Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• madgie

titán

válasz Grga_Pitic #77676 üzenetére

"Ez tényleg egyéni ízlés kérdése."

Ez így van :R Az X-Pro2-t most adtam vissza, hát napokig csak húb@zmegoltam, annyira nagy és nehéz és tényleg tégla és nem érdekel az OVF. Aztán úgy voltam vele, hogy megpróbálom úgy használni, ahogy másoktól olvasom: utcafotók vagy hasonló témák, ahol van értelme az objektív látószögénél nagyobb keresőképnek. Gondolhatod, mennyire esett kézre a sunyi nindzsa kihajtható LCD-s stílusom után az, hogy folyamatosan észrevegyenek, vagy éppen a földön feküdjek, mert másképp nem látom, mit lövök... tiszta DSLR korszak :D

Nem mondom, hogy a kedvenc gépem lett 10 nap alatt, de nehéz szívvel adtam vissza. Mint mondtam, nem az én stílusom, de láttam, hogy arra nagyon baba, amire ki lett találva.

Zárójelben tenném a sztorihoz: megemlítettem az egyik Fujis FB csoportban, hogy szerintem ciki, hogy a Pro2-ben LCD alapú az EVF, nem OLED. OK, hogy főleg OVF-re termett, de na, az X-T10 elektromos keresője komolyabb (T1 meg űrtechnika). Na, hasonló csapkodás indult be ott is, mint tegnap itt. Így nem tudom jól, úgy nem tudom jól, beraktam a képeket (mert lefotóztam), de nem is úgy van, egyébként is ha jó EVF-et akarok vegyek Leica SL-t. Ókösz, f*sza érvek egy egyszerű észrevételre.

Szóval egyszerűen nem értem, miért kell az embereknek a saját cuccokat foggal-körömmel védeni. Nekem mondhatja bárki, hogy szar az X-T1 ajtaja, mert tudom: másodszor fogom lecseréltetni. Vagy bizonytalan az 56/1.2-vel az AF. Ja, tudom. Négy lencsét mozgat az AF, azt sem túl gyorsan. Ez ilyen lett, imádom a képét, de attól még elismerem. És akkor is le fogom írni, hogy a Pro2 EVF-je kábé 2010-es szintű, a mappaszámozás vége felé van egy idegesítő bug a Fujikban (most vettem észre évek használata után), stb.

Új hozzászólás Aktív témák