Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem csak szerinted. Butának nem nevezném, de nagyon kezdetlegesnek hat még az A7 II-höz képest is, rosszul időzítve jött ki anno, ha még várt volna vele a Sony 8-10 hónapot, akkor egy csomó technológiát még bele tudott volna rakni, ami már csak az A7 II-be került bele, meg az elején tengernyi bug is volt vele, meg több firmware frissítés kellett a mai tudásához. Kár volt ennyire rohanni.
Na de melyik másik gyártó ad újonnan ennyiért Full Frame gépet? A váz most 200k, kitobjektívvel 280k a legalacsonyabb magyar ár (ugyanez a Sony hivatalos viszonteladóknál 3 év garanciával 260k és 340k). A Sony inkább azt csinálja, hogy nem kifuttat egy modellt, hogy aztán új néven, picikét herélve adjon ki olcsóbb "lite" gépet, hanem a régieket tartja sokáig a piacon egyre kedvezőbb áron.
Btw nekem az A7-nél volt pár dealbreaker, ami miatt G80 lett, nem csábultam el csak azért, mert FF. Pedig hosszabb távon én is FF-ben gondolkozom (de ha teszem azt holnap átmennék szabadúszóba és a saját felszerelést munkára is kéne használnom, rögtön dobnám a G80-at és jöhet az A7 III).
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Eladó egy garanciális, hibátlan Canon RF 200-800 objektív
- Jackal LOW 45 mini gömbfejes állvány
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest