Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Logitech Z906
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ASUS notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
muranyig
üzenetére
"Azt nem értem, hogy minden teszt kihozza, hogy milyen kafa videóra, stb..., meg a youtuberek is mind pana gh-kal videóznak. Nekik is ilyen vajon, vagy az gyorsabb?"
A profi, félprofi videózásban azért ritka az AF használat vagy legalábbis nem úgy használják, ahogyan te akarod (pl: egy vlogger önmagát videózva nem mozgó téma). Az iPhone könnyen talál fókuszt, mert gyakorlatilag pár métertől már végtelen a mélységélesség. Próbálj visszarekeszelni, hogy nagyobb mélységélességet nyerj és kevésbé mozogjanak ki belőle a gyerekek, több ideje legyen az AF-nek korrigálni.
Ha egy DSLR/MILC gépre azt mondják, hogy príma videóra, akkor a legritkább esetben értik ezt az AF teljesítményre. Én például nem is nézem, ha statikus témán rajta tud maradni indokolatlan hunt nélkül, már boldog vagyok (igen, néha már ettől is boldognak kell lenni).
(#85385) eeaa: Kíváncsi vagyok az eredményre. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest