Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aginor
üzenetére
Azt ugye tudod, hogy most nem az én állításaim vitatod, hanem sok észak-amerikai és nyugat-európai madarász épelméjűségét kérdőjelezed meg?
Kiválóan elvannak a rendszerrel, annyira, hogy komolyan felmerült az OMDS-nél, hogy rájuk fognak a jövőben építeni. Kivételek meg mindig vannak, de az új cég szempontjából nem ezek az emberek, hanem a többség igénye lesz az iránytű.
Az Olympus menü teljesen szubjektív téma és talán senki sem tudja, hogy van-e ennek olyan jelentősége, ami kihat az eladásokra. Persze tegyék rendbe ezt is, nekem sem tetszik és több év után is szoktam néha ráncolni a homlokom.#97270 MrChris: hát izé, hogy fogalmazzak, az L mount semmilyen tekintetben nem az én igényeimnek való.
#97272 jaanoo89: paradox módon lehet, hogy ez a magatartás üti be az utolsó szeget az Olympus koporsójába. Mindenki kivár, senki nem vásárol semmit és mindenki a nagy dobást várja, ami számára a tökéletes. Közben a cégnek az üzleti realitás alapján egyetlen dobása lehet legfeljebb. Ha az nem találkozik a vásárlásra is hajlandó többség igényével, akkor kakukk.
Egyébként én is várok. A beígért PRO telékre. És persze csak akkor lesznek érdekesek, ha az én igényeimnek megfelelnek.
Pedig számomra még mindig ez az optimális rendszer...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Kiválóan elvannak a rendszerrel, annyira, hogy komolyan felmerült az OMDS-nél, hogy rájuk fognak a jövőben építeni. Kivételek meg mindig vannak, de az új cég szempontjából nem ezek az emberek, hanem a többség igénye lesz az iránytű.