-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Koszonom szepen mindenkinek az ertekeles valaszokat, igerem amint osszeal a konfig mindenrol reszletesen beszamolok!

Atnyalaztam rengeteg kulfoldi forumot, koztuk az OC.net Core V1 tulajok topikjat is, de a leghatekonyabb leghutes amit alkalmazni lehet ebben a hazban az a Noctua NH-U9S, ami draga es gyengebb is az Atlasnal, szoval most boldog vagyok mert ugy gondolom legbol ekkora meretben nem talaltam volna jobbat foleg mondom ennyiert.

Na night nektek
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- BestBuy ruhás topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Macska topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest