Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Archttila #43478 üzenetére

Más legális út nem is kínálkozik, mert még mindig nincs mód a bios-t szerkesztve vissza flashelni pascalra. Először azt kell kigyakorolni hogy hogyan lehet vissza flash-elni a gyári biost, akár vakon. Majd kísérleteket tenni a téglásításra. Én 10 éve b@szkodtam eredményesen VGA biosokkal, de ezt a mix&mach dolgot nem eröltetném, ha csak nem ugyan ahhoz a PCB verzióhoz adták ki mindkettőt, és erről dokumentáció is van. :N

Ennél a modellnél 15%-ot esik, másiknál 20%-ot az RPM. Mert más áramfelvételű motornál eltérő mértékű feszültségesést-teljesítmény és légszállítás esést állít be ugyan ez az "LNA" áramkorlátozó ellenállás azt hiszem "75 Ohm 0,5W".

Én szkópon megnézném hogy a "27%-100%"-os PWM mit jelent a kártyán mint feszültségszint, kitöltési tényező. Majd az új ventilátor PWM bemenetét feltérképezném hogy milyen feszültség szinttel működik jól, és mettől meddig szabályozható.

Ha a kettő eszköz működési tartománya nem esik egybe, akkor lehet hogy nem a bios csere a célravezető, mert mondjuk "illeszteni" kellene őket. :)

Új hozzászólás Aktív témák