Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz szasanyi #28967 üzenetére
Na akkor száraz tények, amit sikerült kiderítenem:
Samsung 55Q6fn: VA panel, natív képfrissítés 120hz, oldal ledes.
Amit láttam: M4 sport hd adásnál mintha a focistáknak aurájuk lett volna. Mozgás rendben volt. Viszont főleg közelről nagyon mű a képe, az élesítés túl van tolva(élénk mód), a fekete inkább szürke volt. Divx(avi) fájlokat nem játszik le. A színek jók(talán picit túlszaturáltak, de ezen lehet korrigálni). Nekünk nem jött be.Sony 55XF8505
IPS panel, natív 100hz képfrissítés, oldal ledes.
Amit láttam: M4 sport/rtl természetesebb kép és szín(élénk mód), de kevesebb kontraszt(pl fehér rtl felirat a másik kettőn világított, ezen nem). Mozgás rendben. A pendrive-ról azonnal lejátszotta a fájlokat(avi). Mivel kevesebb volt a kontraszt a színek is mélyebbek voltak, nekem jobban bejött. Aura hatás, túlélesítés nincsen, de sztem zajosabb a kép sd, vagy dvd lejátszásnál. Nagyobb betekintési szög.Sony 55XF9005
VA panel, natív 100 hz képfrissítés, full/hátsó ledes
Amit láttam: szép kép, erősebb kontraszt, de ez egyben a feketéből szürkét is csinált(élénk mód), de ragyogó fehér. Mozgás ok. Lejátszót nem teszteltem.
Az én véleményem az, ha belefér a keretbe, akkor Sony XF90. Ha nem, akkor nézd meg a másik kettőt és a szemed alapján dönts. A többi kinek mi tetszik kérdés. A samuban a Q7 nagyon jó még, de az már más árkategória.Ez saját vélemény szigorúan😉
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest