-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ulfwerenar
csendes tag
Gondolkodtam a dolgon és a BBN ASUS P6-M4A3000E-t választom. Sikerült lebeszélni magam egy Nvidia GeForce GTS 450 Low Profile kártyára, ennek már csak el kellene férnie abban a házikóban!!
Procinak a lehető legerősebbet szeretném az alaplaphoz (de mint írtam, nem értek hozzá). Szerintetek a CPU AMD Athlon II X4 645 3,1GHz AM3 BOX megfelelő lenne? Van esetleg nagyobb? (Hallottam valami BIOS frissítésről, és ezzel talán jobb proci is mehetne bele - vagy ez kamu?)
S végül utolsósorban: mekkora tápot kell vennem, hogy ezt kiszolgálja?
A szállítás pedig nagyobb párnázással megoldható, mivel ennek a háznak a mérete csak: 112 x 279 x 369,5 mm. Akár még sikerülhet is a kis álmom.Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Asztalos klub
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DJI topic
- Milyen autót vegyek?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest