Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
válasz
Smith Ügynök #1162 üzenetére
Én sem találtam róla semmit sem, egy cikk is csak nemrég jelent meg róla, hogy lehet majd kapni. Erős a gyanúm, hogy egy összedobott termék lesz, vagy egy másik új köntösben, ami persze nem feltétlenül baj. Kézbefogva nagyon tetszetős, a menü oké, de sztem ekkora felbontáshoz a proci kevés lesz ha játékra kerül a sor. Engem csak a képernyő "érzéketlensége" zavart kicsit.
-
melan
senior tag
válasz
this is life #1156 üzenetére
Köszi! Ezek szerint elnéztem a b-t p-nek... THX!
-
melan
senior tag
Már szinte minden e tablettel foglalkozó fórumot elolvastam, épp ennek járok a felénél még. Nagyon gondolkodom egy ilyen megvételén, mivel sztem sokat számít az 1" a 7-eshez képest, meg persze a hardver. Szóval sajna nálunk a tesco-n kívűl nincs lehetőség ilyen tapizására, gondoltam megvárom, míg valamelyik ügyféllel foglalkozó alkalmazott leereszkedik és hajlandó megkérdezni mi a túrót ácsorgok a műszaki pultnál... Szóval a lényeg, hogy ilyet ugyan nem, de egy 10-es myaudio-t meg tudtam nézni, ami (kutyásul jól néz ki a fehér hátlappal). Azt hittem, hogy meg tudom jegyezni a számát 1008p-re emlékszem (nem, nem keverem az 1080p-vel), de semmit sem találtam a neten. 16:9-es képarány, 1,2 Ghz proci, 1Gb ram, 4.0.4-es rom volt fenn. Én állítottam át magyarra, sajna wifi luxus, így azt nem tudtam kipróbálni. Nagyon jól ment a cucc, gördülékeny meg minden, bár a képernyő mintha nem lett volna elég érzékeny, többször is rá kellett nyomnom egy-egy gombra, hogy lépjen tovább. 1 év garival 39.990HUF az ára. Kár, hogy nem tudom összehasonlítani egy 8"-al, mivel jelenleg arra venném, hogy munkában is magammal hordjam, de ez a 10-es nagyon tetszett, viszont kissé nagy is, nehéz is. Sztem átruccanok egy MM-ba tapizás céljából...
-
melan
senior tag
válasz
prnservices #1113 üzenetére
Egy másik fórumán írnak rá megoldást, miszerint nem hardveres hiba (azaz nem ennyit tud a kütyü), hanem a szoftver nem hozza ki belőle (egyelőre) ami benne van link.
-
melan
senior tag
Sziasztok!
NAgyon gondolkodom egy ilyen gépen, de nem tudok dönteni, hogy ez, vagy egy Concorde One,ami ugye majdnem feleennyi. Megéri e különbséget?
Az igazság az, ahogy elnézem ha ezt a tabit választom, akkor azzal kell kezdeni, hogy ROMcsere, meg rootolás (nekem a munkahelyi nethet kell proxy kód és azt csak rootolt progival tudom használni) szóóval a friss cuccot buherálni kell, hogy teljesen jól működjön... ez kicsit visszatart. A netes tv-t sem használnám ki, jó wifi kell, mert a munkahelyen távol vannak a routerek, telóval is csak határeset a netelérés. A hardver ütősebb, nem kérdés, a kijelző pedig 2.5 cm-e, nagyobb. Emiatt hajlok efelé...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest