Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
Na megvettem a G7-et a 25-tel és a 12-60-nal. Feketét vettem; valszeg ez hiba volt (lásd alább).
Elsőként váz/12-60 firmware upgrade (G7: 2.2, 12-60: 1.1; a 25-ösnek az eredeti 1.0-s verzióját még nem frisssítették), majd service menü a https://www.youtube.com/watch?v=_WWGZN7T298 alapján. Sajna bár engedélyezni tudom az NTSC framerate-eket (30/60), a 29:59-es határ maradt (természetesen az MP4 módot próbáltam; a 4K-ra amúgy nem képes AVCHD is korlátos marad). Többször megpróbáltam visszatérni az alapbeállításokra a felkínált EG (Németország), EF (Francia) stb. között is váltogatva (csak európai országokat kínál fel, szemben a videó távolkeleti egy db országával (GH)). Sajnos újból hackelve sem sikerült korltátlanná tenni. Mindkét obivel próbáltam (hackeléskor is).
Valszeg mindez azért van, mert fekete gépet vettem, és nem ezüstöt (fene akart esetleg lekopó ezüst-színezéket). Legalábbis ITT többen ezt állítják. Na ezt megszoptam – jobban el kellett volna olvasnom a topicokat vásárlás előtt

Mindez nem a 2.2-es FW miatt van (lásd a fenti linken: “Q: Anyone know if this is working after update to 2.2?? A: Yup - still working after update to 2.2. Yay!!”).
Egyszóval: ha el akarjátok távolítani a 30 perces MP4-limitet, mindenképp ezüst modellt vegyetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mesterséges intelligencia topik
- Suzuki topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 26
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4464, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs