Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Sziasztok. Lemaradtam egy jó Samsung 48H6400 vásárlásáról, így megkérdeznélek titeket, hogy mit ajánlanátok kb ebben a méretben?
A képminőség a legfontosabb és a jó mozgásmegjelenítési képesség (pl. Motion Plus Samsungnál).
Nem kell semmi smart funkció, se hangszórók. Ezeket külső eszközökkel váltom ki. A TV-t szemből nézem, nem kell nagy betekintési szög.
Köszönöm. -
fartfun
tag
Sziasztok,
ismét segítséget kérnék, 32" TV-t szeretnék venni, a keret immár 70eft.
SMART funkció, FullHD nem érdekes, pendrivre-ról szaggatásmentes mkv nézésre használnánk.
Az alábbi 3 versenyző közül melyiket ajánlanátok? Ill. van-e valami tuti tippetek ebben az árban?Philips 32PFS4132/12
LG LG 32LJ500V
Toshiba 32L2863DGKöszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
vatafakk
aktív tag
válasz theooracy #28488 üzenetére
Az XF8096-nak az android + a márkanév nyomja meg az árát szerintem, ha nem fontosak az okosfunkciók, akkor 150 alatt is tudsz kiváló tv-ket venni.
Én 50es sonyt vettem, de nem vagyok elájulva tőle, az android se gyors rajt, képe sem extra jó, utólag Samsungot vennék. -
snpetit
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Egy 2010-es LG 50PK550 plazma TV-ét megérheti lecserélni a T-és LG 60UJ634V-re? A kor miatt aggódom inkább, ha bedöglik és nem lesz jó akció éppen hirtelen. OLED-re szerintem még 5 év kb. mire váltanék az árak miatt.
-
Pokesz007
senior tag
válasz sakal83 #28484 üzenetére
IPS az Azt hittem rosszul láttam az egyik oldalon. Meggondolom amit írtál Köszi
Különben a csomagszállítás,mindenhol nagyon sokat csúszik.. Bármilyen tétel legyen az. A postai futár is mondtam nekem,hogy legalább 1 héttel csúszva vannak. Főleg a black nap miatt.
[ Szerkesztve ]
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
darkmann
őstag
Hát elmennek ezek a p-ba. Én egy 55NU7023-at rendeltem 110k-ért, és örültem, mint majom a farkának, hogy milyen jó dílt kötöttem. Erre BF után egy héttel, 30-án még semmi infóm nem volt, felhívtam őket. Mondták 25-e óta összevan készítve, csak posta nem jött érte. Másnap délután kaptam egy levelet, hogy átadták a futárnak. Viszont a nyomkövetési szám, amit megadtak a mai napig nem látszik a postai rendszerben. Írtam a postának, azt mondták, hogy mivel ők nem látják a rendszerben, így valószínűleg nem is került hozzájuk, vegyem fel a kapcsolatot az eMag-gal!
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
theooracy
aktív tag
Sziasztok.
SOS-ben kellene egy televízió anyukámnak, mert a "szuper" Samsung 3 év után beadta a kulcsot. És hát a sorozatok, ugye...
Nos a lényeg az, hogy 40, vagy 43-as képátlójú legyen, semmi csicsa, csak digi kábeles tv nézésre lenne.
Úgy 150 ezer Ft. környékén keresgélnék. Néztem, most az Extremeben a Sony KD43XF8096 le van árazva 149990 Ft.-ra. Ez jó lenne-e, vagy valami más alternatívát tudnátok ajánlani?
Köszi. -
Hyena
senior tag
válasz darkmann #28485 üzenetére
En egy 43nu7122t rendeltem fekete penteken toluk amirol meg aznap jott az ertesites , hogy feladtak es keddre meg is erkezett. (egyebkent valojaban hetfon este adhattak fel mivel delelott meg en sem lattam a posta rendszereben)
A 2017es black friday alkalmaval azonban volt olyan ismerosom aki 3 hetet vart az emagtol rendelt cuccara es csak december kozepen kapta meg.harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
darkmann
őstag
Vett itt valaki eMag-tól Black Friday-en TV-t? Megérkezett már? Nekem még mindig nem, és hiába van track ID-m, a Magyar Posta rendszerében még mindig nem látszik a csomag.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
sakal83
addikt
válasz Pokesz007 #28480 üzenetére
miért nem jöhet szóba a Telekom? nem kell hozzá szolgátlatás, listáron webshopként üzemel
Neked is ezt tudom ajánlani bestbuyként IPS-ben.
az fx700-as VA paneles
[ Szerkesztve ]
-
LML
tag
válasz sakal83 #28477 üzenetére
Én a 8as sorozatú philipsel váltottam egy h6400 at, és még erre is azt mondom, hogy a H6400 simán pariban van egy mai 400 ezres tévével, pedig egy 4? éves modell.
A 6400ban VA panel van tudomásom szerint, de valami csodánál fogva oldalról is teljesen jó nézni.
Teljesen oldalról nézve konkrétan szarabb a mostani IPS tvm, amit konkrétan nem akartam elhinni.Mindenesetre a H6400 out of the box simán lenyomja a mai modellek nagyjából 90-95%át ami nem oled, és nem 500e ft, szóval én a 9es sorozatú sonyra, vagy 9es samsungra váltanék a helyedben.
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Sajnos nem sikerült az LG bomba üzlet,összetört stb. Ezeket néztem ki eddig,max 200ezer FT-ig
Panasonic TX-49FX700E 5 év
LG 55UK6300MLB 2év Ezt már láttam élőbe egyszer.Telekom ,nem jöhet szóba sajnos.
Melyiket éri meg ? IPS panel lényeg.
[ Szerkesztve ]
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
sakal83
addikt
válasz hajnalbros #28478 üzenetére
A Telekomnál hiperakciós az LG 60uj634 150k-ért. Én a helyedben rárepülnék.
Listárat kell kiválasztani az akciós árért.
IPS direct ledes
[ Szerkesztve ]
-
hajnalbros
tag
üDv Urak!
Némi segítség kellene ! 5 év után a jó kis Samu plazmám elkezdett csíkozódni...
Tv kell vegyek, de max. 150e körül tudok rászánni. 55 col kellene, direct led lehetőleg...
Tudtok ajánlani valamit?
Az LG 6300MLB-t nézegettem, szerintetek megfelelő lenne? Többnyire a gyerekek néznek mesét a TVn, valamint heti 1-2 filmet nézünk meg általában, többnyire este...Előre is köszönöm !
Szép napot !
[ Szerkesztve ]
Ketten jönnek ki az erdőből, az egyik FUTVA, a másik MEDVE !
-
sakal83
addikt
válasz Ochocinco46 #28467 üzenetére
Ez az első értékelhető modell ami h6400-at tud helyettesíteni.
-
ghostie
tag
Nekem is megjött az LG, és azt mondanám, hogy a második képhez áll közelebb, de még annál is kevésbé intenzív. Persze a nyári elárazott Telekomos Philipsnél rosszabb a feketéje, de szerintem nem rossz ez az LG.
Szolíd, nem harsány a képe az én szememnek kellemes. 4K HDR-ben meg szerintem kiemelkedően jó.[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz pinnacle #28474 üzenetére
Nem, á, dehogy, a valóságban (szabad szemmel) a második. A sarkokon látszódik kicsit, bár akkor is, ha lámpafénynél nézem.
Csinálok majd este képet újra, így is, úgy is. Más is rendelt ilyen tv-t, velük is kapcsolatban vagyok, szóval lesz összehasonlítási alapom estére.[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
válasz Ochocinco46 #28467 üzenetére
ha egy h6400-es képet szeretnél, akkor a zsbedbe kell nyúlni. A 150k édeskevés hozzá. Az első hasonló tv a sony 49xf85, ami jobb az az xf90, valamint a q6.
Újan nem kapsz ennyiért még csak hasonló képminőséget sem jelenleg a piacon.
A h6400es egy korrekt 100hz-es VA paneles tv jó mozgásmegjelenítéssel.
A Hardverapron van használt de 2020-ig garis Sony 55w809-es 150k irányáron. Az jó tv a maga nemében.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
A kép négy szélén azoknak a sárgás bevilágításoknak abszolút nem is kellene ott lenniük és az egész képernyőnek közel kellene lennie a fekete színhez, vagy legalábbis erős sötétszürkének kellene lennie, nem pedig ilyen heterogén valaminek.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Taci
addikt
Tudnátok képeket mutatni, hogyan is kellene ennek kinéznie normál esetben? Csak mert nyilván nem matt fekete lesz, hiszen nem OLED. De csak hogy ne kuldjek 10-et vissza, ha egyszer a technológia csak "valameddig ér".
Google-ös képek is jók, csak lássam, mit kell látnom teljesen sötét szobában, full fekete tartalomnál, amire már azt mondhatom, ez rendben van.Köszi!
-
Ochocinco46
aktív tag
Sziasztok!
Filmezésre venék tv-t 49" környékén, 4k-hoz egyáltalán nem ragaszkodom, elég a FHD is, ha szebb a képe a 4K-s vetélytársánál 150k HUF környékén.
Egy pár éves Samsung UE48H6400-hoz tudok viszonyítani, aminek a képe már megfelel igényeimnek.Köszi előre is!
-
commanDOS
senior tag
Sziasztok!
Sikerült megnézni a MM-ban az eddigi esélyest, egy LG 50UK6950PLB-t. Alapvetően tetszik, mindent tud, amire igény van, a panel képe oldalról nézve sem rossz. Viszont, ami feltűnt az összes hasonló kategóriájú LG-nél, az a keret és a kijelző találkozása.
Olyan, mintha maga panel mélyebben lenne és előtte lenne valami "üveg", illetve a keret és a tényleges kép között mintha egy kb. 5mm-es fekete sáv lenne. Korábban nem láttam ilyet és a mellette lévő hasonló áru samsung sem ilyen volt. Ott a keret mellett már egyből a megjelenített kép volt. Nyilván ezt már 1 méterről sem venni észre, de elég furcsa.[ Szerkesztve ]
Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
Luciferi33
lelkes újonc
Sziasztok! Erről a TV van valakinek tapasztalata:
SAMSUNG QE49Q6FNATXXH 4K UHD Smart QLED televízió
Vélemény?
-
NoMagix
addikt
itt érdemes feltenni a philips kérdéseidet, én is itt érdeklődtem!
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Sziasztok!
Erről a TV-ről mi a véleményetek?
Philips 55PUS6753/12
Volt már korábban Ambilight-os TV-m és nagyon tetszett, már mint ez a fícsör.
Ami bajom volt vele, hogy az egy 3D-s philips TV volt és akadozott a kép, hiába volt 800 Hz, illetve a menü elképesztően lassú volt. Valamint ha képjavító effekteket bekapcsoltam, akkor megint csak "csúszott" a kép.Azt látom, hogy ennél az új típusnál már elég erős "vas" van, ami meghajtja a képfeldolgozót, csak ugye kérdés, hogy mennyire lenne jó vétel?
Köszönöm előre is!
-
cd930
aktív tag
válasz Karel666 #28457 üzenetére
Még van a Telekomnál az LG 60UJ634V 150 ezerért.
Árban verhetetlen, minőségben nyilván igen..20+ éve a Prohardveren
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
50"-55"-os LG TV-t vennének tesómék. 140-180 közt. A kérdés az lenne mi az ajánlott ebben a kategóriában, és hol érdemes venni (netes rendelés), ahol van lehetőség 2-nél több garira is? Köszi előre is
-
negist
tag
Szép estét mindenkinek. Nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb választás Nekem elsősorban a képminőség és a megbizhatóság ami a legfontosabb.
49" Sony Bravia KD-49XF7005 vagy 50" JVC LT 50VU63L
Vagy esetleg hasonló árban tipp ami ezeknél jobb.
Köszi a segítséget[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Karel666
tag
válasz sakal83 #28455 üzenetére
Teljesen egyetértek. Most az a tervem, hogy lecserélném a samsung ps50b430-at(igen csak megérett a cserére, méretileg és minőségileg is) egy használtra. A mostanira már van vevőm. Igazság az, hogy van 2 rosszcsont fiam, s ahogy néztem a mostani tv-ket, elég törékenynek tűnnek..... A mostani eddig helytállt.
Majd mikor kicsit idősebbek lesznek, cserélek egy oled-re. Addig lejjebb megy az ára is és kiforrott lesz.Ha láttok valami jó vételt, 60-65" méretben, jelezzétek kérlek. Lehet plazma és lcd is.
4k, hdr nem fontos. 200k körül.(az se baj, ha olcsóbb )[ Szerkesztve ]
-
kacsyx
aktív tag
válasz sakal83 #28455 üzenetére
Sziasztok!
Kb. 80 ezer Ft-ig milyen TV-t ajánlotok?
T-Home műholdas beltéri egységgel lenne használva. Mivel ez egy tanya, internet nincs, az ehhez kapcsolódó a funkciók nem lényegesek.
Amire szükség van, az USB-n film, kép, videó lejátszás. Legalább 2 év gyári garancia + bővítési lehetőség.
Hirtelen rákeresve ez a Hitachi szimpatikusnak tűnik. Jó felé keresgélek? -
sakal83
addikt
válasz Karel666 #28454 üzenetére
Az attól függ miben. A fullhd-ban egy 4-5 éves csúcstv jobb, mint egy mai 250k-s- tv. Fullhdban jelenleg ezeket a tvket a sony xf9005 és a samsung q6-tól érik el képminőségben. A többi nem.
De nincs 4k és hdr médialejátszójuk már foghíja okos rendszer ha volt már nincs támogatás stb. A lényeg, hogy a tv, ha 4 éves és 4k-s az nem a minősége miatt volt drága, és ugyanez igaz a méretre is. Egy 65ös akkro sokkal drgább volt, mint most.
A legnagyobb minőségi romlás a közép és lentebb lévő tv-knél volt. Egy panasonic as640 cs630 sokkal jobb, mint egy fx600.
Valamint az összeszerelés és anyagminőség 4-5 éve sokkal jobb volt.
A h7000-es fulldhban megeszi linkelt nu7022-t.
De már nem érdemes gari nélkül ilyeneket venni használtan, csak ha nagyon olcsó. Viszont lecserélni csak oledre már. Minden fillér egy mostani LCD tv-re egy nagyobb kategóriás tv-ről pénzégetés. A Sony xf90 és a Samsung q7 esetében lehet a cserén gondolkozni, ha valaki írtózik az Oled-től.
-
Karel666
tag
válasz ekkold #28452 üzenetére
Ez nyilván így van.
A kérdés az volt, hogy pl egy 4-5 éves listaáron 800k-s tv jobb e egy mai 250-300k-s tv nél.
Gondolok itt: színek, mozgás megjelenítés, feketéje, bevilágítás minősége stb.
3d, hang, egyéb körítés lényegtelen.
pl
[link] vs [link]Legjobb lenne megnéznem, de hátha látott már köztetek ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
Karel666
tag
Sziasztok. Úgy érzem használtban kell gondolkodnom, mert 60" ban belépő szinten elég gagyik a tv-k.
Vajon ezek a típusok milyen viszonyban vannak a mostani 200-300k-s(új ár) tévékkel szemben?Nekem a full hd elég, mert 3,5m-ről nézzük, s az "okos" rész is lényegtelen.
Néztem még utolsó genes panákat, de azok drágábbak és ritkábban fordulnak elő. -
ekkold
őstag
válasz t3tv3s #28323 üzenetére
Most volt időm egy kicsit többet játszani a Panasonic-al.
Van benne egy két hasznos funkció, vajon a többi márka TV-jei tudnak-e ilyesmiket is?:
- Az USB-re rákapcsolt pendrájv vagy winyó tartalmát, a tv meg tudja osztani az otthoni hálózaton kereszül, így ki sem kell szedni a tv-ből ha pl. új filmeket akarunk felmásolni rá (samba szerver) . Simán LAN on keresztül elérhető a winyó.
- A TV tud DLNA szerverként is működni, tehát ha van a hálózatban egy másik TV (vagy más eszköz) akkor az is el tudja érni a TV-re kapcsolt winyót.
- Simán lejátszik akár 60...80Gb-os méretű, 4k-s felbontású, MKV vagy MP4 fájlokat is, a csatlakoztatott meghajtóról, de akár wifin keresztül is, semmi akadás nincs.
- A mobilos képernyőmegosztás is működik, androidos telefonra semmit sem kell feltelepíteni, csak be kell kapcsolni a wifi képernyőt.[ Szerkesztve ]
http://skory.gylcomp.hu/ http://www.skory.z-net.hu/ https://skori.hu/ https://skori.spacetechnology.net/
-
StLui
veterán
Samsung 65MU8002 jobb vagy rosszabb mint az ide NU ?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
sakal83
addikt
válasz atish15 #28444 üzenetére
Én lehet inkább ezt venném, ha az 55ös méret megfelelő lenne..
itt 5 év gari jár hozzá és 130k-ra le van értékelve elégg akciósan.
[ Szerkesztve ]
-
atish15
aktív tag
Sziasztok. Szüleimnek szeretnék TV-t vásárolni 140-180 k keretben. 49-50" méretben IPS, VA panel teljesen mindegy. Nekem jelenleg VA paneles LG van de igazából márka nem fontos.
Van két darab amit kinéztem, várok véleményeket vagy más javaslatot elfogadok.
LG 50UK6950
LG 50UK6470PLC
Köszönöm előre is.
-
Hyena
senior tag
En most vettem a haloszobaba egy 43nu7122 tipusu tvt.
Szerintem ha van ra mod akkor vetel elott nezd meg a kiszemelt peldanyt mert a VA panel miatt bizony elegge gyer a betekintesi szog. (sony 65xe9305 is va de az sokkal sokkal jobban muzsikal betekintesi szog tekinteteben)
Mar kicsit oldalrol nezve is fakok a szinek ...
Szembol nezve viszont elojon a va panel elonye van normalis(abb) fekete szin, egyszinu kepnel nincs felhosodes, nincs az ips paneleknel elofordulo glow jelenseg, fenybeszurodes....
HDR tekinteteben viszont eleg szerenyen muzsikal a nem tul nagy fenyero miatt. (de mi ugyis sotetben hasznaljuk , elalvas elott a columbo sorozat szepen megy rajta )Azt nem tudom csak szerencsem volt e es jol sikerult tvt fogtam ki , vagy mindegyik peldany ilyen.
November 30.an jott ki ra uj firmware ami egyelore OTA valtozatban nem elerheto , csak a samsungtol letoltve pendriverol lehet ra frissiteni.Sajnos nincs benne 5GHz wifi csak a 2.4et tamogatja.
A Tizen rendszerrel egyelore meg baratkozom, kb 100-150 alkalmazas van ra.
A rendszer maga egesz reszponziv de azert neha meg megakad.
A tv gyorsan bekapcsol es egesz gyorsan lehet lepkedni a csatornak kozott (az androidos sonynal gyorsabban)[ Szerkesztve ]
harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Sz4ke3y
csendes tag
Hali!
Erről a tv-ről tud valaki véleményt mondani?
Samsung UE55NU7093
130-ért már lehet kapni alzánál és 138 cm-es.
-
AL
addikt
-
AL
addikt
Szia ! Nézd meg a 28330 as levelem. Nem tudom, hogy hol szeretnéd megvenni a Samsungot, de ismeretlen helyekkel vigyázz, mert más lehet a garanciás javíttatás. Ha nem kapsz már 6102 öt, vagy ha jó az IPS panel, akkor érdemes megnézni a Panasonic fx600, 633 as sorozatot. Ezekre ha hivatalos helyen veszed és regisztrálod 5 év a garancia. A Sony 4K alaptípusa az xf7005 ez nem androidos. Ettől jobb és androidos az xf7596 os sorozat. Mindegyik IPS kijelzős. A Samsung 6102 es idei utódja a 7102, 7122. Mindegyiknek más a képe ( színezés, betekintési szög ) és egész más a menű, ezért ajánlatos mindegyiket megnézni, próbálgatni. Ha esetleg telekomos vagy ott jobb árakat találsz. A megbízhatóság egyik tévénél sincs garantálva, ezért érdemes + garanciát venni hozzá. Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Capox
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, mert elvesztem az elmúlt hetekben a TV választásban. OLED kizárva! Azt hiszem amit én keresek az full-array LED. Az a lényeg, hogy nem akarok oldalról bevilágítós tévét 65" kellene. Mi lenne a legjobb választás nem az ár érték arányt szem előtt tartva. MINŐSÉG!!!!
Köszi
-
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Van egy LG 32LF650V tv-m,de ilyet nem lehet kapni már. ( ennek nagyon jó a képe. 200 Hz panel,ha jól tudom)
Ahova kell ott Digi műholdas vétel van és ide kellene egy szép képminőséggel tudó tv,ami a fent emlitett tv tulajdonságaival bírna.
Ár: 130000 Ft-ig.
-
ron8
senior tag
válasz #46372352 #28432 üzenetére
Jelenleg egy 4 éves ugyancsak Philips PFH6309/88-as típusú készülékem van, ami szintén dög lassú, de más hátránya nincs. Smart funkció nem izgat, mert PC-re lesz kötve, onnan meg minden elérhető . Egyébként ha már itt tartunk nem értem miért tesznek bele ennyire döglassú rendszert, az ember még a csatornákat is alig tudja váltani, és azért nem egy olcsó készülékről lenne szó itt sem...
-
ron8
senior tag
Philips 7303 tv ajánlott készülék? Filmre és gaming-re kellene.
-
twice
tag
Sziasztok TV vásárlás előtt állok és a segítségeteket kérném
Egy pár óra keresgélés után a Samsung UE50MU6102re gondoltam.
Olyan kérdésem lenne, hogy hasonló árkategóriában(150-160k) van jobb választás?Kívánt paraméterek:
- 4k
- 50 col
- minél szebb kép
- megbízhatóság
- minél hosszabb időre tervezném(jövőállóság)A TV-t leginkább filmek nézésére használnánk(ezért jó lenne, ha külső merevlemezzel lehetne nézni, tehát jó lenne ha nem lenne formátummal, felirattal probléma), sima alap TV nézés, játékra egyelőre nem lenne használva.
A válaszokat előre is köszönöm
-
wolf033
senior tag
válasz Hoffer #28423 üzenetére
Üzemeld be és megtudod.
Én 2 napja használom, de nem is Én hanem inkább az asszony.
Ebben az árkategóriában szerintem teljesen jó választás. Az SD adás is szebb rajta mint az előző FHD tévénken. Elég gyors a menü és könnyen kezelhető. Ha előtte nem egy csúcskategóriás tévéd volt akkor meg leszel vele elégedve.
Nekünk tetszik, egyedül a az alsó, felső bevilágítás nem tetszik nekem, de ez a képminőséget nem rontja. -
andrisms
aktív tag
válasz Franz51 #28403 üzenetére
Naszóval Telekomos LG 60UJ634V vélemény:
Samsung 50MU6102-t váltana, még nem tudom marad-e, van ahol előrelépés, van ahol a szívem szakadna meg a Samsungért.
kb háromnegyed órája használom.-VESA 300x300, mehet majd fel a falra, amennyiben marad
-gyári talpa nem túl stabil
-magic remota külön kell megvenn hozzá, telefonos appja viszont tök jó
- Kép: fekete kicsit kisebb, de nem zavaró, bevilágítási hibát nem vettem észre. észrevehetően méretesebb, ezáltal a képpontsűrűség is rosszabb kicsit, lehetséges hogy észrevehetően? kb 2,5m-re van a TV, és mintha kicsit homályosabb lenne a képe
-Youtube 4k tartalommal gyönyörű képe van(ennyiért). 1080p filmek kb ugyanolyanok a két TV-n, viszont a YouTube 1080p tartalomnál és TV HD adásoknál valamiért nem olyan szép, szétesősebb, meg mintha a filmeknél a kamera fókusza nem ott lenne ahol kell, szóval a téma homályosabb.- Menüje lassabb, TV adás váltás is lassabb, még nem látom át annyira a menüt és a kapcsolót sem. távja a Samsungnak jobb, azt nem kell a TV irányába fordítani, letisztultabb, egyszerűbb, mondjuk az LG-n meg több a gomb.
-LG jóba van a telómmal(mix 2S), appal bármit ki tudok rá küldeni, egyszerűbb.
Nem tudom mi legyen, maradjon vagy menjen, még tesztelem kicsit.
Ennyiért(150e Ft) amúgy abszolút bestbuy, ha nem fél éve vettük volna a Samsungot, és nem lennék vele annyira megelégedve, nem lenne kérdés hogy marad-e. -
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Mára érkezett meg az alábbi tv LG 65UK6300MLB.
210k.
Mik a vélemények róla? Ebben az árban jó választás? -
AL
addikt
válasz fartfun #28410 üzenetére
Szia ! Ha jól értem 100 Hz es panelt szeretnél, ez sajnos 250 - 300 ezernél kezdődik. Biztos valami másra gondoltál. Ilyen kategóriában "névnélküli" tévék kaphatóak. Nézegesd meg az új MM akciós újságot, vagy más nagyáruházét. Arra figyelj, hogy mennyi garanciát adnak rá, mert van amire csak 1 év, de olyan is, amire 3 - 5 év a garancia. Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
AL
addikt
válasz Medocsabi #28255 üzenetére
Szia ! Ha ilyen tévét szeretnél, akkor máshol ( ismert üzletekben ) nézd meg, mert ha jól látom itt csak 1 év a garancia. Ez általában javított készülékeknél szokott így lenni ( és akkor sem márkaszervíz, hanem ők javítják ). Szerintem akciós áron megkapod ennyiért a natív 100 Hz es ( ezeknek jobb a mozgásmegjelenítése és jobb a kép ) Sony 49xf8505 VA panel , Sony 55xf8505 IPS panel, vagy a Panasonic FX 780 as készülékeit, amik szintén IPS panelesek és 5 év a garancia rá ( ha rendes üzletben veszed ). Nézegesd az akciós kínálatokat ( MM, extreme, euronics, nagyáruházak ). Végső döntést ne a mi véleményünk alapján hozzál, hanem nézzed meg üzletben őket, mert lehet, hogy Neked egész más tetszik. Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
LML
tag
válasz wolf033 #28392 üzenetére
Ebben is LG panel van, azért sz@r
Viccet félretéve, én kb 300 ért jutottam hozzá, mert adtak mellé egy XBOX one X et ajándékba két játékkal, ami 130 körül ér.
300e ftért nem veszel jobb TV-t itthoni boltból, áfát kifizetve, azt garantálom.
Ha 450et fizettem volna érte mint amennyibe most kerül, gondolkodás nélkül visszaküldeném. -
Franz51
tag
válasz sakal83 #28407 üzenetére
Kösz,
végül ezt tettük, megrendeltük, a többit majd meglátjuk.Egyben köszönöm mindenkinek, hogy foglalkoztatok a kérdésemmel, remélem nem csalódunk!
Amúgy a Sony is marad, csak a nappali helyett a hálószobába kerül......ha az LG nem jól "viselkedik" visszacseréljük!!
Még egyszer kösz! -
fartfun
tag
Sziasztok,
új TV-t szeretnék vásárolni, tudnátok ajánlani, amelyre igaz az alábbi:
100Hz képfrissítés
pendrive-ról videót lejátszik,
32"
50e vagy max. 60e ft
vállalható képminőség
HD readyKöszönöm!
-
NoMagix
addikt
Kikérném a véleményeteket erről a Philips PUS6561 tévéről, ma láttam az MM-ben 145ezer forint!
Jó ez XBOX-hoz?
Milyen panel ez a TP vision ami benne van?
Ez talán 2016-os modell lenne?
Sokkal jobb vétel ez mint az összehasonlításban lévő Pana?Van itt a fórumon valakinek ilyen?
Csak a lényeges dolgokat nem tudtam megnézni rajta az üzletben, fejem feletti polcra voltak felrakva![ Szerkesztve ]
-
Franz51
tag
válasz KubanitoS #28401 üzenetére
Kösz a választ!
Elsősorban filmek, videók lejátszása. Az igazság az hogy van egy 3. generációs AppleTv ami azért időnként akadozik, meg csak iOS kompatibilis eszközzel megy. Nálunk 1db tablet. Helyette nézegettem az AppleTV 4 ill 4k ami 60 -70 EFt. Na most a szóban forgó LG UJ 634 webOs 3,5 fut ami állítólag nagyon jó.Mivel a tv jelenleg az AppleTv vmivel több mint kétszereséért van, elgondolkodtunk a váltáson. -
KubanitoS
veterán
válasz Franz51 #28399 üzenetére
Mire szeretnéd használni az okostévé funkciót? Lehet elég lenne egy tízezer forintos Chromecast és meg lenne oldva a probléma.
Az UJ szériás LG-ről annyi személyes tapasztalatom van, hogy haverom idén vett valami százezer forintért 49"-es verziót. A tévé alapvetően rendben van, de a hangja valami kritikán aluli dobozhang volt. Venni is kellett külön egy 2.1-es hangszettet és azon keresztül megy a hang. Így már élvezhető.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest