- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Apple MacBook
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Vezetékes FEJhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
CharlieFirpo
üzenetére
Abszolut egyetertek veled, egy dolgot tennek meg hozza.
Ha gondolatban visszamegyunk az idoben mondjuk 10 evet, es korbenezunk, hogy akkor milyen kepek szulettek, akkor azt latjuk, hogy jok. Ha csak olyan jo kepet akarunk, amelyek mar akkor is jok, sot kivaloak voltak, akkor szinte mindegy, hogy milyen gepet veszunk. FF, MFT, vagy egy jobb telefon (+ optimalis fenyviszonyok a kis erzekelo miatt) barmelyik tulmutat a 10 evvel ezelotti tecnnologiai tudason.
Emiatt szerintem nincs rossz rendszer.
Termeszetesen van, hogy az ember rajon, hogy kategoriat kene valtani, vagy lefele vagy felfele, hiszen az elet zajlik, az igenyek valtoznak. Valakinek a minoseg fele, mert mondjuk uzletel a kepeivel, valakinek meg a sulycsokkentes fele, mert elkezd aktivabban turazni, es azt mondja, hogy max fel kilo mindenestul es punktum.
Rohadt jo eszkozeink vannak. Mindegyik az. Szerintem a leggyengebb lancszemek mi vagyunk a tortenetben. En legalabbis tutira az vagyok. Ciki, de nem csak a telefonom okosabb nalam, hanem meg a fenykepezogepem is. Ez van. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest