- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
elhoztam egy GX80-at kipróbálásra. Még csak pár órája van nálam, tehát a csilivili új fícsörökről túl sok mindent még nem tudok elmondani (lehet később sem
), így egyelőre inkább a külsőről pár első benyomás:+a menürendszert, kezelést tekintve úgy érzem hazatértem (ezer éve nem vettem kezembe a GM1-et, csak az E-M10 van nálam)
+AF sebesség tekintetében szintén a régi (jó) érzés
+a forma az nagyon bejön, mindig is jobban tetszett a baltával faragott téglatest, sarokban elhelyezett EVF-fel-hát ez meglepően nehéz egy váz... papíron csak alig nehezebb, mint az E-M10, de kézben fogva valahogy sokkal jobban húzza a kezemet és fordul ki belőle. Ez egyelőre a legnagyobb dealbreaker nálam. A Fujitól (az ára mellett) az is visszatartott, hogy obikkal együtt azért már nagyobb a cucc, mint egy M43 szett, de azért ez a súly már kezd zavaró lenni
-valószínűleg csak szoftveres bug, de hiába állítom halkra az AF csippanást, csipog ez mindenféle hangerőn, teljesen véletlenszerűen
-az állványmenet teljesen idióta helyen van... ez biztos sok embert nem zavar, engem viszont eléggé a Peak Design Microplate miatt.
-(nekem) hiányzik belőle az, amit az E-M10 tud, hogy felvételkor az EVF-ben mutatja a kiégett/bebukott részeket. Van valami "zebra csíkozás" nevű cucc, ami hasonlót tud, de lusta voltam utánaolvasni mi is ez
Szóval elsőre nem szerettem bele annyira, hogy rohanjak leváltani az E-M10-et, de van még egy hetem ismerkedni, meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF 600mm f/11 IS STM teleobjektív - Újszerű -
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), így egyelőre inkább a külsőről pár első benyomás: