Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

válasz proci985 #24515 üzenetére

"nos kinek mi a halk"

Az hogy 2 szobával odább is tisztán hallatszik ahogy a ventilátor megy... annál szerintem minden más halkabb. Egy nem hivatalos hangszínt mérővel 60-65 decibel volt az ami kijött a gépből. És ez csak a CPU hűtő, mert ha megállítom akkor olyan csönd van hogy azt hiszem megsüketültem. Illetve frissen bekapcsolt állapotában is éppen hogy duruzsol egy kicsit. Bizonyos fordulatszámnál elkezd traktorkodni, még följebb meg süvíteni. Bekapcsoltam mellette a porszívót és majdhogy nem elnyomta a hangját. Nah ez a hangos :D

"és befér a házba"

16 cm magas? Az akkor kiesett. 17,5 centi az alaplaptól (cpu foglalat) a ház oldaláig. De van még egy venti is az oldalán, így a 16cm már nem fér be. A 14 még igen, szóval akkor marad a Cooler Master.
    Annak ha minden igaz 35db-t írnak maximális hangra. De gondolom nem kell 100%-on tekerni ahhoz hogy lehűtse a procit. Azt olvastam hogy 900Rpm-nél is már nagyon jól hűt. Ha rárakok még egy másik ventit is, akkor gondolom még jobb a hőleadási teljesítmény azonos fordulatszám mellett.

Új hozzászólás Aktív témák