Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPoe
tag
válasz
TomPoe
üzenetére
Azóta zaklattam kicsit a Panasonic-ot. Egyik ügyintézőtől azt a választ kaptam, hogy nem is kell működnie ennek a manuális fókusznak, viszont a másik azt mondta, hogy működnie kell lol. Utóbbi persze csak a szokásos első javaslattal tudott előállni (installáljam újra a dolgokat). Aztán felhívtam őket és a 3. ügyintéző végre eljuttatta ezt az egészet a fejlesztőkhöz. Az az érdekes, hogy a csóka azt mondta telefonban, hogy nem talált hasonló problémát a rendszerben. Vagy senki nem is próbálkozott eddig ezzel a funkcióval vagy csak én lettem megáldva ezzel a hibajelenséggel
. Majd kíváncsi leszek, hogy a technikus emberek mit fognak erre az egészre reagálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 PZ OSS, 256gb
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro FX570
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Majd kíváncsi leszek, hogy a technikus emberek mit fognak erre az egészre reagálni.