Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
peppe79
üzenetére
Ertem, hogy konnyebb vinni egy plisz szeleslatot, de az alapfelteves az volt, hogy csak egy obi. A "huzok egy panoramat" felig vicc, mert bar el tudom kepzelni, hogy van ahol mukodik, de biztosan nem mindenhol.
Egy turista obibal szerintem a nagy atfogas a leghasznosabb tulajdonsag, mert a tobbit a fent leirt modokon meg csak-csak ki lehet jatszani a gep gombjait nyomogatva, de az atfogas kemeny dio.
A vicc az, hohy most en is ezen dilemmazok, hogy nemsokara egy 4 napos kajakos turara mit vigyek?
Azt is szamitasba kell venni, hogy worst case, ha beborul a vizbe akkor sikitofraszt kapok.Emiatt a regi gepet fogom vinni (GX7 a GX9 helyett) es most ugy velem, hogy a 14-140 -et, de mit vigyek meg?
van egy halszem, ami manualis, meg meg ket manualis amit emiatt nem vinnek, mert gepeszkedni nem lesz ido. A 10-25 nagy es draga, azt biztosan nem viszem. Van meg egy 100-300 ami jo lehet a tisza tavon, de kajakban obi csere? Ajjaj.Szoval most le vagyok fedve jo obikkal minden gyujtotavra, de a korulmenyek miatt egy, max ketto lesz vive, a masik a 12-32 amit a merete miatt vinnek, mert azzal szinte kiskompakt lesz a GX7.
Sajnos vizallo gepem nincs, csak a telefonom, de annak a kepminosege a kanyarban sincs a rendes gephez kepest. Vizallo zsakom van, de onnan kibanyaszni a gepet idoigenyes, es ugye balasetek is lehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- World of Tanks - MMO
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs