Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HookR

    addikt

    válasz ideabuda.hu #32616 üzenetére

    Helyedben inkább M.2 foglalattal felvértezett H110-es alaplapot vennék, jövőállóbb (MSI H110I Pro, Gigabyte H110N). Még ha az árfekvés miatt most csak 2,5"-es, SATA csatis SSD-t veszel is, később még jól jöhet.

    "Nagyon megdobná a teljesítményt ha i3 helyett i5 ketyegne benne?"
    Mostanában érkeznek majd azok a játékok, amik már jobb esetben csak kamatoztatják, rosszabb esetben meg is követelik a 4 magot. Érdemes megfontolni az I5 lehetőségét. De kérdezz rá gép összerakós topikban, ott jobban képben vannak e kérdésben!

    Személy szerint nem szimpatizálok az olyan házakkal, ahol a táp közvetlenül a CPU fölé kerül. Háznak a Cooltek U2-est mondanám, de mivel számottevően drágább, így neked kell mérlegelni, hogy belefér-e a költségvetésbe és szempont-e számodra, hogy akár egy nagyobb csendes toronyhűtőt is elhelyezhetsz az amúgy kisebb térfogatú és szemrevalóbb házba. I5-ös proci esetén pláne szerencsésebb a nagyobb CPU-hűtő.

    Illetve SSD mellett az 1TB-os HDD-nél a garanciaidő és megbízhatóság mellett a csendességet tartanább a legfontosabb szempontnak. Utóbbi miatt érdemes megfontolni a 2,5"-es HDD méretet.

    [ Szerkesztve ]

    ▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐

Új hozzászólás Aktív témák