Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VinoRosso

    addikt

    válasz HookR #48319 üzenetére

    Fekvő kula, már bocsánat...

    Tudom sokan a gatyájukba élveznek ezeken a dizájnokon de nekem a hajam áll tőle az égnek. Teljesen szembemegy a racionalitással. Mivel a legkissebb légáram a padló felől tolható a házba, ezért ésszerű, hogy ott legyen a legkisebb érintkező felület.
    A legjobb amikor még meleg levegőt is fujatnak ide, amit aztán visszahoznak a házba. Biztos sokat hűl közben, míg kipréselik abba a két centis résbe aztán visszaáramoltatják. Ha egyből felfelé fújnák még az is jobb lenne, mert ugye a meleg elve felfelé áramlik és így vagy úgy de ott fog kikötni, ezért nem küldöm el kerülőútra, meg akkor talán tudna valami hűvös is áramolni alulról, de ahogy a mondás is tartja minden jó valamire, ha másra nem elrettentő példának.
    Én nagyon csípom az új kexbox kialakítását, szerintem ilyennek kéne lennie egy konzol méretű konstrukciónak, de 5-ből 4 komment arról szól, hogy fujj de ronda.
    Egyrészt kit érdekel, hogy ronda-e ha hatékony, másrészt nem is ronda. De a népeknek a szemét kell, aztán csodálkoznak, hogy mitől hal meg pár év után a játékgépnek álcázott cserépkályha.

    Speed(R): Nem bírtál ellenálni a HA-n hirdetett Koolink Rocketnek? Ejj... :DD

Új hozzászólás Aktív témák