Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz aginor #97269 üzenetére

Azt ugye tudod, hogy most nem az én állításaim vitatod, hanem sok észak-amerikai és nyugat-európai madarász épelméjűségét kérdőjelezed meg? :) Kiválóan elvannak a rendszerrel, annyira, hogy komolyan felmerült az OMDS-nél, hogy rájuk fognak a jövőben építeni. Kivételek meg mindig vannak, de az új cég szempontjából nem ezek az emberek, hanem a többség igénye lesz az iránytű.
    Az Olympus menü teljesen szubjektív téma és talán senki sem tudja, hogy van-e ennek olyan jelentősége, ami kihat az eladásokra. Persze tegyék rendbe ezt is, nekem sem tetszik és több év után is szoktam néha ráncolni a homlokom.

#97270 MrChris: hát izé, hogy fogalmazzak, az L mount semmilyen tekintetben nem az én igényeimnek való.

#97272 jaanoo89: paradox módon lehet, hogy ez a magatartás üti be az utolsó szeget az Olympus koporsójába. Mindenki kivár, senki nem vásárol semmit és mindenki a nagy dobást várja, ami számára a tökéletes. Közben a cégnek az üzleti realitás alapján egyetlen dobása lehet legfeljebb. Ha az nem találkozik a vásárlásra is hajlandó többség igényével, akkor kakukk.
    Egyébként én is várok. A beígért PRO telékre. És persze csak akkor lesznek érdekesek, ha az én igényeimnek megfelelnek.
    Pedig számomra még mindig ez az optimális rendszer...

Új hozzászólás Aktív témák