Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Értelek! Huhh. Nem tudom, hogy ez új menüpont-e, mert mintha nem láttam volna a többiben, amiket erre-arra nyomogattam. Ilyen átalakítós-adapteres kütyüm nincs, de elvileg arra van, amire neked kell. Kérdés, hogy mennyire működik jól, gondolom...
Amúgy van a beállítások közt Netmask, DNS, Gateway, meg ugye az elején lehet választani, hogy statikus, vagy DHCP-n keresztüli IP-címet kapjon. Nekem 106-os végűt kap amúgy Wifin, mert előtte van a lapi, NAS, gép, teleon, párom telója.
Több, mint 2 órája töltöm. 56%... Kell neki 4 óra, mire feltölti??? Nem használtam közben, csak most ránéztem, készen van-e már. De azt hiszem bringázok egyet addig...
-
Imike_80
aktív tag
Szia!
Van, igen! Configure Ethernet Device. Van egy ilyen menüpont a WiFi és a Bluetooth alatt. Ez mire való? USB-OTG-RJ-45 adaptert lehet rádugni?
Amúgy nekem is 3.0.8-g1356d37 software van rajta, 4.0.4-es.Ami furi, hogy 3%-on volt az akksi, nem megy rajta sem WiFi, sem más, ami zabálná és másfél óra töltés után 36%-on áll az akksi. Ilyen lassan tölti a konnektoros töltő? Azért raktam arra, mert gondoltam csak gyorsabb, mint az USB. Jó ez így szerintetek?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Inkább volt ez becsalogatom az embereket az áruházba akció.