Hirdetés
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
peppe79
üzenetére
Ha megfelel a 14-54, akkor ne rugózz a kérdésen.
A 14-54 a maga korában egy prémium objektív volt, és mint ilyen, még ma is a jobbak közé tartozik. Ha a súlya és az af hiánya nem zavar, akkor ár/értékben nem fogsz nála jobbat találni (pláne, ha már van egy). Anno én is teszteltem a rendelkezésemre álló lehetőségekkel és egy Pana 14mm 2.5 valamint egy Oly 60mm makróval tudtam összehasonlítani. 14mm-en a Pana fényerőn és rekeszelve is elpicsázta (ezen mondjuk rendesen meglepődtem), de 54mm-en nem sokkal maradt el a 60-as makrótól, ami viszont nagyon jó eredmény szerintem.
Nem tudom mennyire kell a zoom lehetősége, de ha nem fontos, akkor nézhetsz helyette egy fixet. Pana 14mm olcsó, jó, Sigma 19 és 30mm olcsók és jók, Pana 25mm olcsó és jó. Ezek közül bármelyiket ajánlom, nem hiszem, hogy csalódni fogsz bennük.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A 14-54 a maga korában egy prémium objektív volt, és mint ilyen, még ma is a jobbak közé tartozik. Ha a súlya és az af hiánya nem zavar, akkor ár/értékben nem fogsz nála jobbat találni (pláne, ha már van egy). Anno én is teszteltem a rendelkezésemre álló lehetőségekkel és egy Pana 14mm 2.5 valamint egy Oly 60mm makróval tudtam összehasonlítani. 14mm-en a Pana fényerőn és rekeszelve is elpicsázta (ezen mondjuk rendesen meglepődtem), de 54mm-en nem sokkal maradt el a 60-as makrótól, ami viszont nagyon jó eredmény szerintem.