Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
CsCsigusz #4982 üzenetére
Szia! Nem kell elfogadnod, ez nem mehet a végtelenségig. Kérd vissza a vételárat és vegyél egy rendes készüléket mint a többi kiokosodott korábbi balszerencsés vásárló. Ha nem akarnak belemenni a vételár visszaadásába, akkor vegyetek fel jegyzőkönyvet, írd le az egész kálváriát. Írd be, azt is, hogy mennyit voltak szervizben a korábbi készülékek és hivatkozz arra, hogy nem a szerviznek vásároltál. Három napon belül kötelesek válaszolni. Ha nem válaszolnak, jöhet a jogi procedúra lépésről-lépésre...
-
pimi50
aktív tag
válasz
CsCsigusz #4913 üzenetére
Én 17-én vittem vissza a madarasba.
Azt hiszem, hogy azt a taktikát választom, hogy elfogadom a cseregépet. Remélem, hogy nagyobb szerencsém lesz, mint neked, és kibír fél-3/4 évet, mint a régi. Azután jöhet a kp., mivelhogy végérvényesen csalódtam a márkában.
Ha azt nézzük, hogy mennyi változás történt az elmúlt évben a tablet piacon, határ a csillagos ég... -
-
-
Iceapo
csendes tag
válasz
CsCsigusz #672 üzenetére
Lehet hogy ér valamit:
Bekapcsoltam a "Fejlesztői lehetőségek" menübe az USB hibakeresést és a pc-mre csatlakoztattam a 808-ast. Ez (talán ez, nem tudom) annyit javított a helyzeten hogy helyreállt a wifi kapcsolat, viszont a hatótávolság még mindig brutális, 3m-en túl előbb gyengül majd elveszik a jel a lakásba, szal tele a hócipőm, szerintem holnap viszem vissza. Azt olvasgattam a fórumokon hogy gyenge a wifije, na de ennyire?! -
Smithy87
senior tag
válasz
CsCsigusz #591 üzenetére
15% körül de nekem nem kapcsolt ki csak vinnyogott, hogy kevés a delej. Tegnap izzasztottam kicsit. Este lehúztam töltőről, megnéztem egy másfél órás filmet fél fény/hangerőn- Wifi közen ment. Egyetlen egyszer meg röccent de lehet, hogy a film hibája. Akku 100% ról 78% ra ment közben elaltattam, de nem kapcsoltam ki, csak a WIFI-t! Reggel 75% ra ment le bekapcsolás után, rögtön még 78% ot mutatott de ahogy elkezdtem nyomkodni leszámolt 75% ig és ott meg is állt.
Ez alapján az akku időre nem hiszem, hogy sok panaszom lehetne. Hétfőn ütök le hozzá vaterán egy 32Gb-s mikro sd-t. meglássuk. A közös google dokos gadmei rom van rajta.
-
jFox
addikt
válasz
CsCsigusz #326 üzenetére
Állítólag a JB megoldja majd ezt a görgetési problémát. Bár engem nem zavar. Tudom, hogy nem iPad-et vettem.
Frusztréthy: nem lehet, hogy a neteddel van a baj? Nekem a régi G-Pad G15 -ön is jól ment a Youtube, pedig az nem volt egy erőgép. Másik net-tel próbáltad már?
-
jFox
addikt
válasz
CsCsigusz #84 üzenetére
Billenyűt, egeret este megnézem.
Már úgy is ki akartam próbálni.
De elég jól használható a virtuális billentyűzet is. Annyi van, hogy ha túl gyorsan gépelek, akkor szokott néha egy-két plusz karaktert is bele tenni. REmélem a JB majd ezt is orvosolja.Más: másnak nem szokott lefagyogatni alvó üzemmódban? Én nem nagyon szoktam kikapcsolni, de néha muszály, mert nem tud visszatérni alvó üzemmódból.
-
Yoli
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest