Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
aginor
üzenetére
"Ez egy pro üveg, ne legyen decenteres!
Amúgy ezt hogyan szoktad ellenőrizni?"
Én is ezt gondoltam a Pana-Leica 12-60-ra, hogy PRO, aztán amikor a városban fotózgattam feltűnt, hogy 12mm-en elég életlen az egész bal rész a jobbhoz képest.
Sokféleképpen ellenőrizhető. A legegyszerűbb, ha állványra teszed a gépet, középre fókuszálsz és a téma (ház oldala, kerítés, stb.) legyen merőleges a kamerádra, klikk és a bal és jobb részét (ne csak az extrém széleket) tedd egymás mellé. 8-18 esetén én első körben 8mm-en nézném meg és egyet rekeszelve, ugyanis akkor felerősödik a jobbik fele és még nagyobb lesz a különbség a két oldal között, amennyiben decenteres.
Hozzáteszem, azóta 2szer volt szervizben, mindig azt mondták, hogy javították, közbe pontosan ugyanolyan rossz. Most is ott van már 3 hete, cserélni ezeket nem nagyon akarják, nagyon bánom, hogy nem néztem meg azonnal, csak akkor még nem ismertem ezt a hibát.
Sajnos ez nem PRO vagy nem PRO kérdéskör, a Pana-Leica 12/1.4-re is mondják net szerte, hogy az árához képest elég gyakori hiba, nekem a Zuiko 25/1.8 is ilyen volt. (az már javult valamennyit a 2. szervizelés után) Szerintem a minőség ellenőrzést spórolják le, lehet úgy vannak vele hogy pár % hibás termék még belefér, páran úgyse veszik észre, aki meg igen azt majd vagy javítják, vagy mint nekem a Panát, nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy ruhás topik
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy ezt hogyan szoktad ellenőrizni?"