- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ASUS notebook topic
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potzee
addikt
Hölgyeim és Uraim!
Mr. Thermalright HR-22
Jó néhány kép és egy tesztA link-ért köszönet Petyyyyy kollégának!
-
vjozsef
senior tag
-
aswmaster
tag
válasz
MPowerPH #53605 üzenetére
#53605 BMW001: "Kompakt vízhűtésen gondolkodok, úgy látom most már kezd kiforrni ez az ág is, és kicsit többet nyújtanak, mint egy hatalmas hűtőtorony.
Corsair H100i és H110 között vacilálok."hali
azért ezt így nem jelenteném ki egyértelműen.
előnye: pár fokkal jobban hűt, mint egy toronyhűtő
hátránya: drágább (~28k vs 20k), de ami a fő lényeg, jóval zajosabb. egy komoly hűtő még a 20 dB-t sem éri el, a H100 meg 22 dB-ről indul.összegezve: 30%-ért többet fizetsz egy gyakorlatilag ugyanolyan hatékony de zajosabb hűtésért. a működési időtartamról meg ugye még nincs akkora tapasztalat a vízhűtésekről, mint a léghűtésekről. azaz úgy értem, hogy azért egy márkás légről tudjuk, hogy 5-6 évig nem kell hozzányúlni.
persze nem le akarlak beszélni vagy ilyesmi, de véleményem szerint jelenleg még nem indokolt az ilyen kompakt vízhűtések használata egy komoly toronyhűtővel szemben.
-
ZsoZso78
tag
Sziasztok!Szeretnék vásárolni egy cpu hűtőt Fx-8320-ra 8350-es szintre szeretném felhúzni.A házam felső tápos,de későbbiekben cserélve lesz egy modernebbre.Nézegettem hozzá pár hűtőt,de nem igazán jutottam dűlőre,hogy melyiket vegyem.Kb. 12 ezret tudnék rákölteni és ebben az árban szeretném a legjobbat megvásárolni.Esetleg tudnátok segíteni benne?
-
Zsolty001
tag
válasz
Zsolty001 #53568 üzenetére
CM Hyper TX3 EVO beszerelve!
Csendes, jól néz ki, remekül működik... És viszonylag olcsó volt. :-)
-
martdavid
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezek összerakni egy konfigot, elsősorban gamelni(gw2).
A CPU egy i5 4670-es lesz. Nem k-s, nem tervezem húzni.
Ha nem tuningolok elég a gyári hűtő, vagy akkor is javalott valami komolyabb?
Milyet tudnátok ajánlani? -
vjozsef
senior tag
válasz
dupladé. #53778 üzenetére
Ezt nezted mar? Be quiet! DC1 3g, hűtőpaszta
-
and1ao
őstag
válasz
adamssss #53783 üzenetére
160mm alatti hűtő mind, de azért javaslom minél nagyobb, ház beszerzését mindeképp jövőre gondolvám.
A TS120 egy jó hűtő alacsony, és slim is és még jól is hűt, azt azért vedd figyelmbe mindenképp, bár nem tudom mennyi lesz a tunning a 8320-on de 4,2 fölött már elég sok feszt kér és sok hő tehát felette ezek már kevesek lehetnek.
Az LP-ért meg egy nagy -
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
dupladé. #53778 üzenetére
mx2 ragadosabb, mx4et egyszerubb vekonyan kenni... de igazabol mindketto megoldhato feladat.
anno q6600 3.6@1.46Val neztem, valahol 155-175W korul evett valosan. 1fokos hibahataron belul volt a ket paszta (cpu es borda is polirozva volt). ez egyben kb az a szint, amit a csucs leghutok (D14, Phanteks, SA, K2, Archon) meg megbirnak.
ha picit drababb akkor megeri, de amikor en vettem akkor meg kb dupla aron adtak az mx4et... na annyival viszont nem jobb.
-
dudu5130
őstag
-
dupladé.
csendes tag
válasz
adamssss #53775 üzenetére
attól függ mi fér be a gépházadba? amúgy Thermalright True Spirit 120 M -et szokták ajánlani ebben az árban
(#53777) proci985: már végigzongoráztam a kérdést hol jobb,hol nem (főleg külföldi teszteket néztem,én is most kerestem a best of pasztát) ahol jobb ott 1-2 fokkal
jobb ahol nem ott ugyanazt hozza viszont sokkal többet egy paszta nem is fog soha hozni (fokban) ellenben nyugodtabb lennék ha tudom hogy nagyobb eséllyel kentem fel jól a pasztát
-
Sziasztok!
8320-ra mit ajánlotok. Tuning lesz, de értelmes keretek között, csak játékra lesz használva, szóval nem fogom a prime-ot futtatni 24/7-ben. Nagyon max 10k-t szánnék rá, de ha lehet akkor inkább 8k lenne a vége.
Mit ajánlotok?
Köszi
-
sittes79
addikt
A 2011-ben vásárolt CM hűtőmhöz kaptam pasztát, most CPU csere lesz használhatom e azt vagy vegyek újat?
A pécsi local shop-ban van ilyen: "HŐVEZETŐ PASZTA 8g ARCTIC COOLING MX-2" 1.765 HUF-ért. -
and1ao
őstag
válasz
Bakter9011 #53764 üzenetére
Nincs vele gond. Én annyira nem favorizálom, de rendben van az EVO, ha olcsón hozzá tudsz jutni 8-9k körül.Inkább közötte
-
Apollo_21
addikt
válasz
krisz74 #53761 üzenetére
Simát nemtaláltam meg a gyártó oldalán...remélem egyezik a 2 termék...
[link]and1ao: Nemfogom a mondanivalót...mind1..x..több ismeretlenes számomra most..meghaladja a szürkeállományom tudását egyelőre...bocsi
Soknak sok...ez eddig oké...de kupaktalanítás után nemlesz ilyen..nemtudok mást mondani tényleg sorry. amúgy írtam h a fentebb említett példányok is jók lehetnek...
-
and1ao
őstag
válasz
Apollo_21 #53760 üzenetére
Nem igazán kedves barátunknak szólt sőt nem is a Thermisnek sokkal inkább magamnak hogy hogy az istenbe lehet ezt elviselni. Csak írásba nem megy át hogy hol a hangsuly.
Azt mondjuk továbbra is tartom hogyha van egy limit azt a limitet használjuk is ki. Szóval még mindig TS120 -
krisz74
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Van egy Noctua NH-U12P hűtőm.
Így néz ki: http://www.noctua.at/inc/imageviewer.php?item=24&pnr=0
Nem állítható ( legalábbis nem jöttem rá, hogyan kéne, de a képen se állítható talán ). 80mm-t mérek a lábak távolságának. Melyik alaplaphoz passzol?Üdv
-
Apollo_21
addikt
válasz
and1ao #53759 üzenetére
Nézd...gondolom nem FPU tesztel fog "játszani"..másik h amíg nincs kupaktalanítva esetleg a tesztben szóbanforgó "lény" addig ne várjuk már el h 70alatt legyen... a 1155ös cucc ami neki lesz/van nemhinném h lesz ilyen meleg.....de ha annyira a tesztre hagyatkozunk akkor még a 240es radis víz sem elég..tehát akkor neis vegyen ilyen gépet....
-
and1ao
őstag
válasz
Bakter9011 #53758 üzenetére
Teljesen felesleges csak CF/SLI rendszernél érdemes. oda venti tenni, kár vele bajlódni.
(#53757) Apollo_21.: 92° az már intelen is emberes nem gondolod?
-
Bakter9011
csendes tag
-
Apollo_21
addikt
válasz
Bakter9011 #53754 üzenetére
Sajnos nincs saját tapasztalat h meddig bírja a tuningot...a kritériumnak megfelel...valszeg jobb lesz mint a T4.
De nemtudom garantálni h 4,5en nemfogy el...kikell tapasztalni mit bír...sztem elbánik vele..
[link] Itt egy teszt vele h mit tud...remélem segít vmit -
and1ao
őstag
válasz
Bakter9011 #53750 üzenetére
Na akkor ha tarjos ramok ahogy te fogalmaztál akkor a True Spirit 120 szerintem nagyon is jó választás.
Hogy miért kell? Hát ez igerküszöb kérdése egyrészt ezt határoztad meg magadban mint felső határ,
2. A csönd felbecsülhetetlen.
3. Hűvösebb a proci hosszabb élettartam
4. mint irtad ha elfogy akkor megrángatod nem kell akkor megint hűtőt keresgélned 4-4.2 Ghz jó lesz a True Spirit, de lehet kevesett mondtam.
5.Valószínűleg elkövetkezendő 5 évben megoldja a procihűtő gondjaidat még ha cserélsz is.
6. Ebből következően ebben az 5 évben több jut sörre -
Bakter9011
csendes tag
-
Apollo_21
addikt
válasz
Bakter9011 #53750 üzenetére
Nemkell 10felett..ezért írtam a Thermis-t....[link]
-
rene85
aktív tag
válasz
rene85 #53007 üzenetére
Holla,
Újrapasztáztam a gyári hűtőt (e7300, 775-ös foglalatos procin), de borzalmasan visít és nagyon hallatszik is, mert átköltözött a rendszer egy felül szellőző házba. A T4-et fel lehet fogatni úgy is, hogy a házból felfelé fújja kifelé a levegőt? Plusz a bónuszkérdés: most hogy már válogatni is lehet, T4 vagy 212 evo? A saját gépemben egy brocken van, kb annak a hangereje a mérvadó, ezért ragaszkodnék a 12-es ventihez és max 10k-s árhoz. -
Apollo_21
addikt
válasz
Bakter9011 #53745 üzenetére
Raijintek Thermis, elég karcsú hozzá hogy ha esetleg "tarajos" ramok vannak h elis férjenek..vagy a fent említett pár példány egyike
bugsyonic: Akkor számodra is inkább egy Thermalright True Spirit 120 az ajánlott...
Általam írt hűtők mellé sztem nemfértek volna el a nagy ramok..de ez mellett biztos a siker. -
and1ao
őstag
válasz
Bakter9011 #53745 üzenetére
Na akkor dobok kettő alternatívát aztán a többiek kiegészítik majd.
MIvel nem jöttem rá hogy ezek melyik Vengance-ok magas bordás avagy a normál/low profil ramok.
Ha magas bordás akkor Thermalright True Spirit 120.
Ha az alacsony fajta akkor Matterhorn Pure
Prolimatech Basic 68 sem szerepelne szvsz rosszul.
Valamit érdemes lenne a használt piac-ra is ránézni Mugen3-ért olcsó Brocken-ért esetleg 10k környékén talán meglehet csípni egy Scythe Asura-t, ami picit modjuk passzentos lenne mert 1mm-el magasabb mint 160 de szvsz beférne. -
Bakter9011
csendes tag
válasz
and1ao #53743 üzenetére
Itt a config:
Gigabyte SKT-1155 Z77-DS3H Motherboard
i5-3570K CPU (4 x 3.40GHz, Ivy Bridge, Socket 1155, 6Mb L3 Cache, Intel Turbo Boost Technology 2.0)
Sapphire 11196-09-40G HD7950 3GB Vapox-X Graphics Card
Corsair Vengenace 16GB 1600MHz CL10 DDR3 Memory Two Module Kit
Western Digital 1TB 3.5inch SATA6 Internal Hard Drive - Red
Corsair Builder Series CX 500 Watt ATX/EPS 80 PLUS Bronze Power Supply Unit
Sharkoon T5 Value Midi Tower PC Case with Window ATXNem szeretnék rá sokat költeni max egy 10 est. A procit nem feltétlen szeretném húzni mert minden játékot visz ultrán csak ha esetleg valaminél alacsony lenne az FPS majd akkor... Meg azzal lehet tápot is kellene cserélnem majd...
A hang engem nem érdekel mert felrakom a fülest vagy felhangosítom az 5.1 et... Most perpill Battlefield 4 ultránál a proci olyan 60-75 fok körül jár és nem vagyok benne biztos, hogy egy nagyon jót tesz neki ezért szeretnék hűtést cserélni. Most az eredeti dobozos hűtés van rajta
-
and1ao
őstag
válasz
Bakter9011 #53741 üzenetére
Hát sok jó ár/teljesítmény hűtő van, de ez még kevés, mint mindig kellenének a memoriák illetve milyen házba menne meg mégis mennyi pénzt szánsz rá.
Ui.: Nagyon pörögtök ma.
Illetve mármost kicsit furdalja az oldalam hogy írni kellene egy normális 1.hsz-t hogy a fent említett köröket ne kelljen mindig lefutni, belehetne firkantani oda az jellenleg ajánlott megoldásokat ár vagy méret szerint kategorizálni őket.? Hmm? -
bugsyonic
tag
Sziasztok! Számítógépház és cpu hűtőt akarok frissíteni. Jelenleg valami Asus házam van és Coolermaster Hyper TX3 hűtőm. A cél a lehető leghalkabb kialakítás, vízhűtés nélkül.
A TX3-at mire cseréljem le (CPU: i3 560 @ 3.33 GHz). A bequiet! hűtőket néztem, de kompromisszumképes. Lényeg, hogy halk legyen, óriási hűtési teljesítmény a fenti cpu-hoz szerintem nem kell, főleg, hogy alapjáraton meg. Mit ajánlanátok, max. bruttó 15k-ig, de inkább alatta. A ház amiben benne lesz az szerintem egy CM Silencio 550-es.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Bakter9011
csendes tag
Sziasztok!
Intel i5 3570K processzorra szeretnék jó minőségű de megfizethető hűtést varázsolni.
Üzletben a Cooler Master T4 -et ajánlották 8400Ft-ért elvileg tuningra is elegendő.
Tudnátok véleményt mondani erről a termékről vagy ár érték arányban jobbat ajánlani?
Köszönöm!
-
Ranagol78
csendes tag
-
dudu5130
őstag
Scythe Katana 4 és a CM Hyper 212 Evo közül melyik lenne nyerőbb egy FX-6300ra?
-
bombibmw
veterán
válasz
RPka91 #53730 üzenetére
Thermalrigh Archon SB-E X2
Mégsem jó a magasak miatt,mivel Neked elforgatva lesz.
Mindjá -
RPka91
tag
válasz
Peaceliker #53733 üzenetére
Abbol melyiket erdemes?
-
RPka91
tag
-
Apollo_21
addikt
válasz
RPka91 #53722 üzenetére
Ha ilyen színbeni megkötéseid vannak akkor néhol azért belekell nyúlni a zsebekbe eléggé
Van egy ilyen "játékos" Prolimatech Armageddon Blue SeriesVagy Deepcool Fiend Shark vagy Killer Whale
Be Quiet! nek vannak még színben ilyen megoldásai...
Ha nem találsz. elfogadható áron akkor elgondolkodnék egy saját..matt festés müveleten...olcsóbban kijössz..vannak a fórumon dögivel akik tudnak ilyenben segíteni, hogy miként lehet vagy kell lefújni sima bordát..h ne üssön be a krakk -
F.Bence
tag
válasz
BenHans #53720 üzenetére
Szerintem itt összelehet legózni annyiból egy elég korrekt szettet (ha csak procira kell). Viszont tény hogy azzal időnként foglalkozni kell.
Én is gondolkoztam ezen, a Phanteks biztos nem rossz (én is ilyet vennék
) nagyon jókat írnak róla. A ram magassága viszont probléma lehet.
-
bombibmw
veterán
válasz
banderasz77 #53723 üzenetére
Nincsen előre felkenve,ha van MX4 azt ha nincs jó a gyári is.
Jó lesz,majd meglátod.
Ja és szívesen. -
vjozsef
senior tag
válasz
Ranagol78 #53721 üzenetére
Pl ez: Be quiet! Shadow Rock TopFlow SR1, CPU hűtő
Igaz, nem 10k, de 135ös venti van rajta.
-
RPka91
tag
Sziasztok! Melyik huto csaladot ajanlanatok egy asus-corsair gephez? Corsair vengeance ramok vannak, szoval magasak a bordak, illetve egy phenom ii 550 @ x4 3.7ghz-t kellene huvosen tartani. Valaszotokat elore is koszonom!
-
Ranagol78
csendes tag
Sziasztok!
Hűtőt szeretnék vásárolni ha lehetséges max. bruttó 10k körül, ami egy AMD 8350-et hűtene.
A házam egy Thermaltake DH202 [link].
Ezért a hűtő magassága max. 130mm körül mozog +-5mm, mit tudnátok ajánlani?Előre is köszönöm.
-
BenHans
addikt
válasz
F.Bence #53718 üzenetére
A Krakent azért linkeltem, mert benne van a keretben, és a kompaktok csúcsa. A szettet pedig példaképp, de ahhoz, hogy egy Krakent, vagy egy H110-et megverjen egy épített víz az sztem nem 45k.
Anno nekem többek közt bombibmw fórumtárs segített vizes kérdésben mert tényleg gyönyörű egy olyan rendszer, és legóztam eleget hogy hogy jönnék ki jobban, de mivel legjobb esetben is 57ezer lett az összeg, így letettem róla. (Pláne, hogy kicsit több odafigyelést igényel mint egy kompakt vagy lég, és nálam annyi a gép takarítás hogy porszívó + kompresszor nyáron havonta, egyébként 2 havonta és csak 10percet vesz igénybe.) szerk. És ahogy olvasom, a kérdező nis. sem szeretne vel túl sokat foglalkozni...
Most azon gondolkodtam hogy jó lenne egy csúcs lég, NH-D14 vagy PH-TC14PE is pláne OC nélkül, csak nem biztos hogy elférnek a RAMok mivel renderelés lesz, ebből kiindulva pedig van egy kevés és az sem biztos hogy LP...
-
nis.
csendes tag
válasz
F.Bence #53718 üzenetére
milyet? tudnál ebben segíteni?
igazából gyűlölöm a hardvereket és nem szeretnék barkácsolni sem,
de ha van jobb opció meggyőzhető vagyok
egyátalán nem értek a vízhűtéshez és valójában nem is szeretnék; egy stabil megbízható és hűvös gépre van szükségem, ami nem hátráltat a munkában és minél kevesebbet kell vele foglalkozni, amellett, hogy akár napokig renderel...(persze egy bútor méretű passzív vízhűtés nem opció, max 45K a keret)
létezik erre jó megoldás?amit kifelejtettem az előbb: nem lesz OC a procin
(nem tudom ez mennyire számít)szuperköszi mindenkinek!
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Jelenleg 1156-os platformon van egy ilyen hűtőm Cooler Master Hyper 212 Plus, ha jól értelmezem ez működik a 1150-es foglalattal is?
Köszi
-
Potzee
addikt
válasz
banderasz77 #53712 üzenetére
Szerencsére a ház gyártók többsége a CPU cooler rendelkezésére álló helyet "alulmérik" vagyis 1-2 mm-rel nagyobb a hely, mint a specifikációkban megadott érték.
A ház oldala is enged 1 mm-t... -
bombibmw
veterán
válasz
banderasz77 #53712 üzenetére
Ashura-nál a borda 160mm,ventivel kicsit több is lehet,de be lehet állítani,hogy egy szintben legyenek.
A Macho 162mm. -
Potzee
addikt
válasz
banderasz77 #53710 üzenetére
Ezek az értékek full terhelés mellet jönnek elő, de szerintem embernek nincs olyan füle, hogy érezze a differenciát...szóval, amelyik jobban tetszik, amelyik befér...egyikkel sem lősz bakot!
-
bombibmw
veterán
válasz
Potzee #53705 üzenetére
Már kivették belőle rég.
Valld be,hogy nálad van és most megjátszod,hogy nem is tudsz róla!(#53702) banderasz77:
A középkategóriában az Ashura a legjobb.
Ezt mindenféle teszt alátámasztja(az enyéim is).
Viszont itt nem 8-10 fok különbségek vannak,hanem 1-2 a hűtők között.
Szvsz azt vedd,amelyik szimpatikusabb!(#53709) Potzee :
Ne tedd offba,ez témába vág! -
Potzee
addikt
válasz
Mirman #53701 üzenetére
Thermalright True Spirit 120M
(145 mm magas, 120 -as venti)Be Quiet! Shadow Rock Pro Topflow SR1
(138 mm magas)(#53702) banderasz77 A kistesó Macho 120-tól és a Brocken-től szerintem jobb, de az Ashura - Bömbi szerint - veri egy-két fokkal...
Én nagyon Macho párti vagyok! N
Kiváló teljesítmény és nagyon halk üzem jellemzi és passzív hűtésre is alkalmas (a HE02 Heligon mellett talán a legjobb passzív cooler!) Ár/értékben is az egyik legjobb. -
nis.
csendes tag
sziasztok
i7-4930K-hoz szeretnék full tower házba proci hűtést. (videókártyára nem kell)
mivel a gép folyamatos terhelés alatt lesz huzamosabb ideig (3d render)
ezért azt a javaslatot kaptam, hogy érdemes inkább AIO vízhűtést használni.
(teljesen custom vízhűtésre nincs pénzem, max 45K-t tudok fizetni érte)ebben a kategóriában a swiftech h220-at találtam a legjobban kivitelezett és legtöbb funkcióval bíró darabnak.
(bővíthető, 6W pumpa, utántölthető, réz radiátor, tisztességes mounting) de sehol nem találom mo-n.van valami tippetek, hogy ne kelljen UK-ból rendelni?
(áfa, szállítási ktsg és gari miatt is jó lenne...)egyéb javaslatot is elfogadok!
nagyon köszi,
nis. -
nejad
aktív tag
hellosztok! i5 3470-es procim van gyári hűtővel és az aida64 azt irja hogy 2100 körüli fordulaton megy ez normális a proci 30-35 fokon van így alapjáraton de nagyon hangosnak tűnik persze tudom hogy a gyári az hangos köszi előre is
-
kristof123
őstag
Sziasztok!
A házamba szeretnék venni 4 db ventilátort, de sajnos nem tudom milyet kéne venni. Annyi tiszta, hogy pwm-es kéne, de annyi fajta van, hogy teljesen elvesztem.
A ventilátorokon felül az a másik problémám, hogy hogyan helyezzem el őket? Mi lenne a leghatékonyabb pl.: az oldallapon szívják vagy fújják a levegőt?Ha rossz helyre írok, akkor elnézést kérek és kérnék egy linket, hogy hol tehetném fel a kérdésem. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest