Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
Új hozzászólás Aktív témák
-
totálkezdő
tag
válasz
csurgoi
üzenetére
Valóban nagyon dicséretes a magatartásod, de azért ne higgyél el minden kritikát. Az pl, hogy "Makró kényes téma... De mindenhol alap, hogy szűk rekeszt használsz....". igaz ugyan, de nem Szentírás, ráadásul ez nagyon könnyen bizonyítható. A Te makrós képed exifje szerint a képet Oly 60-al, f2,8-al és mintázattal fotóztad és nem lett jó. Studi az övét Oly 60-al, f2.8-al és mintázattal készítette és jó lett. A tág rekesz tehát nem lehet oka a félresikerült képnek. Nekem nincs ilyen obim, de azt sejtem, hogy a Tied azért lesz rossz, mert nem jól választottad meg a virág és az objektív közötti távolságot. Szerintem érdemes lenne, ezt az obit tág rekesszel (is) és megfelelő tárgytávolsággal próbálgatnod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm GFX 50S II / kevés expóval + garanciális /
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- eladó Nikon Z5 fényképezőgép memóriakártyával
- Sony Alpha A9 II ( ILCE9-M2 ) fényképezőgép - Újszerű -
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal! (~600 expo)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest