Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPurple15
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy átlagfelhasználás mellett mennyire számít az, hogy egy Tv 50 vagy 100 hz-es? A Sony KD55XF8096-ot láttam, hogy ajánlotta valaki az oldalon, tetszik is, viszont csak 50 hz-es a Tv.
Filmnézés, tv nézés és focimeccsek nézésére lenne használva, ezen felhasználás mellett mennyire számít, hogy 50 vagy 100 hz-es a készülék? sajnos nem nagyon értek ezekhez az adatokhoz, előre is köszi a segítséget
illetve, ha hasonló árban (210 ezer körül tudnátok jobbat ajánlani, akkor ne tartsátok magatokban) -
Karel666
tag
Mentem egy kört, MM, Euronics. A belépő samsung, lg, tv-ket tényleg el kell felejteni. Szaggat a kép, meg hasonló problémák....
A Pana tx-65fx623E tetszett, csak az már 340k. Nem tudom mi lehet a különbség a FX600-hoz képest.
2 dolgot tehetek, várok, hátha lesz leárazás vagy megveszem alzától a sima FX600-at 260-ért. Csak nem írnak túl jó dolgokat a garis problémák kezelésére....
Nem égetően sürgős a vétel, mert van tv-m, csak már feljebb lépnék az 50" 720p-ről....ja és jó lenne törés biztosítás is, mert van 2 rossz csont fiam...
-
sejt
tag
válasz
pinnacle #27989 üzenetére
Szia. Én használtam egy microlab solo 6c-vel, természetesen bőven jobb volt a hangja mint a tv hangszóróinak 😀. De nem volt az igazi. Utána optikai kimeneten volt összekötve egy egy fiio segítségével, ami már sokkal jobb volt. Most egy rotel stereo erősítő van bekötve 2 hangfallal.
-
ekkold
őstag
Sziasztok. Belépő szintű 49"-os tv-t keresek. PC-ről hajtanám meg HDMI-n keresztül. Médiaszerverről játszanék le filmeket, esetleg pendrájvról, és az sem baj ha a mobilról a képernyőmegosztás is működik. Antenna, kábel tv nem lesz bedugva. Internetezni sem akarok a tv-n. Samsung feketelistás, most vettem samsungot, de valószínűleg elállok a vásárlástól.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. 32"-ban mi most a bestbuy? Szülőknek a konyhába vennénk egy TV-t, nagyobb biztos nem kell, nem férne el. Még a 32" is gyanús. Talán a labkialakitas sem mindegy. Az biztos hogy ne két szélén legyen a láb hanem közepén egy. Mivel konyha, világos helyiség. És csak TV adás menne rajta, helyi kábel szolgaltato (digitális DVB-C). Esetleg nem ártana még az sem, ha a hang viszonylag korrekt lenne. Valószínű hogy tesomek vennék németben, akár amazonon. Most még akciók vannak ott is. Tudnátok ajánlani valamit?
-
pinnacle
nagyúr
Szia! Köszi! Igen, akárhogy állítom, nem lesz jobb. Arra gondoltam, hogy a Jackre kötve veszek egy aktiv 2.0-s rendszert. pl. ezt. Fejhallgatóval próbáltam. TV távirányítójával tudom szabályozni a hangerőt, DTS teszt is lefutott, még térhatás is volt, csak a mélymyomót nem hallottam. Valaki próbált már aktív 2.0-t a TV hangszóró helyett? Lehet szebben szól, mint egy hangprojektor.
-
Kasza08
őstag
Sziasztok!
Szerintetek Sony kd55xf8505 vagy Samsung qe55q6f?
PS4, film, TV, mindenre használom a TV-t. Leginkább szemből nézem, kb. 4 méterről. A Sony 240, a Samu 260 a Mediaban. Az eladó a Samsungot ajánlotta, de nem akarok döntést hozni 1 ember véleménye alapján. Vagy, ha tudtok ilyen áron jobb 55öst, meghallgatom.Köszönöm
-
Gauguin
tag
Euronics mennyire megbízható? Csak ott nem vásároltam még nagyobb összegű terméket, edigiről és mm-ról van tapasztalat.
-
AL
addikt
-
AL
addikt
válasz
Karel666 #27980 üzenetére
Szia ! Néz meg a 27879 es levelet, abban van olcsóbb, drágább vegyesen. Ismeretlen helyen ne vásárolj bármilyen olcsó is, mert baj lehet a garanciával. A Panasonic most 5 év garanciát ad. A honlapjukon megtalálod a készüléklistát. Az euronicsban van még egy 60 as Sony, ami 310 ezer és jó minőség. Üdv.
-
Edgeri
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek LG 55SK8100, vagy SONY KD-55XF8596B? Ha jól tudom, mindkettő 100Hz-es paneles.
Világos szobában PS4-hez (input lag alacsony legyen), némi filmre, lehetőleg minél több médialejátszási lehetőséggel keresek tv-t.
A hétvégén valamelyiket megrendelném, örélnék, ha tudnátok segíteni a döntésben.Köszönöm!
-
Karel666
tag
Üdv!
Eddig nem sikerült tv-t vennem. Kicsit megemelem az összeget 300-ig. Filmezésre és tv nézésre melyik 65"-os tv-t vennétek? -
Geza26
senior tag
Hello,
tudnátok linkeket adni tv teszteléshez? (nem bírtam kihagyni a 49xf8505-öt
)
Köszönöm!
-
KubanitoS
veterán
válasz
mokus18 #27976 üzenetére
Nem szeretnék okoskodni, de ahogy olvastam ezt a topikot, érdemes lenne ellátogatnod személyesen egy media marktba, vagy valami olyan helyre, ahol meg tudnád nézni a kiszemelteket. Kép és hangminőség alapján kell azt választanod, amely számodra szimpatikus. Egetrengető különbségekre nem kell számítani ebben a kategóriában.
-
KaiotEch
nagyúr
Sziasztok! Láttam többet is kérdezték ezt a Philips-et, de senki nem kapott választ. Ez olyan nesze semmi fogd meg jól lenne?
Komolyan mondom hülyét kap az ember annyi féle TV van már. Nincsenek már bestbuy cuccok?
-
KubanitoS
veterán
válasz
mokus18 #27973 üzenetére
Kattintás után két másodperc alatt leszűrtem, hogy ez no go. Ott a gyönyörű 1 csillagos értékelés, a gyártó nem éppen a tévékről ismert és csak fullHD-s 49"-en. Ez ma már nagyon kevés.
Egy gyors keresés után látod mit érdemes inkább manapság venni. A garanciát érdemes egyenként ellenőrízni.
-
mokus18
tag
Sziasztok!
Az alábbi készülékről, mi a véleményetek?
(Mennyire éri meg 5 év gyártói garanciával?)
[link]
Üdv.
Mókus -
pinnacle
nagyúr
Szia! Köszi! Persze tudom, de akinek a felesége oldalról nézi a TV-t, annak ez a befutó.
Nekem lehet emiatt megy vissza a VA paneles 49XF8505. Nem is tudtam, hogy erre már szakkifejezés is van.
Egyébként be lehet normális hangot állítani a TV-n? Én akárhogy állítgatom, szörnyen doboz hangja van.
-
hramon94
tag
Sziasztok, 50-65"-os 4k-s tévét szeretnénk venni, ebben a méretben melyik típus a BestBuy 200-230k-ig? Legfőképp PS4-el lenne használva.
-
törölt tag
Szevasztok!
Kamionba keresek utazó tv-t főleg XBOX ONE-hoz.
Jelenleg egy 20" körüli teszkós technika van, ami kicsi, és a képe is már eléggé rossz.
Következőknek kb 24, de inkább 26"- ra gondoltam. Létezik ilyen méretben 4k? ha nem akkor minimum FullHD legyen. USB-ről mindenképpen játsszon le filmet ( nem gond ha nem smart), de gondolom ez már alap funkció.
Van valami ajánlott FHD 26" készülék? Azt se bánom ha valami jóféle.
-
xyzui
tag
Sziasztok!
65-ös mèrtben melyik lenne a legjobb vàlasztàs?
Q6fn, q7fn, xf8596, xf9005.
Üdv -
motorhead
aktív tag
Vett ilyet esetleg valaki? Jó vétel ennyiért?
-
Hyena
senior tag
válasz
dingo-htc se #27926 üzenetére
Az sk8100 nem 3d.
Nekem is volt 3d lg tvm regebben es szerettem is.
Sajnalom, hogy nem gyartanak mar 3d tvt de mert projektort igen igy meg is van oldva a problema.
Az arukereson persze lehet talalni par 3d tvt de mindet kulonfele erdekes ceg hirdeti es ha az oldalra ellatogatsz akkor nincs raktaron... -
Retropapa
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék szüleimnek venék tv t a telekom tól a lg 43uk6300 vagy sony43xf7596 at között vacilalok csak tv adások nézésre lene használva a válaszokat előre is köszönöm!
-
Trevol22
csendes tag
Philips 32PFS5803/12 erről mi a véleményetek? PS4, Netflix, HboGo, youtube, usb-n filmek sorozatokra használnám.
-
almafa42
aktív tag
-
Kotix007
csendes tag
Sziasztok!
Már majdnem megrdeneltem az LG 50UK6300-at. Most képbe jött még egy típus. Pontosan a Panasonic TX-49FX600E.
Mint korábban írtam többnyire szemből, főleg sötétített szobában lenne használva Telekom tv adások és HD filmek nézésére HDD-ről, laptopról, Youtube-ról. Fontos a minél gyorsabb és kezelhetőbb Smart rendszer. Mindkettőre 5 év garanciát adnak, ha a Telkomnál vásárolom. Az előfizetésem mellé az LG 76 ezer, a Pana 43 ezer... Megéri az LG a + 30 ezret? Még holnap ellátogatok a szomszéd városba, hátha a MM-ban lesz mindkét modellből és össze tudom hasonlítani. Nem tudom eldönteni, hogy IPS(PANA) vagy VA(LG) panel lenne nekem az ideálisabb... -
darkmann
őstag
válasz
fcbarca #27943 üzenetére
Azon kívül, hogy 6"-lal kisebb?
Itt van egy összehasonlítás, igaz nem a 7000-es sorozatú, csak az eggyel alacsonyabb 6900-as sorozatú Samsunggal. -
SutPet
aktív tag
Sziasztok,
TV vásárláson töröm a fejem, és tanácsot szeretnék kérni. A cél legalább 55" és 100hz-es panel. Jelenleg android tv-t használok és elégedett vagyok vele (inkább az apró hülyeségeivel együtt tudok élni) fontos hogy Kodi telepíthető legyen(bevált, mindent visz, plex szervert sem kényszeríti transkódolásra) rá illetve netflix.
Mit ajánlotok? -
StLui
veterán
válasz
schleier #27949 üzenetére
Samsung, LG oprendszerrel nem nagyon van baja senkinek, de nekem is a Sony tévék a szimpatikusabbak , vagy az LG Oled. Utóbbi lenne az ideális, de nem tudok én sem dönteni, mert ami elfogadható árú, B-s oled, annál annyival drágább a C, hogy nem merem megvenni a legolcsóbbat, ráadásul én mindenképpen 65-ös tévét szeretnék
-
xyzolesz
csendes tag
válasz
xyzolesz #27551 üzenetére
Sziasztok!
Az előző hozzászólásom alapján keresek TV-t, és most 2 TV közt vacilálok, kíváncsi lennék, hogy szerintetek melyik lenne jobb választás.
Panasonic TX-55FX700E
Sony KD55XF7596BAEPElőre köszi!
-
fgo
tag
Sziasztok! Szerintetek melyiket érdemes megvenni LG 49SK8100PLA vagy Sony KD49XF8505?
-
NEXT LP
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 100 ezer forint alatt egy olyan minimum 32"-os tévét, amin android rendszer fut és van benn wi-fi és bluetooth?
A fent leírtakon kívül minden más lényegtelen, nem fontos pl. a 4K. -
Crucio
aktív tag
válasz
Teasers #27915 üzenetére
Szia!
Ha ez segít, ugyanezek között vacillálva a Samsung 43NU7022-t vettem, mert ez VA panellel, míg az LG-k IPS-sel rendelkeznek. Mindkettőnek megvan az előnye, számomra a VA megfelelőbb, mert úgyis szemből fogom nézni. Azt is vedd figyelembe szerintem, hogy a két említett LG tv-ben a pixelek RGBW struktúrájúak.
-
Tengri
senior tag
válasz
Silestyen #27934 üzenetére
Szia!
Az euronics-ban most 322900 Forint a Sony Bravia KD-55XF9005B.
Ha nem gáz a plusz 23 ezer, de ha jól tudom akkor van most 0% THM-es részletfizetési lehetőség is. -
-
h.andris1
csendes tag
Sziasztok, gyors segítségre lenne szükségem. Kinéztem egy tv-t black Friday alkalmából, ár érték arányban szerintem nagyon jó, de mivel nem értek hozzá ezért gondoltam megkérdezem itt, hogy valóban jó e, megéri e megvenni,
Főleg film nézésre lenne használva.Tv: https://euronics.hu/termekek/lg-60uk6200pla-ultra-hd-smart-led-tv-/p/223412
-
Silestyen
újonc
Sziasztok!
55’ méretben mit tudtok ajánlani 200-300.000 árban?
(Főleg film és pshez kéne)
Eddig samsung vonalon nézelődtem(55NU8002), de ahogy belemegyek egyre nehezebb a döntés
Most már Sony és Lg(55sk8100) is a kalapban van
Illetve melyik a legjobb ár/értékben?Köszi!
-
cd930
senior tag
válasz
m.lala #27928 üzenetére
Vedd számításba a Panasonic TX-49F600-as típust is mindössze 120 ezer Ft-ért.
5 év garit erre is adnak.
Én mindenesetre berendeltem egyetAzért AL kolléga véleményére kíváncsi vagyok, csakugyan jó üzletet kötök-e.
-
AL
addikt
-
kzoli89
tag
Sziasztok,
Erről van valakinek tapasztalata?:
https://prohardver.hu/teszt/lg_c8_oled_teve_oled65c8pla_teszt/medialejatszo_es_ertekeles.html?stext=OLED65C8380K körül láttam, és nagyon elgondolkodtam. Alapvetően HD filmezés lenne a célom. Fontos, hogy támogassa a PLEX-et.
Köszi,
Zoli -
m.lala
aktív tag
Köszi!
Sajnos nem estek be úgy az árak ezeknél, hogy beleférjen a keretbe igy az előző postok alapján kettőre szűkítettem le a kört.
Győzött a Pana az 5 év garancia miatt.
Szóval kettőből kéne választanom
TX-43FX 550E vagy TX-43FX 633E
tényleg átlagfelhasználás szóval nekem igazából 8, fogyasztási különbség nem szempont, az egyik 130k a másik 120.
Vélemény? -
laci06
senior tag
emag-on úgy tűnik, mintha napközben tényleg jönnének néha egész jó ajánlatok..
most a Sony KD49XF8096 160k -
dingo-htc se
tag
Van ott azert oled is es mashol talaltam pl
Lg 49 sk8100 at.ez pl suhd idei.akad meg de projektorban tobbet talal biztos.nekunk van egy lg la szeria 3d.mi szeretjuk.ami van 3d ben azt megnezzuk.en most is ugy gondolom h kicsi v nem kicsit de a mozilobby benne van ebben..... -
Hyena
senior tag
válasz
Djuree #27920 üzenetére
Csak kivancsisagbol kerdezem, hogy neked hany darab 3d blu-ray lemezed van amit kiadtak
?
Amugy a kerdesre valaszolva peldaul mert 3d projektorok tovabbra is vannak.Az arukereson talalhato 3d tvk pedig regi modellek es vagy megvannak meg vagy nem, de sanszos , hogy a hirdetovel kapcsolatba lepve kiderulhet, hogy mar nem aktualis a hirdetes...
-
dingo-htc se
tag
Sziasztok!
Kis velemenyre lenne szükségem.
Ti mit választanátok uhd tvt mondjuk 50-55 " vagy suhd 49"
lg lenne mindenképp.eloben láttam a nano cellas tvt es kis tulzassal de majdnem oled minosege van.
Elore is koszi a velemyenyeteket. -
Satyricon
addikt
Akkor ezt benéztem hogy IPS paneles, összekeverhettem egy hasonló dizájnú LG TV-vel.
Ami a betekintési szöget illeti: Szinte csak szemből fogjuk nézni,
Köszi a segítséget!
szerk.: Egy fontos kérdés: Mire formázzam a pendrive-ot(4,8,16, 64GB-os van itthon), hogy a tv felismerje?
Egyszer jártam úgy, hogy a pendriveot megformáztam olyanra, amilyet a digi beltéri felismer. Megformáztam PC-vel,, rátöltöttem a pendrivera , majd csatlakozás után a beltéri akarta formázni. Mikor megtörtént a formázás, akkor pedig a PC nem ismerte fel, ő is meg akarta újra formázni. És ez oda-vissza játszódott, de a működő végeredmény soha nem született meg, így ki sem tudtam próbálni a pendrive-ról való filmnézést(a beltéri elvileg tudja)
-
laci06
senior tag
SAMSUNG UE55NU7020, 110-ért megérné?
-
Djuree
félisten
üdv!
létezik olyan tv ami 4k és tudja a 3D-t is?
szeretnék venni 4k-t, de nekem a 3D is kell, sok 3D blu-ray filmem van és már ezt az élményt nem akarom eldobni.
50-60 colos közötti méret kellene. -
rebelinside
tag
Sziasztok!
Nézegettem a BF akciókat, nem erős a felhozatal az általam várt olcsó 65"-os kategóriában☹️
Ez van jó áron, de egyrészt eMAG, másrészt ha jól látom Edge LED, attól mennyire kell félni, mennyivel jobb a direct LED?
-
Teasers
tag
Sziasztok. Az alábbi tvkről mi a véleményetek ?
Lg43UK6470PLC 108cm 110.000Ft
Lg43UK6200PLA 108cm 100.000Ft
Samsun 43NU7022 108cm 93.000Ft.Jelenleg akciósak, de ba tudtok ilyen árban jobbat, akkor szívesen várom! A keret max. 110-120 ezer Ft
Játékhoz lenne használva, ps4 van jelenleg, de késöbb lesz pro. Jelenleg egy 108cmes Hd ready tvm van, ami jó pár éves.
Köszönöm.
-
fcbarca
őstag
sziasztok.sikerult behuzni egy LG 49UK6300MLB emagrol 100k-ert, valakinek van ilyen tv?tudna mondani a minosegerol pár infot?
-
FefeX
csendes tag
Üdv!
Szerintetek most kell megvenni ennyiért? Samu 65q6fn Vagy várjam ki a januárt?!
-
Hulkeinstein
csendes tag
Sziasztok!
Így Black Friday alkalmával mi is szeretnénk venni egy TV-t a családnak.
A keret az 70-100k között van. Az alábbi kettőt néztük, szerintetek melyik éri meg jobban illetve tudtok ebben a kategóriában valami jobb ajánlatot mondani?
1. LG 43uk 6300 mlb
https://m.emag.hu/lg-smart-led-televizio-108-cm-4k-ultra-hd-43uk6300mlb/pd/DMTRVFBBM/?ref=prod_CMP-4980_4023_405002. lg 43lk 5000 pla
https://m.emag.hu/lg-led-televizio-108-cm-full-hd-43lk5000pla/pd/D9RNYJBBM/?X-Search-Id=b9f31fbb35410ad6bf50&X-Product-Id=33418715&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=viewKöszi előre is!
-
Silestyen
újonc
Sziasztok!
Két Samsung között nem tudok dönteni, szerintetek?
(Film, Sport nézés és PS4 pro amire használnám)SAMSUNG UE49NU8002TXXH 4K UHD Smart LED televízió
SAMSUNG QE49Q6FNATXXH 4K UHD Smart QLED televízióIgazából ahogy néztem az NU8002 kategóriájában már a jobbak között van, a Q6 meg a qled alja, de nem tudom mi lehet egyik, illetve másik előnye vagy hátránya
Köszi a segítséget!
-
eron009
tag
Sziasztok
Black Fridayes TV vásárlásban kérném a segítségeteket. 4K kb125cm-es tv-t szeretnék venni tévézésre és filmnézésre, játszani nem játszanék rajta.
Ezeket néztem ki, melyik volna a legjobb választás?
LG 49UK6470PLC
PHILIPS 50PUS6703/12
SAMSUNG UE50NU7022KXXHKöszönöm előre is a segítséget
-
laci06
senior tag
Ezek közül van olyan amivel ennyiért hibát követnék el:
Sony KD49XF8505
Sony KD55XF8096
Philips 55PUS7503, 199-ért EdigitaltólMelyik lenne a legjobb vétel ezek közül? Esetleg van valami jobb 200K körül?
-
laceb
tag
-
pit stop
addikt
válasz
vatafakk #27903 üzenetére
Szerintem ez jobb vétel, amíg van.
Jó ennyiért 160k körül volt legolcsóbban bf előtt. -
vatafakk
aktív tag
sziasztok,
rendeltem egy SONY XF8096-ot 50' méretben.
Mindenképp 50es TV kell, ezt a kényszer szülte az akció miatt. Van esetleg jobb deal ebben a méretben?Samsung ue50MU6102 lett volna a céltermék de azt már nem akciózzák.
mit gondoltok?
[link]köszi előre is
-
Graphics
Jómunkásember
50UK6950PLB mennyire jó?
-
cd930
senior tag
A Telekomnál a PANASONIC TX-49FX600E 120 ezer Ft.
Ez jó vétel?
Bár IPS paneles..
Még mindig anyunak keresek, semmi extra elvárás.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest