Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egérpad topik
- Tápos kibeszélő offtopik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
"megtanít gondolkodni, ésszel fotózni."
Szerintem aki mesterséges kényszertől remélné a gondolkodást, az akkor sem gondolkodna ha muszáj lenne, mert gondolkodás helyett is csak másra vágyna.
Ezt látom igazolva szinte az összes fotós-fórumon. Olyan gyorsan váltogatják sokan a fotósfelszerelésüket, a cserétől remélve a jobb képeket, hogy amit lecserélnek, azt még meg sem tudták tanulni rendesen használni.A hörcsög üzemmódhoz: Ha nem csak egy fixet használ az ember, akkor szerintem már majdnem mindegy, hogy kettőt, hármat vagy négyet. Ezek a fixek picik és könnyűek, a csere pedig a számuktól függetlenül macerás.
Kétobis minálszetet úgy tudnék elképzelni, hogy két vázra van rágyógyulva két pici fix. Ezzel csak az volt a bajom, hogy amikor volt két vázam, akkor mindig szívesebben használtam az újabbat, úgyhogy maradtam az egy váz egy obis minimálnál (a táskában meg jöhet más obi is, ami az esetek nagy részében ott is marad végig :-) . Általában már induláskor tudom, hogy mit akarok fotózni és aszerint kerül az obi a vázra. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Mini PC
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- AliExpress tapasztalatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest