-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
Én is ezt akarom.
Habey ház/táp 55$
ECS lap kb 80-100$
I3-2100T valahol láttam egy intel listaárat 189$ról vagyis tételezzünk fel egy <200$ árat
Intel 310 ssd, itt gondban vagyok mert a 40gb 170/35 mb/s és 100$ míg a 80gb 200/75 tud és 190$
Ram, láttam kint 2x4gb 1,35v ramot 100$ ( itt lehet az egyik modult eladom? ) a gond az hogy önmagában 1x4gb 1,35v ramot nem találok.Ez max 130k Ettől szerintem olcsobban kijön.
-
toldy
őstag
Ha jól emlékszem az msi már bejelentett pár új lapot, és a giga is talán? Az Asus ma jelentette be hogy jönnek, szerintem legkésöbb április elejéig rendeződnek a dolgok ( nálnunk is). Én most ezt az ECS lapot várom, nagyon jónak tűnik és foxconn árban volt ez is ( 70Ł75€90$).
Ja, azt nem írtam hogy a habey hez a táp AC-DC adaptere amit adnak az 60w, a DC-DC adaptar tud 120w. szóval ha 60w tól több kell akkor cserélni kell a külső részt.
-
toldy
őstag
Nekem is nagyon bejön, és egyet fogok is venni, amint kijönnek a javított h67 lapok.
De viszont az ajánlás szerint a max magasság 1,25" lehet nos ezt jelenleg csak 1U hűtő. Ezt feltételezem 3,5" hdd esetén érvényes. 2,5" hddvel nyerhető még pár mm, de azt kiszerelve már a teljes melső rész felhasználható. Úgy tippelem ez esetben 1,8" lehet.Mercutio_: köszi, megérdeklődöm ott is. Ennél a apnál ( ECS ) írják a manuálban hogy a minipci-e felületen támogatja a msata bővítőket, valamint bios menü is van ezzel kapcsolatban. Feltételezm ezek után bootolni is tud róla.
-
toldy
őstag
Elsőrorban az esztétékia miatt, szerintem. Linkeltem képet feljebb, lényegében minden kiderül róla. Igaz ha egy 3,5" hddt berakunk nem lesz hely az alaplapnak, de bent a hdd.
Azt írják alaplap maximum magassága ami befér 1,25" a ház teljes magassága 2,25" marad kb 2,5 centi.
-
CséZé
őstag
néztem ezt a Habey EMC-600B típusú házat. azt írják, hogy belemegy 1db 3.5-es HDD vagy 2db 2.5-es.
értem én, de hova? én nem látok neki helyet. -
zhagyma
őstag
Az elképzelés jónak tűnik egy paneltáp 12V-s ág teljesítmény (áram) korlátjának kikerülésére, de megint hangosan gondolkodnék:
A Power Supply Design Guide for Desktop Platform Form Factors v2.3 specifikáció szerint a PWR_OK (power good) jellel az ATX PSU jelzi az alaplapnak "üzemkészségét", míg a PS_ON# jellel vezérelheti az alaplap a PSU ki/be kapcsolását. Feltételezem az ábrán feltüntetett paneltáp kezeli ezeket a jeleket. Ha így van akkor az AC/DC adapterről általad javasolt leágazó 12V-s ágakat nem lehet vezérelni (maximum a 230V kapcsolható, ami szintén nem tökéletes megoldás). Ez azt is jelenti, hogy az alaplap / grafikus kártya a PWR_OK jel aktív állapota előtt is kaphat 12V-t és a PS_ON# inaktív állapota esetén is megmaradnak ezek a feszültségek. Nyilván a paneltáp által kezelt további szabványos feszültségek a vezérelőjeleknek megfelelően működnek. Emiatt inkonzisztens feszültségállapotok lesznek az alaplapon. Gondolom ez nem kívánatos ...
-
HookR
addikt
A vizuális típusok kedvéért bátorkodtam felskiccelni, miként is lehet kiküszöbölni a pico/paneltáp 12V-os ágának teljesítménybeli korlátját. Jó, ha van ilyen is. De legalábbis elfér.
Fontos megemlíteni, hogy:
- Az AC-DC adapternek és a DC-DC tápnak egyaránt 12V-osnak kell lennie.
- A relatíve nagy fogyasztású (80-120W) VGA miatt a lényeg az AC-DC adapter terhelhetősége (200-220W), DC-DC tápnak megteszi 90-120W-os is.
- Ebben a felállásban a DC-DC táp 12V-os ágának mindössze 4A-rel való terhelhetősége nem hogy hátrány, de akár kifejezetten előny is lehet, hiszen cserébe az 5V-os és 3.3V-os ágak is erősebbek a szokványosnál. -
toldy
őstag
válasz
user137 #6183 üzenetére
Alapvetően azért mert lehetetlen olyat beszerezni.
De egyébként komolyan válaszolva, mert valahova rakni kell azt a 2,5" meghalytót valamint a kábelezést is megkell oldani amíg ezt csak berakom a csatiba mint a ramot és ennyi. 190$ a 80gb változat, ez kb azonos ár egy normális 80gb változatért cserébe kisebb és kábelezni sem kell, illetve egy ilyennel kisebb házba is jobban befér a rendszer. Maga a 80gb szerintem elegendő ( a rendszernek programoknak stb, van külső hdd a többinek, ahogy most is). Tudom kicsit lassabb mint a normál ssd-k, de nem írok én annyit rá, valamint olvasásba meg még így is sokkal gyorsabb mint egy hdd.
-
toldy
őstag
Nos a helyzet az hogy újból átolvastam a dolgokat.
Az Asus és Asrock ( nem hsizen hogy ezen változtatnának megjelenésig) kieset mivel csak fél hely van a mini pci-e számára. A zotac nem ír semmit erről, és én nem is erőltetem így az is kiesett.
Jelenlegi befutó az ECS H67H2-I, hiszen ezen külön ki van emelve hogy támogatja a msatat, így feltételezem bootolni is tud róla, egészen jól fel van szerelve, vga,dvi,hdmi, 6 usb2, 2 usb3 esata, BT, sokcsatornás audó, maga a lap is keveset fogyaszt, d eviszont nincs alul feszelés lehetőség, ezt sajnálom, ha nem is annyira mint a giga lapon, de legalább kismértékben jó lenne.
Ami még esélyes, de semmit nem tudni róla az msi ( ha lesz?). Bár nem tudni hogy msatát támogat-e, menyire pazarol a lap, alulfesz hasonlók csak 4 usb2, vga,hdmi 3jack dugó, az árával még hódíthat, de az ecs sem egy drága gyártó. Nos én erre jutottam, gondoltam megosztom veletek.
zhagyma, nem baj, jó az. Én is ép azt tettem.
-
toldy
őstag
válasz
zhagyma #6179 üzenetére
Szóval, elvileg legrosszabb esetben is olyan szintet hoz mint a jelenlegi "ideális" esetben, cserébe kisebb és hangtalan, szerintem amire kitalálták tökéletes.
Másnak is,
Ügyebár vannak olyan h67 itx lapok amiken van miniPCI-e foglalat ( asus,zotac,ecs és majd az asrock msi is) ha én abba belerakok egy ssd, pl az intel féle 310 sorozatból egyet akkor arra telepíthető windows bootol is róla vagy csak mint tráhely érhető el? Mert olvasom az asus, zotac, ecs manuálokat de nem találok erről semmit, se hogy igen, se hogy nem.
Ja egyébként Sapphire Pure Fusion Mini E350 lap teszt.
-
zhagyma
őstag
" ... a mostan táp ideális esetben 80+ ..."
Gondolom hogy kis teljesítményhez a picoPSU jobb, de egy tipikus AC/DC és egy DC/DC hatásfokait figyelembe véve ilyen hatásfok jön ki a két eszközre együttesen: 0,816 = 0.96*0.85. Remélem jól gondolom. Forrás:
DC/DC hatásfok ~96%: picoPSU-160-XT
AC/DC efficiency ~85%: [link]:HookR #6161 Köszi!
-
HookR
addikt
logicsupply.com kínálatában is van számos érdekes darab. Érdemes átnyálazni. Főleg az Expandable, Fanless és Compact kategóriákat. Számos házhoz adnak alapból/felárral 120W-os PicoPSU-t, vagy akár 150W-os paneltápot a hozzájuk való AC-DC adapterrel, egész baráti áron.
-
wxppro
aktív tag
válasz
user137 #6160 üzenetére
- nem akarok az LCD elé egy plusz üveget, úgyhogy ez kilőve. Inkább belül egyenesre vágom a káva peremét, hogy illeszkedjen a panel, kívül meg lehet íves a káva, szerintem jól nézne ki
- a rögzítőpontok kialakításának csak a fantázia szab határt, egy itx-laphoz képest irdatlan méretű sík placc van az üres házban, szóval ez nem probléma. Ráadásul egy jó nagy részen ez lyukacsos, tehát a szellőzés alulról megoldott, ahogy eredetileg is volt
- ODD-nek hagyományos notebook optika megfelel, az eredeti beépítőkeret is megvan, ami a ház elejébe pozicionálja, maximum az iMac-os előlapot kell hozzáigazítani az új meghajtóhoz, az meg nem költség, inkább kézügyesség kérdése. Hasonló módon a HDD is lehet az eredeti helyén, ráadásul akár 3.5-es is lehet, hiszen olyan a beépítőkeret
- az eredeti hangszórók Harman-Kardon cuccok, az meg azért nem a gagyi kategória, nagyobb hangerőhöz meg úgyis külső cucc kellAmi meg plusz előny, hogy mondjuk használható lenne a maci eredeti tápja, ami alapból passzív, és brutálisan túlméretezett, és bőven elvinné az LCD-t is (200 watt). Itt a túlméretezést nem a teljesítményre értem, hanem az alkatrészekre, aki látott már régi Apple tápot, az tudja, miről van szó. Ezenkívül beférne a legmagasabb procihűtő is.
-
nagynorbi
aktív tag
Szerintetek mennyi lenne a reális, még megfizethető ár ezekért a Wesena házakért?
Üdv.:
-
HookR
addikt
-
HookR
addikt
-
raidx
őstag
Létezik, hogy az Asrock E350M1 grafikus kártyája nem tudja a natív wide felbontást (1920*1080)?
Legalább is az LG Flatron W2243S monitormmal nem működik!
-
HookR
addikt
válasz
zhagyma #6157 üzenetére
Ilyen LR1005-120W12VDC paneltápot vettem nemrég hardveraprón 6e-ért. Egyelőre itt szomorkodik az asztalon, várva, hogy összeházasítsam az Xbox 360 203W-os AC-DC tápjával.
Újfent felhívnám a figyelmet arra a nem elhanyagolható tényre, hogy ennek a paneltápnak a 12V-os ága 4A-rel terhelhető. Tehát az alaplapi, kiegészítő, 4pines tápcsatit érdemes a paneltápot kikerülve, közvetlen az AC-DC adapter 12V-os ágáról táplálni.Ha már külföldről AC-DC adapter, akkor inkább ez, szintén $36-ért:
Dell DA-2 220W - A végén a csatlakozó szabványos Molex MiniFit Jr.-nak tűnik (2x4-es osztásban), úgyhogy valószínű még szét se kell berhelni, mert lehet ilyet kapni a már korábban említett elektronikai keerskedésekben.Itthonról:
- wireless-bolt-ban van 12V-os, 80W / 102W / 150W teljesítménnyel (9750.- / 13375.- / 18750.- Ft-ért)
- Xbox 360 tápegység. Létezik 203W / 175W / 150W-os változatban is. Előnye, hogy idehaza is széleskörűen elterjedt, ezért ~4e HUF körül be lehet szerezni használtan. Hátránya, hogy a végén a csatlakozó nem szabványos, ezért berhelni kell.======================================
Itt szépen egy helyre gyűjtötték az ITX házakat (képek, linkkel, beszerezhetőséggel): AVS Forum - Unofficial mini-ITX case thread
-
-
user137
őstag
valakinek egy szuperakciós bontatlan gari Lian li PCQ08 ezüstben? 25k a hétvégéig, különben megy vissza... privátban szóljatok, ha kell.
-
-
toldy
őstag
válasz
user137 #6152 üzenetére
Kezdek én is erre jutni.
- szállítás, vám, miatt gáz az egész mert ha vám nem lenne a szállítás pedig legfeljebb a fele mint most akkor azt a 15-18k megérné, legfeljebb tovább adom egy atomos/fusionos embernek.
- külsőbricktől is tartok, mert ha tényleg csak 60w akkor nekem semmire nem jó, legalábis a mostani 1156-s i3 biztosan
-hűtés még kezelhető mert pl az új 35w intel hűtő vagy egy 1u hűtő még beférne, hogy meg bekerül egy 1,8" ssd az élére állítva akkor meg az a köztes lemez ki is vehető. -
user137
őstag
sztm ez az árán kívül semmire nem lesz jó, mester.... szopóka a szállítás és a vám, szopóka lehet a tápcsati meg a külső brick, nyalóka a belső kialakítás a cooler miatt és sehol sem látom a megfelelő mennyiségű levegőelvezetést, főleg nem i3-ra.
de ne add fel, csak járjál utána rendesen, én csak ijesztgetlek!
-
toldy
őstag
Az este gondolkodtam és felmerült 1-2 dolog ami aggaszt.
1, ez a nagyobb, ha én most ezt a habey házat megrandelem ebayről akkor a hozzá adott táp külső AC-DC adaptere az amerikai vagy jó hozzánk is. Pontosabban az input az 110v vagy esetleg 220-240v vagy 110-240v ? Mert erről sehol nem találok semmit.
Szerk nem tudom miért felnéztem newegg-re és ott van habey 120w ac-dc és dc-dc rész is, ha az van a házhoz is akkor gond van, mert az ac-dc output 60w2, Megtaláltam a gyártó oldalán a házat, ahol azt írják hogy az alaplap maximum 1,25" magas lehet, a ház kialakítása ilyen ( pdf ), tudtok ennyire alacsony hűtőt ami jó 1156-ra?
zhagyma, haha, végre
-
wxppro
aktív tag
Köszi, nekem bejön a dolog. Belül semmi nincs, tök üres, ugyanúgy néz ki mint kívülről, tehát nekem kell kialakítani minden rögzítési pontot.
Azért természetesen a külső csavarokat lecserélném az oldalán szép zárt anyákra, hogy ne lógjon ki a csupasz menetes vég, meg hasonlók. Sőt, úgy is össze tudom rakni a házat, hogy az összefogó pántok helyett belül L-alakú összekötőket alkalmazok, így ha az oldallemezekhez meg szerzek feketére eloxált csavarokat, akár homogén fekete is lehet az egész. Majd meglátom.
Ez az irányított légáramlás jó ötlet, köszi... -
Ric4m0nd
aktív tag
Sapphire, Manli és Xtreamer nettopok
-
HookR
addikt
válasz
user137 #6139 üzenetére
Befért, az a lényeg.
(#6143) wxppro: Ebből a szögből leginkább a külcsín látszik, a belső kialakítás kevésbé. A matt fekete és a fényes fém párosítás örök klasszikus, szinte minden formai kicsapongást 'elvisz a hátán'. Ha tetszik az indusztriális jelleg (nyilván, hiszen beszerezted), akkor hajrá.
Tipp: Irányított légáramlást könnyen létrehozhatsz (akár az alkatrészek beköltöztetése után, utólag is) azzal, ha a perforált lemez belső oldalára megfelelően kivágott papírt/fóliát/akármit ragasztasz. -
wxppro
aktív tag
Sziasztok, szereztem egy ilyen házat (Thermaltake Tribe vízhűtés külső háza). Minden oldala lyukacsos rács. Szerintetek jó ötlet ebbe miniITX-et építeni?
-
user137
őstag
Artikelstandort: 91789, Vereinigte Staaten von Amerika => USA-ból szállít
Versand nach: Weltweit => világszertemindenesetre az USA miatt felejtős. ha mindenképp külföldről akarsz rendelni, németek és osztrákok jönnek szóba, esetleg ha találsz direkt hongkongi eladót az ebay.com-on, a HK posta piszokolcsó.
-
toldy
őstag
válasz
user137 #6137 üzenetére
Meg se lepődöm. Megkérhetlek rá, hogy ránéz az ebay-es linkre?
Mert hiába fordíttatom németről magyarra vagy angolra, nem találok semmi utalást hogy hozzánk küld-e. köszönömTetszetős lett, jól néz ki.
zhagyma: nekem mindegy elöbb utóbb csak eljut ide is, úgyse most akarok platformot váltani hanem késöbb, még megvárom milyen lesz a Liano aztán döntök.
-
user137
őstag
jah más téma: egy kis moddinggal (lemezvágóolló) elfér egy Arctic Cooling Accelero S1 a Silverstone SG05-ben. Hosszabb nyüstöléssel sincs semmi baja a hőmérsékletnek passzívban.
konfig: Gigabyte H55N, i3-530, Gigabyte 8800GT, 2GB RAM, intel stock venti, 2.5" HDD
-
Mercutio_
félisten
Ez volt már?
-
toldy
őstag
-
HookR
addikt
Ne is nagyon keress tovább! A Pista0001 által ajánlott nyomógombért a 480.- Ft teljesen baráti ár. (V)iszonyításképp: Eloxált alu nyomógomb (natúr, fekete, stb... színekben)
Természetes előfordulási helyük: Lomex, Mikronika, HQVideo. (Conrad csak hedonistáknak.) Illetve vidék esetén a helyi elektronikai bolt, ahol kérésre rendelnek tőlük(?) némi felárral.Vagy akad még ilyen, amit én is használok: [link], de ehhez nem árt az olyan vastag lemez, amiben jut elég hely kráteres furatnak.
-
Pista0001
addikt
Lomex-ben lehet kapni hamis vandálbiztos gombot 480 ft-ért.
-
HPAA
őstag
erre a 7" usb megjelenítőre írnátok nekem konkrét típust esetleg linket
el kezdett érdekelni a téma
előre is köszönet -
toldy
őstag
válasz
user137 #6118 üzenetére
A fekvő ház nekem is 20x20x10 cm a maximum, igazat megvalva az álló is hasonló méret.
Nekem nem a led miatt kell, bár az nem zavar, hanem maga a gomb.
Most ezeket a Wasena házakat akarom megkörnyékezni, hátha sikerül találni, ahol olcsóbb a most mint a perfecthtpc-esknél.&rew:
-
user137
őstag
muhaha, retinablaszter kékledes borzalom!
nekem max egy olyan, ami körbe dereng, de ilyen világítósról már leszoktam. az LC12-ben ez is pont jó, a gomb nem világít, mellette a LED meg el van tompítva.
nekem a fekvő házat nincs hova tenni (messze van a tv, vagy kéne egy 15 méteres DVI kábel), úgyhogy nekem egyelőre marad az LC12, pici és elfér a hangfal tetején. Ha végre rászánom magam a 60x60x10-es ventire, akkor a tetejét is visszakapja és akkor a monitor alá besuvasztom
-
toldy
őstag
válasz
user137 #6116 üzenetére
A terv az nem gond, most is ott tartok hogy fekvő háznál 2 db lemez kell míg állónál 3, csak rá kell szánnom magam hogy nekiáljak megrajzolni, kimérni stb meg kell szereznem ilyen gombot.
Te mire szavazol, álló vagy fekvő házra?
Nem is azzal van a bajom hogy nincs ház mert található olyan ami kell, hanem hogy ilyen kis **** ország ez hogy még csak nem is szállítanak ide, nemhogy még forgalmaznának is valamit nálunk. -
toldy
őstag
válasz
user137 #6114 üzenetére
A vége tényleg az lesz hogy magamnak csinálok valamit, tartom magam annyira kreatívnak és ismerek dolgokat/eljerásokat hogy minél egyszerűbben olcsabban megtudjam oldani, de bekapcsológombot kéne szerezni valahonnan, usb még hadjám, hang előre nem kell.
Tudom ismerem, a srác jól megmoddolta hogy beférjen az 5570.
-
user137
őstag
sógorék sosem szállítanak hozzánk, mert nem bíznak a postában (én se tenném), meg ugye a magyar webshopok sincsenek felkészülve még a magyar kártyás fizetésre sem, nemhogy a külföldire.
de konkrétan itt már asszem voltam egyszer, ha Bécsben jársz, autóval pikkpakk, gyalog meg egy KV a Starbucksban, és BKV-val át is veheted
de ez a konkrét ház tiszta luk => tiszta por meg mocsok lesz hamar. Egyébként egész combos dolgokat elbír
-
user137
őstag
mert nem keresel!
LC12 80W-os táppal (lásd a hozzáfűzött megjegyzésemet a tápot illetően).
de ki kell fogni, vannak ott jók, csak ritkák, figyelni kell. Ezenkívül kell egy Paypal account is, h tudjál fizetni. Németországból olyan 10€ a postaktg.
-
toldy
őstag
Kérnék egy kis segítséget, valaki aki tud németül megnézni hogy itt szálítanek-e hozzánk, postával mennyi és hogy van-e?
Rendelni csak akkor tudom ha elvitték a vga-t.
-
_BM_
senior tag
A lian likről sokkal több feedback van, de egyetlen minőségi kifogást nem találtam. Azért ezek beszédes dolgok....
-
toldy
őstag
Hol olvastad? Neweggen? Jó hogy eszembe jutattad, köszi.
A végén lehet hogy isk 310-150 vs pc q09f lesz?
Az a baj hogy a lianli már 28k a paneltápos meg 40k pedig az halkabb és kisebb is mint a q09f.
Pico psu milyen árban szerezhető be mostanában? Egy ilyen rendszer szellőztetése nem gond egy q07ben, igaz?
-
_BM_
senior tag
Szóval amik felmerültek.
isk 100Meglehetősen gány kidolgozásra panaszkodnak a népek:
my I/O shield didn't fit, had to scrap it
Case has serious issue where the cutout for the I/O panel is not in the right location. When you install the motherboard, the back panel I/O will not align with the holes in the I/O panel insert.
Unfortunatley my power switch died fairly quickly for some reason
my Zotac 9300 wifi mini itx board in this case and there is no was it will fit correctly
A 10 feedbackből mindegyik hasonló hiányosságokról panaszkodik.
-
eperfagyi
csendes tag
ki tud vmi pici usb-s monitort? (megjelenítő)
7"-10" képátló vagy kisebb érdekelne...
-
toldy
őstag
válasz
user137 #6098 üzenetére
Tudom én is azt szeretnék, csak nem találok.
Nézegettem még az lc12-t csak az drágább mint 30k illetve te sem vagy megelégedve a hűthetőségével, odd meg nem kell nekem így a lyuk ott marad az elején. Ami még felmerült az a q09f, csakhogy ebbe is 150w tfx táp van és amekkora egy félmagas bővítőt azért rakhattak volna bele.
Szóval amik felmerültek.
isk 100
isk 310-150
lc12
pc q09fezek közül a legkisebb, legjobban hűthetőnek és majdnem a legolcsóbb ( ha éppen találok) az isk 100.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- HP notebook topic
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest