Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
válasz
PoLizei #1779 üzenetére
Ettől féltem, köszi!
@Decepticon: Én egy 13,3"-as laptophoz való tokkal hordom, széltében pont belefér a tábla, és félbe lehet rá hajtatni a tokot, ha nem tudtok már várni, akkor érdemes megfontolni.
Pontosan ilyenem van -
Gzolo
senior tag
Srácok, az usb kábel nem volt az alapcsomag része, ugye? Csak a kis átalakító és töltő volt a része? Sajnos már nem tudom hogy kell-e keresnem a gyári kábelt vagy az nem is létezett
-
Gzolo
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1380 üzenetére
Megnézem majd, de nem a Standby merülés a gáz, hanem hogy amikor befagy alvóban, akkor szívja le az aksit. Gadmei 10.11-re Titanium backuppal hoztam át az alkalmazásokat, lehet ott valami okozza a befagyást?
Abszolutt random, van hogy egy órán belül, van hogy 2 nap utan fagy be. :S -
Gzolo
senior tag
Csak megerősíteni tudom az írásod, én az enyémmel nagyon meg vagyok elégedve, még az első Mediás akcióból van, és nagyon jól működik!
A mélyalvásos lefagyás és merülés problémájára van már megoldás? Eleinte az hittem hogy Gadmei 10.11-el már nincs ez a gond, de újra előjött.
-
Gzolo
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1159 üzenetére
Én is teszteltem, másfél óra alvás után is megjött az email, wifit nem eresztette el a gép.
Az én kijelzős problémámmal találkozott már valaki?
-
Gzolo
senior tag
Felfedeztem egy nagyon idegeítő hibát a korábbi Gadmeiban. Hiába állítom át, hogy automatikus fényerőszabályzás és 2 perc inaktivitás utáni kijelzőkikapcsolás legyen, lezárás után visszaáll Closera és 30 másodperces zárásra. Előjött ez másnál is?
-
Gzolo
senior tag
válasz
Zollkid100 #984 üzenetére
Go launcher Hd vagy Chameleon, kedvtől függően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest