-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Én azt hittem már rég munkálkodsz a költözésen, érdekelnek majd a részletek

#61395Vigneau: Nem vallana az tuti
Valahol már a táp közelsége kontra produktív volt nálam ezen majd érdemes elgondolkodni, azért is írtam hogy ha nagyon közel van az sem a legjobb. Ha úgy alakul majd dobok egy pm.-et és eldöntöd.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Posta, csomagküldés
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Horgász topik
- Cyberpunk 2077
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valahol már a táp közelsége kontra produktív volt nálam ezen majd érdemes elgondolkodni, azért is írtam hogy ha nagyon közel van az sem a legjobb. Ha úgy alakul majd dobok egy pm.-et és eldöntöd.