Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- norbx: Számítógép.hu
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok,
Kölcsön kaptam egy ismerősömtől egy Panasonic DMC-G7-et a 14-42-es kitobjektívével, hogy kipróbálhassak egy komolyabb gépet. (Eddig csak egy kis 50.000 Forintos kompakttal és telefonnal fotóztam, de szeretnék továbblépni.)
Úgy alakult, hogy eladná nekem kihasználatlanság miatt. Jó állapotú a gép, még kb 2 év gyári gari van rá. Egy Canon adapterrel együtt 130.000 Forintot kérne érte.
Mi a véleményetek erről a típusról? Ennyiért érdemes lenne megvennem tőle?
Később egy utazóobjektívet vennék rá, akár használtan is. Milyen árkategóriában nézelődjek ha újat szeretnék? Mekkora gondot okoz, hogy a vázban nincs képstabilizátor? Csak olyan objektívet lenne érdemes rá venni amiben van? Városban, erdőben, magas hegységekben, néha beltérben is használnám. Azért gondoltam első körben egy “mindenes” obira, hogy kezdőként ne dobjak ki egy halom pénzt különböző obikra, ha esetleg mégsem ez lenne az én világom.
Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Konteó topic
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Assetto Corsa EVO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest