Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aginor
üzenetére
A 12-200 pro-nak egy párszor nekiindultam gondolatban, de nekem nagyon drága*. De ha ilyen nagy átfogású obit vennék, és komolyan (komolyabban) venném a fotózást, többet fotóznék, annyit mint régen, akkor szerintem rászánnám az árát, mert nem emlékszem, hogy bárhol is rosszat hallottam volna róla. Szerintem ez tipikusan egy olyan obi, ami más rendszerben nem nagyon létezik (vagy én nem vagyok képben).
(Olyan értelemben is drága nekem, hogy ez egy IS obi, ami jó lenne ha olympus vázon lenne, szóval mivel nekem panám van, nem elég a jelenleg akciósan kb 390e-s obi, még kéne hozzá egy passzoló váz is, hogy akkor már legyen dual IS, az E-M1 III-mal árulják is kitben az obit, de sírva fakadok ha meglátom az árát...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)