az írásnál. Nem lenne nagy elvárásom, csak ha beírom a billentyűn, hogy "pelda", akkor ajánlja fel, hogy példa. De nem teszi, sajna.
4.0.4-esem van. És várom a JB-t!Valami hír, hogy mikor lesz? Üdv.
-
stefyY
őstag
válasz
waterphone #395 üzenetére
...köszi.
Na igen, 1 hónapon belül...pedig már megszoktam az ETR-t.
-
atike
nagyúr
Konkrétabban arra gondoltam, hogy tok, esetleg fólia, dokkoló, akármi...
Van "gyári" direkt ehhez készült, vagy csak az univerzális csodákból lehet válogatni?
-
atike
nagyúr
A MyAudio gyárt (vagy legalább ajánl) kiegészítőket a tableteihez? Vagy aki amit gondol meg meg tud venni azt használ hozzá...?
-
stefyY
őstag
Már tűkön ülök...vajon mikor jön?
-
Pompi
nagyúr
Ahogy már elhangzott root egyszerűen csak 4.0.3-ra van. 4.0.3-on egyébként több power profile is van. Visszarakása végtelenül egyszerű, sd kártyára fel kell másolni a csomagot. Factory reset. Gép kikapcs. Hangerő fel + bekapcsológombbal elindít. Ekkor lefut a telepítő és kész. Biztos ami tuti alapon én ilyenkor egy factory resettel kezdtem. Innen le lehet szedni a 4.0.3-at: [link]
Ja, igen persze megy az Apex Launcher ezen a gépen. -
-
Nunder
őstag
válasz
Smithy87 #381 üzenetére
Nekem a Skype telepítés után adta meg magát, de ott olyan szintű akadást produkált, hogy arra szavak nincsenek. Restart megoldotta, remélem nem fog előfordulni sűrűn.
RPG szintű játékot lehet találni Play-en, ami frankón játszható? Amint látom ez e Dungeon Hunter valami ilyesmi lesz
this is life: és a gyári 4.0.3-as rom felpattintásáról van valami infó? Ha lesz egy kis időm, átnyálazom a fórumot ezzel kapcsolatban.
-
Smithy87
senior tag
Na most kapcsolt ki először 4.0.4. alatt. Beállt a főképernyők közötti váltás és kikapcsolt. Szerintem estére vissza butítom 4.0.3. ra amíg nincs cukor rá. A wifinállam borzalom. A céges hotspotot is eldobálja pedig, az egymillió éves galaxy spikám is stabilan látja.
Garis csere vagy tényleg ilyen rossz?
A launchereket megnézem amint elkapja a netet.
Nem csak hogy szánalmasan gyengén látja még el is dobálja más tapasztalt ilyet?
Böngészőnek és a dolphint tettem fel, eddig megy. Akku időről 65% on kaptam tegnap du. 2-kor, és este 7 re merült le nem sokat pihent a wifi erőlködött és Dungeonhunter 3 lett nyúzva rajta. A N.O.V.A. 3 sajnos inkompatibilitást ír.
Erre van olyan rom amiben másik gépnek mutatja magát a play felé?
-
Nunder
őstag
Root-ot próbálta már valaki? Ugyanis AnTuTu-val szeretném piszkálni egy kicsit a procit, de nyilván nem engedi, és eddig nagyon megoldást sem találtam rá. Az általuk promótált Unlock Root nevű csodával is próbálkoztam, zéró eredménnyel. Nem ástam még bele magam, de igyekszem
Ami pedig a gépet illeti. Szerintem annyit bőven hoz, mint amennyit elvártam tőle. Nálam nem volt gond a WiFi-vel, igaz nem is blokkolta semmi a routert. Egyszer tapasztaltam jelerősség esést, de akkor is minimálisat. Youtube tényleg kicsit lassúcska, és a görgetés is eléggé akadozó. Mind a Home-on, mind a böngészőben. Chrome kicsit javított az élményen.
Az előre beharangozott ellenére, én csak két CPU üzemmódot találtam a gépen, Normál és Energy Save. Ezért is kellene az AnTuTu.
Remek ebook olvasásra, amiért nálam már akkor is megérné, ha nem menne rajta semmi sem normálisan.
Nyilván nem egy Transformer, de nem is ezért vannak itt az emberek. Akinek egy jól használható, gyors és mégis szép tablet kell, az nem fog benne csalódni.
Pompi: ez a launcher jól működik a deszkánkon? Mert ígéretesnek tűnik a képek alapján
Leginkább a kezelő ikonokat szeretném testre szabni.
-
Pompi
nagyúr
válasz
this is life #378 üzenetére
Nem égető, egyelőre elég ha a telefonomon van naptár, de ordas nagy hiba, nem is értem, hogy hogy tudták kihagyni, elég sok androidos teló megfordult már a kezeim között és egyiknél se hiányzott a naptár. Ez alap dolog google / android vonalon. Nekem a 4.0.4 annyira borzalmas kinézetre (az értesítési terület büntet leginkább, és azt azért annyira nem lehet kikerülni), hogy inkább lemondok a naptárról, aztán csak jön majd lassan a JB remélhetőleg.
Én az Apex Launchert használom ICS alatt telón is. Anno megnéztem a Novát is, de nekem ez jött be jobban.
-
-
Pompi
nagyúr
válasz
this is life #375 üzenetére
"A 403 atka egyedul az hogy appot kell telepiteni hogy kepernyozar eeten ne dobja el a netet."
Meg az, hogy a Google Naptárat nem szinkronizálja
-
válasz
pusihusi #372 üzenetére
Nekem az jott be jobban ,na'meg a gepnek is ,tartalomfogyasztasra amire en hasznalom szerinten nagyon jo ,miota megvan a laptop tan ketszer volt bekapcsolva...De azert kerdezz meg egy ket embert akik 4.04 et hasznal hogy mik a tapasztalataik,tobb szem tobbet lat ...konkret keszenleti idom nincs mert ket hasznalat kozt max 24 ora tellik el,csak par szazalekt merul ezen ido alatt,de wifi ilyenkor pihiben van.A 403 atka egyedul az hogy appot kell telepiteni hogy kepernyozar eeten ne dobja el a netet...a progi neve advanced wifi ....stb
-
Smithy87
senior tag
mikro USB-s 7" os tok nincs? no nem mintha telhetetlen lennék de még is. Egyenlőre a wifi finoman szólva is szar a telóról megosztott mobilnetet is csak 4 es erősségűnek látta 10 cm -ről !!!! Néha meg meg röccen de csodákat nem várok. Most van töltőn, a hátlap melegszik mintha muszály volna :S kb 2 óra alatt ment 5% ról 82 re. Sd vel nincs tapasztalatom mivel nincs értelmes mikrosd-m amit bele tennék. Egy 4.0.3 lehet megy rá egy rootal együtt holnap. Ki akarom próbálni a N.O.V.A. 3-at meg a batmanos cucclit.
-
pusihusi
addikt
válasz
this is life #366 üzenetére
Köszi, készenléti időd kb. nincs? Akkor szerinted a 4.03 a nyerő eddig?
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Na sikerült rá haxolnom a 7"-os billentyűzetes tokomat a 808-ra.
A tab belement, csak a csatlakozás nem stimmelt. A billentyűn mini USB van a tab-on meg ugye micro. Az Auchan-ban kaptan hozzá átalakítót, (690Ft) de az sima adat kábelhez való, ezért szükség volt egy kis forrasztásra (az OTG miatt). Már műxik, csak ékezetek nincsenek.
Hétvégén leirom a menetét Logout-ba, hátha másnak is van ilyen problémája. -
atike
nagyúr
Nos.
Itt ez a lista.
Ethernet Dongle ASIC
AX88772
AX88772a
AX88772B
AX88178
AX88760
QF9700
SR9600
MCS7830
MCS7832
MCS7730Király. És honnan lehet ilyen Usb - Ethernet átalakítót keríteni hozzá? Mármint szerény hazánkban. Taiwan ok, de onnan nem rendelnék ha nem muszáj...
-
-
5zilárd
csendes tag
Újra lehet indítani a gépet?
-
tomi5244
őstag
Meg nem erősített infó szerint 19.-től 39 900.- a Auchanben.
-
jFox
addikt
válasz
Frusztréthy #333 üzenetére
Szerintem próbálj meg egy hard resetet. Vagy újrarakni a FW-t, esetleg valami frissebbet kicsikarni a MA-tól és azt fel tenni. Nekem is kiugrált az Opera a gyári FW-el, de amióta feltettem a 4.0.4-est azóta nincs gondom vele.
@Smithy87: nekem úgy rémlik ment az 1080p is a gyári lejátszóval.
Nem lehet, hogy az MX-ben nem kapcsoltad be a hardveres gyorsítást?
Más: a PH! mobil odala vacakol nekem. Sokszor kiírja, hogy próbáljam később, mert a RIOS motor frissítés alatt van. De már 3 napja. Nektek is ilyen?
-
tomi5244
őstag
válasz
pusihusi #352 üzenetére
Így van! Kizárt, hogy 70-80 nál többet adjak egy tabletért. Ezért, most az előbbiekben említett deszkák között vacilálok. Te nyomkodtál 916 DCC.-t ha jól olvastam (vagy CC IPS+)... Annak is kritikus a wifije?
Egyébként nem akarom ajnározni a másik márkát vagy esetleg a jelenlévő masina renoméját rontani de a fórumos olvasataim azt láttatják, hogy a CC supportja lényegesen jobb mint a myaudioé.
-
Pompi
nagyúr
Akinek Chrome böngésző kellene (mert ugye elvileg nem kompatibilis, ezért nem hozza le a Play Store): [link]
-
CsCsigusz
tag
válasz
Imike_80 #351 üzenetére
Lehet hülyeséget mondok, de szerintem elég nagy az akksi ugye kb 5000 mAh. Azt tovább is kell tölteni mint teszem azt egy 1500-2500 mAh-s akksit ami az okostelókba van.
Szóval pl. egy laptop akksit gyorsabban felnyomsz maxra mivel ott nagyobb teljesítményű a töltőd is, itt azért nem hiszem, hogy akkora teljesítménye van, viszont az akksi majdnem olyan nagy kapacitású mint egy laptopé. Szal mintha laptopodat töltenéd a telód gyári töltőjével
Mondjuk látatlanba oktalankodok, lehet hogy oltári nagy baromság az egész és valójában hozzá való a teljesítménye a töltőnek akkor meg a fene tudja, de én kinézem a kínaiakból, hogy a kis teljesítményű töltőt beleteszik mert olcsóbb megcsinálni, a usert meg úgyse fogja érdekelni ha +2-3 órát tovább kell tölteni -
Imike_80
aktív tag
Értelek! Huhh. Nem tudom, hogy ez új menüpont-e, mert mintha nem láttam volna a többiben, amiket erre-arra nyomogattam. Ilyen átalakítós-adapteres kütyüm nincs, de elvileg arra van, amire neked kell. Kérdés, hogy mennyire működik jól, gondolom...
Amúgy van a beállítások közt Netmask, DNS, Gateway, meg ugye az elején lehet választani, hogy statikus, vagy DHCP-n keresztüli IP-címet kapjon. Nekem 106-os végűt kap amúgy Wifin, mert előtte van a lapi, NAS, gép, teleon, párom telója.
Több, mint 2 órája töltöm. 56%... Kell neki 4 óra, mire feltölti??? Nem használtam közben, csak most ránéztem, készen van-e már. De azt hiszem bringázok egyet addig...
-
-
PoLizei
aktív tag
Nekem is megjött, neki is álltam a kínzásnak
Wifi kb. hasonló, mint a SE Xperia Activenál: nem hasít, de legalább vmi van ott, ahol nekem általában kell (igazából nincs messze a routertől, de vastag fal, födém, kazán, csövek vannak köztük). Leírások alapján féltem kicsit.
A Youtube teljes képernyős lejátszással sikerült megzakkantani, remélem, ez nem minden videónál lesz így.
Görgetés tényleg lehetne jobb.
Meg fogunk barátkozni azért, úgy érzem -
atike
nagyúr
válasz
Imike_80 #343 üzenetére
Reményeim szerinte igen, arra való. Ej de jó lenne ha tudnál valahonnan keríteni egyet és ki is próbálnád...
Nekem gyakorlatilag ezen múlik hogy veszek-e vagy nem. Tök egyszerű az oka - ha kezeli rendesen akkor tudom munkára használni, ha nem akkor csak "játékszer" lenne...
-
Imike_80
aktív tag
Szia!
Van, igen! Configure Ethernet Device. Van egy ilyen menüpont a WiFi és a Bluetooth alatt. Ez mire való? USB-OTG-RJ-45 adaptert lehet rádugni?
Amúgy nekem is 3.0.8-g1356d37 software van rajta, 4.0.4-es.Ami furi, hogy 3%-on volt az akksi, nem megy rajta sem WiFi, sem más, ami zabálná és másfél óra töltés után 36%-on áll az akksi. Ilyen lassan tölti a konnektoros töltő? Azért raktam arra, mert gondoltam csak gyorsabb, mint az USB. Jó ez így szerintetek?
Üdv.
-
tomi5244
őstag
A CC IPS Plusz fórumán azt olvastam, hogy hátlap nélkül is ugyanolyan wifi erősséget értek el. 1-2%-al volt csak jobb. Tudom, hogy nem azonos készülékről van szó és a CC Tab az 9.7" miatt nagyobb wifi antennával is rendelkezik/het. De kitudja, lehet a gyenge wifi nem feltétlenül a hátlap hibája, talán a JB (ha egyáltalán lesz) "csiszol" majd rajta valamit szoftveresen.
Egyébként a totális tanácstalanság határán vagyok ami már vicckategóriát súrolja
Fogalmam sincs melyik tabot vegyem meg, már 916 DCC, CC Tab IPS+ felé is hajlok, nem beszélve a 808 DCC ről. Ha drágát veszek azzal, ha olcsót akkor pedig azzal szívok!
-
Smithy87
senior tag
válasz
Smithy87 #337 üzenetére
Elsőkörben a gyári böngésző görgetése tényleg halál ha beülök a wifi mellé akkor baromi gyors, vagy HW vagy szoftveres gubanc tuti hogy van. Lejátszók 720P gond nélkül viszont az 1080 ba bele tört a bicska eddig. Melyik droid a javallot? Ja és úgy vettem észre, hogy tölt USB ről.
Helyesbítek játsza csak mindene akad, MX playerben. Gyakorlatilag élvezhetetlen. :S
-
Smithy87
senior tag
Az enyémet most hozta meg a futár. A wifije tényleg elég gyengusz, rosszabb mint a telómé vagy a másik tabomé. (sony ericson live, Xtab 70i) 4.0.4-es droid van rajta stock. 3.0.8-g1356d37 es kernellel. Majd mindjárt csinálok vele valamit.
Tolok fel néhány videót meg közelebb mászok a wifihez.
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok Sracok!
Nemreg vettem egy 808-ast. Eddig baromira tetszik, most is arrol irok eppen.
Raktam ra egeret, meg billentyut is egy HUB-on keresztul, de azert a magyar bill-t angolnak latja. Sebaj. Figyeljetek. Mindjart lemerul,de aztan toltom. Ha van kerdes, irjatok, mert kiprobalom a 3 napban. A lenyeg. WiFi nekem eros, panel lakasban mindenhol jol fogom, koyepesen jon mindenhol. De mondjuk kicsi is a lakas, syoval 8 meternel tobbre nem is birok elmenni a TP-Link routertol. A gorgetes nem az igazi. Azert gondolnam, hogy szoftveresen szar, mert radugtam ugye a gorgos egeret es olyan szepen, finoman, simulekonyan gorget vele, hogy azt orom nezni!!! Akadasmentesen, gyorsan csinalja. Szoval tenyleg SZERINTEM sw-problema.
HDMI/n meseszep kepet ad, HQ videokat youtube-rol szepen jatsza. Mit probaljak meg ki? Hangja elmegy. Ennyi. Ha nem talalom kicsinek, s birom igy hasznalni, akkor marad.
Udv! Gepen leszek, csak ezt rakom most toltore, izibe. Sziasztok!
Jim -
Frusztréthy
tag
Ha jol tudom a wifi minöségét a térerön kivül más is befolyásolja, hát majd még probálkozom. Mindenesetre tegnap egy könyvtárban probáltam ahol maximum volt a térerö és rajtam kivül alig volt lélek. De a böngészéssel is vannak bajok, rengetegszer jön be a wait or close ablak. A gyári médialejátszo pedig ugy látszik szoftverhibás, és megszünt észlelni az USB-t. Bosszantoan gyenge a hangerö is. Nem tudom ezen változtathat e majd bármi is.
-
CsCsigusz
tag
Ha például teszek rá valami más launchert azzal is meg tudom ezt oldani vajon?
Telómon (SGA) a Go Launcherrel nincs akkora röcögés mint pl. az alappal (Gingerbreades TouchWiz)Meg amúgy lehet én voltam láma vagy nem tudom de ebbe az ICS-be hol van a főmenü? Ahol az appok szép sorba fel vannak sorolva? Mert ezek az új widgetek ahol ilyen kép mozaikok vannak ezek valami iszonyatosan zavarók meg átláthatatlanná teszik az egész képet szerintem
Mellé meg oda van dobálva 1-2 ilyen galéria meg beállítások, stb.
Nyomkodtam a házikót de csak nem kaptam azt amit akartam, pedig tuti ott van az valahol
-
stefyY
őstag
Jó reggelt uraim, a MyAudio keltett, holnap hozzák a tabletem, így az egyetem kilőve...ez most úgyis fontosabb
-
Smithy87
senior tag
válasz
Frusztréthy #325 üzenetére
Nekem egy wayteQ xTAB 70i-m volt/van az is rendesen röcögés nélkül viszi a youtubeot ha jó a net alatta.
-
jFox
addikt
válasz
CsCsigusz #326 üzenetére
Állítólag a JB megoldja majd ezt a görgetési problémát. Bár engem nem zavar. Tudom, hogy nem iPad-et vettem.
Frusztréthy: nem lehet, hogy a neteddel van a baj? Nekem a régi G-Pad G15 -ön is jól ment a Youtube, pedig az nem volt egy erőgép. Másik net-tel próbáltad már?
-
CsCsigusz
tag
Debrecenben a MM-ban láttam ma kiállítva egyet, le is csekkoltam a görgetést, szerencsére a wifit is. Amit így első körben tapasztaltam (4.0.4-es androiddal)
Görgetés nagyon darabosnak tűnt... Lehet hogy kiállítási darab, de azért nem volt jó élmény... Viszont a Mediás wifit jól látta bár nem tudom a forrás hol van, de szépen behozta a gúglit meg minden. Kicsit több mint közepes jelerősségű volt. A cucc fogása nagyon jó, igényes érzést ad, a hátlap csúszásgátló borítása nagyon pöpecSúlya, kinézete csillagos ötös, csak ez a görgetés zavar, de hátha amit kapok nem ilyen lesz
-
Frusztréthy
tag
Jourak!
Vettem vagy 10 napja egy Myaudio Series 9 908a táblát. Ez a negyedik gépem két éven belül. Valahogy reméltem, hogy pl. a Youtube ezen azért már menni fog, de nem. Még ha rajt ülök a routeren, akkor is akadozik. Egyáltalán van olyan tablet, amely élvehetöen viszi a Youtubeot?
Más: Nem találok a gépemmel foglalkozo forumot, illetve egy van de az totál stagnál. Ilyen keveset adtak volna el pont ebböl a tipusbol? Fura. -
tomi5244
őstag
Az oldalukon már "raktáron" szerepel, tegnap még nem így volt. Szerintem a hosszú hétvégére meg fogja kapni aki előzőleg rendelt. Bár az tényleg dühítő, hogy még telefonon sem elérhetők.
Szerk: a wifi nem hiszem, hogy változni fog, ezek a példányok is ugyanúgy fém hátlappal érkeznek. Aztán kitudja, ne legyen igazam
-
stefyY
őstag
Kezdem unni a várakozást.
10 napja hiába, telefonra/emailre nem reagálnak...
-
Nunder
őstag
Most nekem is sikerült elcsípnem egy Raktáron feliratot, már kezdek is reménykedni
-
atike
nagyúr
Léteznek hozzá gyári kiegészítők? Tok elsősorban...
A myaudio.com-on gyakorlatilag semmi sincs tablet kiegészítők alatt....
-
jFox
addikt
válasz
Smithy87 #305 üzenetére
Nekem meg van még a 7" billentyűs tokom, és pont belefér.
Egy nagyon picit kilóg a sarka, de nem vészes. Most kajtatok egy micro USB - mini USB átalakítót, hogy megy-e a billentyűzet is.
Nunder: nézelődj még a Vaterán/TeszVesz-en/JóFogás-on, stb., ezeket csak hirtelen találtam. Biztos lesz olyan amilyet keresel és nem kell rá heteket várni.
-
atike
nagyúr
Üdv mindenki!
Most tervezek beszerezni egy ilyen gyönyörűséget. A kérdésem az lenne, hogy van benne (alapból, gyárilag) ethernet hálózat támogatása? USB-OTG-n keresztül ethernet adapterrel természetesen. A Jelly Bean-es frissítésről van hír? Gyári lesz, vagy valami ráhegesztett megoldás?
-
Pompi
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #301 üzenetére
A 4.0.3 és a 4.0.4-es romokban is gadmei feliratos a boot anim. Csak valami miatt nem látszik, talán elforgatva jelenik meg és így "lelóg" a képről. Meg lehet nézni a zip-ben, a system / media mappában található bootanimation.zip-et. (link)
A kompatibilitásról én is egy példát: én a smart key pro nevü billentyűzetet használom, 4.0.3-on még hozza a playstore, 4.0.4-hez már nem.
Ez a 4.1.1-es teszt rom elérhető valahol?
-
stefyY
őstag
Pick Pack pontra / házhozszállítással rendelt valaki a MyStore-ból? Kérném, dobjon levelet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest