- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
perecKING
senior tag
Szia! Nekem ilyen lapom van.
100% hogy a csodas pcx eladott neked egy visszakuldott lapot! Nincsenek ilyen minosegi gondok egy markanal sem! Szerintem megeri az asztalra csapni es most meg finoman fogalmazok. Es meg hulyenek is neznek! Lehet javitgattak is, es abban sem vagyok biztos hogy az a lap meg jo!
Az asus nem javitgatja a garis lapjait mind mereskedoknel kot ki. Nalam is kotott ki tobb szaz visszakuldott asus lap(angliaban)Hidd el suritett levegovel meg 99% iso alkohollal ugy letakaritom hgy meg nem mondod.
csak en nem ugy adtam volna el mint uj...
Regebben uzleteltem hasznalt-felujitott alaplapokkal
Mindig kap egy uj antisztatikus lezaro zacskot kb 3forint/db nagytetelben aztan egy lezaro matrica sem kerul semmibe. Es bontatlan zacskos kiegeszito kabeleket stb is lehet belerakni ha az embernek van sok visszakuldott lapja...es a pcx-nek van egy 30e forintos lapbol kiszedik a bontatlan kabeleket es beteszik neked a dobozba a 100+lap melleMobilrol
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest