Hirdetés
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Apple asztali gépek
- E-book olvasók
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Eleinte én is így gondoltam, de most már nem nevezném álomnak.
Olvastam pár jó elemzést a témában, de ilyenkor tuti nem találom meg őket...
Az FE nem nyerő: egyszerre nagyon rövid a bázistávolság (rövidebb, mint m43, 18 vs 25 mm) és szűk a bajonett. Ha csak a bázistávolság lenne rövid, de a bajonett szélesebb lenne, akkor egy nagyméretű kilépő pupillával lehetne a képszéli beeső fénysugarak szögét növelni.
Megoldás az A7R2 jobb mikrolencséi és szenzor-struktúrája; na de az A7R még mindig a szűk keresztmetszet, minden obit annak a hibáinak kikerülésére terveztek. Emiatt eléggé be vannak korlátozva, hogy milyen lencse-elrendezést lehet vele használni.
FE-n, amíg az A7R-t teljesen el nem felejtik (de lehet, hogy még azután se), nem lesz pancake, sem igazán kompakt objektívek. Az obik akkorák lesznek, mint dSLR-es társaik egy adapterrel. S ez nekem nem tetszik...FF MILC szvsz csak teljesen arra tervezve fog rendesen működni, nem pedig ilyen APS-C mountba beleszuszakolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest