Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Isual

veterán

Sziasztok!
    Ismét itt, az új gép kapcsán már minden egyéb alkatrész összeállt, már csak a CPU-hűtővel kapcsolatban vagyok bizonytalan. Kicsit jobban utánaolvasgattam a dolgoknak, de még mindig nincs 100%-os favorit, de mostmár tudom pontosan, hogy mi kéne.
    A gép: MSI P67-es lap, i5 2500K proci, 8GB RAM,ASUS GTX580 DCUII, SSD, 2xHDD, ODD,Enermax MODU87+ 600W-os táp, Corsair 600T ház. FullHD-s monitorhoz lesz a gép (NEC EA231WMi), úgyhogy egy jó ideig alapjáraton is vígan elélek, de pár év múlva jól jönne, ha húzható lenne a CPU ~4-4.5GHz környékére kis fesz emeléssel.(Meg nyilván egy kis VGA tuning is lesz, ha szükséges.)
    Ehhez szeretnék egy halk, két ventis hűtőt, ~15k környékén. Én egy Noctua U12P SE2-re gondoltam(nem tudom elég lenne-e a jövőbeli tuninghoz?), és méretben nem szeretnék D14-es kategóriát, engem taszítanak azok a nagy dögök, úgyhogy ebben a mérettartományban kéne valami jó cooler. Mint az a konfigból kitűnik eléggé középpontban van nálam az alacsony zajszint, úgyhogy 20-22dB-nél nem nagyon szeretnék hangosabb coolert. (ha jól tudom az U12P ~20dB körül van max fordulatszámon) A noctua mellett még a be quiet! Dark Rock Pro C1-et néztem, ami még méretben nem taszít, de egy kicsit hangosnak találom a ~26dB-es max zajszintjét, bár nem tudom mennyivel hangosabb az U12P-nél érzetre.
    Mit tanácsoltok, milyen hűtőt vegyek ezekkel az elvárásokkal? :U

Új hozzászólás Aktív témák