Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
lugosi
üzenetére
Érdekes amit írsz, elgondolkodtatott, köszönöm!
Felötlött bennem egy igen merész ötlet.
Mivel a kajakkal sosem borultam be, közel sem voltam hozzá, ha feltételezem, hogy normális lesz a társaság, akkor el tudnék képzelni egy olyat, hogy egy kis állvány rögzítek a kajakra, magam elé, olyan távolra tőlem, hogy még elérjem, de ne legyen útban az evezéskor.Egy sima háromlábra gondoltam, aminek a lábait fixen a kajakra rögzítem. A hogyan még várat magára. De ezen a háromlábon elég magasan van már a gép, hogy ne érje az evezéskor illetve a szél és a hullámok által keltett szálló vízcseppek. Esetleg a gépvázat és az obit a legvége kivételével bezacskózom. Így ezen keresztül még elérem a gombokat, de a kósza cseppeket jól meg tudja fogni a vékony zacskó.
Így videózni is tudnám a haladást, ha kell előre nézve, ha kell akkor oldalra nézve, ahogy a mellettem lévő evez. Ebből később tök jó kis úti videót lehetne összevágni, ami jól vissza tudja adni a hangulatot.
A háromláb rögzítése kényes dolog, mert ugye a hajótestet nem fúrhatom meg, és összeragasztózni sem lenne szép dolog. De talán a rendes rögzítőpontjaira egy erős, rugalmas kötélből lévő "háló" már jó lehet, hogy a háromláb lábaira eszkábált lukas talpakon keresztül futva stabilan rögzítse. Legrosszabb esetben a hajó alatt is átfuthat a kötél, de ez értelemszerűen kerülendő, ha csak lehet.
Így nincs olyan, hogy kicsúszik a kezemből, egyedül boruláskor van para, esetleg a ki-be szálláskor lerúghatom, vagy az evezővel tudom megütni, más problémát hirtelen nem látok. Bár a kép biztosan billegne, ahogy a csónak ring, szóval fene tudja, hogy ez mennyire jó ötlet... Hmm... Videó esetén ha szélesebbre veszem, akkor talán van olyan program ami ezt a nem kívánt mozgást ki tudja szedni, croppolva a tartalmat. Vagy valami gimbal? Ajjaj, kezd elgurulni a gyógyszerem!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest