- OLED monitor topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
perecKING
senior tag
Szia! Nekem ilyen lapom van.
100% hogy a csodas pcx eladott neked egy visszakuldott lapot! Nincsenek ilyen minosegi gondok egy markanal sem! Szerintem megeri az asztalra csapni es most meg finoman fogalmazok. Es meg hulyenek is neznek! Lehet javitgattak is, es abban sem vagyok biztos hogy az a lap meg jo!
Az asus nem javitgatja a garis lapjait mind mereskedoknel kot ki. Nalam is kotott ki tobb szaz visszakuldott asus lap(angliaban)Hidd el suritett levegovel meg 99% iso alkohollal ugy letakaritom hgy meg nem mondod.
csak en nem ugy adtam volna el mint uj...
Regebben uzleteltem hasznalt-felujitott alaplapokkal
Mindig kap egy uj antisztatikus lezaro zacskot kb 3forint/db nagytetelben aztan egy lezaro matrica sem kerul semmibe. Es bontatlan zacskos kiegeszito kabeleket stb is lehet belerakni ha az embernek van sok visszakuldott lapja...es a pcx-nek van egy 30e forintos lapbol kiszedik a bontatlan kabeleket es beteszik neked a dobozba a 100+lap melleMobilrol
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- OLCSÓ MONITOROK
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged