Hirdetés
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
Sziasztok! Nemrég beruháztam egy Zyxel 320-as Nasra, és arról nézem Dlna-n keresztül a filmjeimet. Szeretném, ha elérném a filmek metaadatait is, ezért felraktam rá a Plex-et, amit támogat a Samsung Tv-m, de nagyon döcögős, meg nem minden funkciót támogat... Arra gondoltam, hogy beruháznék egy ilyen eszközbe, felraknám rá az androidos Plex-et, és elvileg házi médiacenterem lenne (csak a tabletről való távirányítást kellene megoldanom, hogy onnan vezérelhessem az eszközt).
A kérdésem, hogy ezzel kivitelezhető-e ahogy felvázoltam ? (A kapcsolat USB-Lan adapteren menne)A másik alternatíva, hogy felraknám rá az XBMC-t, háttértárnak a NAS-t, és láttam ehhez megfelelő remote programot... bár XBMC-t még nem használtam, de hátha valakinek van összehasonlítási tapasztalata...
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Synology NAS
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Windows 10
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával Asusu Rog Strix G16 i9-13980HX 20 szál/16GBRAM/1TB SSD/RTX4070GPU/FULLHD+165Hz
- NetApp NAJ-1501-8x 900GB HDD van benne
- Cisco WS-C3850-48PW-S V03 - 48 portos Switch ár alatt
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/GeforceMx550/ FULLHD IPS
- Dell Optiplex GX110 Retro Pentium III PC
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest