- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
persze, használtam én SFlex1900+UK2000 kombót a hűtőn, nagyon impresszív volt. ott futotta meg a procim először a 3.6ot
. aztán pár hét után rájötem, hogy 3.0ára 5Vről nem is kéne elállítani őket. illetve tesztelni szoktam egy 2800assal is, referenciapontként.
viszont a tapasztalat azt mutatja, hogy highend léghűtőket elég kevesen használnak erős ventikkel, hacsak tényleg nem a légen maximum a cél.
más: viszont az tény, hogy ha kevés a hely a házban, de van 120as hely, akkor onnantól jó döntés lehet a használatuk.
más: Megahalems tényleg a "legkisebbnek" tűnik, és legjobban szerelhetőnek is. külföldi fórumon láttam olyat, aki az IFX14ről amiatt váltott, mert a Megát még fel is lehetett szerelni, pedig egyébként felhasználásfüggően 1-2 fokra voltak egymástól. mondjuk Thermalright hűtőket sose azért szerették, mert olyan jól szerelhetőek voltak, vagy mert lapos volt a talpuk
-
NOD
senior tag
válasz
Tothgera30 #23498 üzenetére
Hát nekem az 5 közul ez volt a legjobb. Pedig volt már nálam matterhorn meg noctua d14 is
-
-
NOD
senior tag
válasz
Gerisz #23496 üzenetére
Nem hiába mondtam hogy a tesztek semmit nem érnek, mert minden konfignál más sorrend jön ki. Én amikor teszteket nézegettem a hütőimröl, és utána összehasonlítottam az eredményeket az én gépembe, teljesen más jött
Nálam most az van ami legjobban bejött (megahalem) ezt másnak is tudom ajánlani, mivel a többihez képest jó áron kapható (bár jó ha 2-3 helyen láttam eddig) és a felső top hütők között van. -
Gerisz
addikt
Nekem meg 6°C-al alacsonyabb mint az eddigi hűtőkkel, mert a venti annyival kilóg alul, hogy nyom egy csomó levegőt a lapnak is.
S*Tom*: A H70-et szívesen kipróbálnám, de ha hangosabban hoz közel ilyen teljesítményt akkor mi értelme? Én a magas bordás ramoknak sem látom értelmét egyébként. Jól mutat, ennyi. Ha kemény hűtés kell egy ramnak akkor már kemény ramhűtőt tennék rá, nem a gyári 5mm-es magasságú lamellákat.
sestertius-nak két Noctua venti volt rajta mint az NH-D14-en. Nézz be a H70 topikba és kérdezd meg. A H70 jó dolog lehet kis házakba ahová nagy hűtők nem férnek el, máshová nem. -
NOD
senior tag
válasz
proci985 #23494 üzenetére
A h50 meg h70, akkor teljesít jól ha van rajtuk 2db 2000rpm-es venti és maxon mennek. Erre meg a top léghütők is képesek olcsóbban.
(#23492) S*Tom* : Nálam volt már d14, de nem ér meg plusz 5-6kt (mondjuk a megahalems-hez képest) az hogy 1-2 fokkal jobban hűt, mert rohadt nagy, nagyobb az alaplap hőfoka is (nálam az volt) és nem minden ram fér be miatta.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
franc0 #23493 üzenetére
ha a Hyper TX3/ArcticCooling7pro rev2, illetve a Ninja Mini/CoolerMaster 520 nem fér be, akkor talán a Noctua C14.
a teljesítményük az árukhoz viszonyul egymáshoz képest.
S*Tom*: a 70en két darab 2000es venti van, ami lényegesen erősebb a D14 ventijeinél (1200/1300rpm). namost, hangban a kettő között elég nagy különbség van. nem arról van szó, jól teljesít a H70, de két 2000rpmes ventivel meglepő lenne, ha nem így lenne.
-
franc0
őstag
Hello!
Én is a hangzavar miatt gondolkodom egy új hűtőn Phenom B55 procira. Értem én hogy Mugen 2 meg Noctua meg Hyper212+, de olyat tudtok ami bemegy egy 18 centi széles mATX házba is?
Köszi -
S*Tom*
aktív tag
válasz
Gerisz #23489 üzenetére
Az NH-D14 az egyik legjobb air szénné húzott procikra, más tesztekben a különbség max néhány C°-fok a javára, [link] viszont magasabb ram bordánál AM3-as lapban bukva van néhány ram slot akárhogy forgatod, ami sokaknál fontosabb szempont. 2db nagyobb légszállítású, légnyomású és halkabb ventivel a H70-en is lehet javítani nem kell leírni.
-
ExperTom
csendes tag
válasz
mghltm #23487 üzenetére
Hello,
én nemrég vettem egy [Noctua 14cm-es ventivel] hűtőt. Egy Phenom 2 X2 555@3.95Ghz/1,46V/ tart stabilan 36fok, 100%load 44 fok
Szerintem a te inteleddel inkább vigyázni kéne, nehogy lefagyjon...
-
mghltm
addikt
helo
tanacsot szeretnek kerni: i5-750-re keresek olyan hutot, melynek a bordai merolegesek az alaplapra. jelenleg egy mugen 2 van illetve egy nordwand, amik nagyszeruen hutenek, csak hozzaernek a haz oldalan levo 23cm-es ventihez
egy noctuat mar talaltam, ehhez hasonloakra gondoltam. 4-5 centi magas htpc hutok nem jatszanak
koszonom!
-
Gerisz
addikt
válasz
Ace Ventura #23483 üzenetére
Ez a teszt egy rakás hulladék egyébként. Ebből nem derül ki semmi. A két hűtő ugyan azt tudja, állítólag a freezernek halkabb a ventije. De az tuti, hogy úgy nem kapunk valós eredményt ha a szobahőt levonjuk a max hőm.-ből (így nem lehet rangsorolni). Az alsó kategóriában nem lehet mellélőni. Az ilyen gyártóknál ár/érték kb azonos. Nagyon minimális az eltérés. A felső kategóriában van 1°C már ezresekbe kerül (persze a zajt is figyelembe véve).
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Pepomen #23480 üzenetére
ha a pénz nem számít és befér a házba, akkor Noctua D14 vagy Prolimatech Megahalems, utóbbi egy tetszés szerint erős ventivel. esetleg Thermalright HR02 apróból, ha halkság is hangsúlyos. ezek már a H70et és az egyéb belépő egybevizeket verik.
NOD: ez így igaz, pl a ház is eléggé beleszól a hűtési teljesítménybe. meg pár helyen eléggé érdekes adatok jönnek ki néha.
-
Ace Ventura
addikt
válasz
chrisnagy13 #23482 üzenetére
De az nem jutott el a csepp agyadig, hogy azt is megnézd, hogy a freezert 13 fokkal magasabb körülmények között tesztelték igaz?Csak ki kéne nyitni a szemedet, és értelmesen elolvasni egy tesztet.
-
NOD
senior tag
válasz
proci985 #23477 üzenetére
Az a baj az ilyen tesztekkel (mint általában a neten keringőkkel) hogy abban az adott helyzetben lehet hogy adott teljesítményt hozott a cucc, vagy mással szemben nyujtott, de kb minden konfigban más a helyzet. A jelenlegi procimon volt 5 fajta hütö már (corator, nordwand, matterhorn, megahalem, noctua d-14) de egyáltalán nem azok a számok jöttek ki mint a tesztekben. Annyit érdemes belöni persze hogy bizonyos kategorián belul essen de azon belul simán van 5 fok +/- eltérés a konfigok esetében.
-
Pepomen
csendes tag
Csak jó legyen meg amit ki lehet hozni a cpu-ból! csak ne viz hütés legyen!
-
Piftuka
veterán
válasz
proci985 #23469 üzenetére
" lap topikjában érdemes utánnakérdezni, elvileg tudnia kéne szabályoznia."
Ennek az alaplapnak nincsen külön topic-ja itt a fórumon. Emiatt nem nyitok egy külön témát.
Jobb híján az "Lynnfield" topic-ban tettem fel a kérdésemet.
(Az "Intel Integrator Assistant" nem erre a célra való. Az egy BIOS "manipulátor" program, ami Windows alatt fut.)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Ace Ventura #23476 üzenetére
-
Pepomen
csendes tag
Sziasztok!
Valaki valami jó hütőt javasoljon nekem
Amd Phenom ii x4 955-re tuning alá! -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Ace Ventura #23471 üzenetére
TX3mat abszolút teljesítményben nem biztos ver (utóbbinak sokkal erősebb ventije van), cserébe halkabb lesz.
3.0át lazán meg kell futnia vele.
PolgarJeno: az asusnak van egy AI suite vagy valami ilyesmi nevű progija, amivel lehet szabályozni a ventiket. egyébként az alaplapod topikjában fognak tudni választ adni, hogy hogyan tudod megváltoztatni a ventizvezérlést.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
PolgarJeno #23470 üzenetére
Egy jó cpu hűtő megoldaná minden gondodat. Persze kérdés, hogy mennyit tudsz rászánni. Mindenképp érdemes egy "komolyabb" darabot választani, hogy se legyen gondod a teljesítménnyel.
ezek közül érdemes szemezgetni:
Alpenföhn Matterhorn
Scythe Mugen 2 rev.B
Prolimatech Megahalems
Corsair A70
Ez persze nem minden. Sok más hűtő is megfelelő lehet
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok
I5 750-hez elég egy AC freezer 13? Nem a pro változat.
Tuning nem lenne, de ha mégis max 3Ghz-ig
Milyen ez a hűtő amúgy?Egy TX3-at ver azért gondolom. -
PolgarJeno
csendes tag
Vettem egy új gépet, viszont a gyári procihűtő eléggé zajos (asus m4a79xtd evo alaplapon ph II 1100t proci). Alapból kb 3600on forog, 24 fokon tartva a procit (22 fokos szobában...), viszont ha vmi játék is megy, akkor 4700-4800as fordulatszámra fölmegy a hűtő. Ekkor k. hangos, de legalább 40 fok fölé nem megy a proci... Van vmi megoldás arra, h halkabb legyen a hűtő? Sztem 50-60 fokon is ellenne a proci, sokkal halkabb rendszerrel.
Amd cool n quiet bekapcsolva, speedfant meg egy halom cuccot kipróbáltam ,0 eredménnyel. -
Piftuka
veterán
válasz
proci985 #23463 üzenetére
"szerintem rakd fel nyugodtan. egy monitorozó elég, több egyidejű használata furcsaságokat csinálhat."
Nos, feltelepítettem az "Intel Desktop Utilities" programot, de úgy nézem, hogy ez csak és kizárólag monitorozási lehetőségeket tartalmaz.
A ventillátorok sebességét nem tudom állítani benne.
Tudsz ajánlani olyan segédprogramot, amely segítségével az RPM-es ventillátorok sebességét tudom szabályozni?
-
-
goso535
csendes tag
Sziasztok szeretnék max 10 ezerből egy erős proci hűtőt amivel 2.5, 2.66 ghz ről 3-3.5 ghz ig tudok húzni pl egy q9400 es cpu-t (775 socket)
-
tatabánya
senior tag
most érkezett meg az ARCTIC COOLING Freezer Xtreme Rev 2 hűtő, perpill passzívan működik és így pötyögés közben 36 fokon tartja a magokat egy e6500-on. legjobban a rögzítése lepett meg ötletes és egyszerű, meg kicsit másfajta dizájnja van mint a képeken (fehér X oldalt és más logo), lehet valami arculatváltás..
-
-
Piftuka
veterán
válasz
proci985 #23455 üzenetére
"speedfan néha csinál furcsaságokat (nekem sose sikerült összehoznom a lapommal)."
Most, hogy beszélgettetek róla, én is kipróbáltam, s nálam is ugyanez a helyzet.
Mindössze ennyit látok a programban:
Leszámítva azt, hogy mosolyt csaltak az arcomra a CPU hőmérsékleti adatok (
), a program használhatatlan.
Sem a feszültségeket, sem a ventillátorok sebességét nem tudja monitorozni.
Lehet, hogy feltelepítem az "Intel Desktop Utilities" programot próbaképpen, de az nem szimpatikus. Ugyanis elolvastam a "Read Me"-jét, s a "Known issues" listában feketén-fehéren ott áll, hogy nem működik együtt a szoftver más gyártók hasonló monitorozó, diagnosztikai programjaival (pl. CPU-Z).
Az Intel hozzáállása az ismert probléma megoldásához:
(Fotó az ominózus "Read Me" fájlból.)
Magyarul: tudnak a problémáról, de nem akarják kijavítani.
Ez azért elég vérlázító szerintem!
-
jegenye77
addikt
Na megrendeltem a Mugen 2-est.
Remélem halkabban és hatékonyban végzi a dolgát mint a MiniNinja. -
feco100
tag
válasz
proci985 #23457 üzenetére
Az a helyzet,hogy a BIOS-ban sem lehet állítani.Azt a programot amit mondasz,azt sem tudom,hogy eszik-e vagy isszák.
Hátha esetleg majd valaki tudja.
Mindenesetre nagyon jó ez a TX3 de így nagyon hangos,hogy nem tudom szabályozni.A hűtése sokkal jobb mint a gyári hűtőnek.
Köszönöm szépen a segítséged! -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tothgera30 #23451 üzenetére
Mugen 2 jó, havernál 4GHz-en ketyeg a 920 D0 és ott is tök csendes az a hűtő.
-
bsh
addikt
válasz
feco100 #23448 üzenetére
speedfan-ban be kell állítgatni a ventilátorok vezérlési módjait, különben nem fog működni a kézi vezérlés.
nyomj rá a configure gombra, majd keresd az advanced fület, majd ott a felső legördülő menüben keresd meg a monitoring chip nevét a listában és válaszd ki. [kép]
erre lent megjelenik egy lista a kiválasztott chip állítható paramétereiről. itt be tudod állítani, hogy a chip egyes vezérlő bemeneteire milyen ventilátort szeretnél kötni és azt hogyan kívánod vezérelni (pwm-el vagy feszültséggel, 3 vagy 4 dróton, stb.) a képen pl. látható, hogy ez a chip 4 bemenetet tud (pwm1~4). az 1. bemeneten nálam a cpu venti csatlakozó van (de venti az nincs rákötve), 2. a hátsó ház venti, 3. az első ház venti, 4. szintén nincs bekötve.
elsőnek a vezérlés módját kell megadni (pwm mode), azaz hogy "auto" vagy "manual", (de ez különféle nevek alatt is fut, pl. "fanguard" meg ilyenek.) a lényeg, hogy a az adott ventit kézzel akarod szabályozni, akkor állítsd manual-ra, különben a BIOS fogja vezérelni. [kép]
aztán alatta az egyes bemenetek típusát (pwm type) állítsd be olyanra, amilyen venti van rákötve. ha pwm-es venti és pwm-el szeretnéd szabályozni, akkor valamilyen "pwm mode"-ra, ha nem pwm-es, hanem feszültséggel akarod szabályozni, akkor "linear DC mode". [kép]
ne felejtsd el bepipálni a "remember it" kapcsolókat, különben mindig állítgathatod majd ezeket újra.
ha ezeket a dolgokat belövöd megfelelően, akkor a speedfan főablakában százalékosan tudod vezérelni a ventiket. -
-
jegenye77
addikt
Volt még egy darab amit kinéztem [link] csak ez egy picit drágább.
Mugen 2-t 11875-ért tudnám venni. -
Sziasztok, vettem egy ilyen hűtőt:
Noctua NH-U12P SE2.
A kérdésem:
A 2db 12cm-es ventit elvileg 4 db fémpánttal kell rögzíteni. Ennek mi a trükkje? Az Istennek nem jön össze.
Köszi!
üdv -
-
S*Tom*
aktív tag
Sziasztok! Ha valaki képben van házventik témakörben nézzen már rá [link] THX!
Ja és hogy on legyek, melyik lenne jobb egy X6-ra? Szélesebb nem megy rá a közeli ram slot miatt.
1. [Venom]
2. [Matterhorn] -
-
feco100
tag
Az Everest program szerint 38-41 Celsius hőmérsékletű a proci.
Esetleg szoftveresen lehet változtatni a venti fordulatszámát? -
Nescafé
őstag
Hi!van 1 amd phenom x4 965 3,4 ghz -s procim Mien hűtőt ajánlanátok hozzá?
az ára lehet 10 k felett is -
Zohan
senior tag
szerintetek melyik lehet eredményesebb egy CM hyper z600-on
a cooler master excalibur vs. coolink swif2 1201(most a coolink van és nagyon ott van, csak occoé van msot excalibur is)
-
feco100
tag
Sziasztok!
Lehet,hogy béna a kérdésem,de el tudnátok magyarázni,hogy hogyan tudom a BIOS-ban átállítani a procihűtő fordulatszámát?
Asrock 775 alaplap;TX 3 hűtő
Gondolom most folyamatosan maxon megy,mert 2900 körül forog és így elég hangos.Előre is köszi a segítséget!
-
rogozsin
csendes tag
22cm a ház szélessége kívülről, szal remélem az elég lesz akkor.
Mennyire megbízható ez a merlinharvare-es ~6 ezres változat? -
proci985
MODERÁTOR
-
rogozsin
csendes tag
Igen, az pozitívum, hogy könnyen cserélhető a ventije.
Mondjuk relatíve nagy darab, egy matx-es alaplapra kéne, giga 880gma-udh2 a pontos típus.
Nem jelent gondot szerinted? -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
rogozsin #23419 üzenetére
Szerintem jobb a GrosClockner.
A Zalman ventije 9cm-es, ellentétben a GrosClockner-el, ahol 12-es van és olyanra cseréled le, amilyenre csak akarod (ha erre lenne estleg szükség). Ha Zalman légkavarója megfekszik, akkor elég körülményes cserélni/pótolni.
Nem mellesleg teljesítményben is jobb a GrosClockner. -
JD7
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó topicban kérdezek, van nékem egy Corsair A70 cpu ventim.
Ez gyárilag vagy maxon (2000rpm) pörög vagy egy hardveres limittel egy picit alacsonyabb (1600rpm) fordulaton. Se a biosban se szoftveresen nem tudom szabályozni. 3 tűs a csatlakozása. A kérdés: egy külső házra szerelhető venti szabályozóval tudnám szabályozni? -
rogozsin
csendes tag
Igen azt hiszem, nem ezen kéne spórolni.
Használtan van 5 ezerért Zalman 9500, szerinted a GrosClockner jobb annál?
Vagy esetleg érdemes keresni használtan CM N520-at? -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
rogozsin #23417 üzenetére
Ha teheted inkább cseréld a gyári hűtőt.
10k alatt ezek jöhetnek szóba:
COOLERMASTER Hyper TX3 4500Ft
ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro Rev.2 5200Ft
ARCTIC COOLING Freezer 13 6000Ft
Alpenföhn GrosClockner OEM 5900Ft
illetve még
Cooler Master Hyper 212 Plus 7500Ft
Xigmatek S1283 ~5000Ft (a hardveraprón még előfordul 1-2db)
-
rogozsin
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha veszek egy x2 555-öt, és esetleg sikerül 4magosítani, akkor ha nem tuningolom tovább elég neki a gyári hűtő?
Szal minden marad annyiba, csak 4 magosítva lenne.(Sajna nem tudok előre kipróbáltat venni, a cég csak úgy fizeti ki, ha számla van a nagykertől...
Nagyon remélem, hogy sikerül a magfeloldás.
Előre is köszi a válaszokat.
Ha nem elég, akkor mit ajánlotok?
10 ezer alatt. -
Chosen
addikt
válasz
mclaren777 #23398 üzenetére
Külföldi tesztben hasonlították össze a kettőt, a ledes ventit nem a Y.S. Tech gyártja emlékeim szerint, és azonos fordulaton hangosabb volt a ledes+ motorhangra panaszkodtak, de előtúrom valahonnan azt a tesztet, bár ha valakinek volt már mindkettő, akkor az el tudja mondani a tapasztalatait.
-
bsh
addikt
válasz
Piftuka #23372 üzenetére
(igazából csak részben neked válasz...)
proci alulfeszeléssel probálkozok, csináltam pár grafikont, és erről eszembe jutott ez a "vga befűti a házat" dolog, valamint gondoltam, hátha valakit érdekel a noctua nh-c14 teljesítménye, ezért ide is beírom:
két tesztet csináltam, az első teljesen alap feszültésgekkel, majd prime95+furmark futtatva, aida pedig rajzolta a grafikonokat.
másodiknak -0.1V-al csökkentettem a proci feszültségét, és megint prime+furmark. ennél a tesztnél viszont nem kapcsoltam ki egyből mindkét programot, hanem előbb csak a furmarkot lőttem le, a prime-ot még hagytam futni kicsit.
nagyon jól látható, hogy ahogyan a vga szépen lehűl, és a házból lassan kikerül a meleg levegő, úgy csökken a proci hőmérséklete még további 5-6 fokot is akár!
a grafikonokat összeollóztam egy képbe, íme. (elég nagy kép)
szobahőmérséklet 23°C -
tatabánya
senior tag
mi a véleményetek a ARCTIC COOLING Freezer Xtreme Rev 2-ről?
-
-
Snook3r
csendes tag
válasz
proci985 #23407 üzenetére
itt 1 kép az értékekről, és úgy értem hogy mellettem van a gép az asztalon ház nélkül egy 13 centi magas borda van a procin amit 2 venti hűt és ha az aljához benyúlok ahol találkozik a procival az nem meleg annyira és nem értem de nem fagyogat nem indul újra szépen megy minden terhelés alatt sem akad ki
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Snook3r #23404 üzenetére
"a bordára ha rányúlok akkor az annyira nem meleg a magonkénti hőmérséklet 28 - 35 között mozog"
vs
"szziasztok olyan kérdésem lenne hogy a processzorom 80 fokos folyamatosan terhelés alatt is és alapjáratban is"
akkor most 80, vagy 28-35? hogy érted azt, hogy ha a bordára rányúlok?
használj pontot mondat végén. és vesszőt is, kb érthetetlen, hogy mit akarsz kérdezni.
-
sCr89
tag
én egy Alpenföhn nordwand revb tervezek, az lenne a kérdésem hogy a magasság(155mm) az az alaplaptól mért teljes hossz, vagy ez csak a hűtő és ehhez megy még a hőcső ami a procival érintkezik?
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
dittore #23397 üzenetére
Szerintem 3,6-3,8GHz körül nyugodtan használhatod. Jobban meghúzni nem igazán érdemes, hacsak nem kifejezetten olyan alkalmazásokat szeretnél futtani, amelyek a magasabb órajelből profitálnak.
Játékok esetében meg sokkal inkább a videokártya a lényeg.
Ha kédésed lenne a "húzással" kapcsolatban, akkor ebben a topicban tudnak majd segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest