Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3DMark Night Raid eredmények (IGP-sek ide!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan170
aktív tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Kompaktok után Nikon, majd Fuji rendszerrel fotózgatok egy évtizede abszolút saját szórakoztatásomra, leginkább fixekkel. El sem tudtam képzelni, hogy valaha lesz kereső nélkül gépem. Mindig is elsődleges szempont volt. Aztán idén nyaralásra kíváncsiságból elvittem a tesóm E-PL6-ját. Hazajöttem, és eladtam a Fuji X-E1 vázat meg a 2 fixet. Tapicskolós kijelző, Wifi, stabilizátor, és a kit objektív teljesen vállalható minősége miatt. A kereső egy pillanatra sem hiányzott, sőt sokkal jobbakat komponáltan a kijelzőn. Vettem egy E-PL7-et a 3 tengelyes stabi meg a kezelőszervek miatt, meg két obit. 20 és 45 fix. Sokkal elégedettebb vagyok ezekkel, mint eddig bármivel, pedig ennél szinte csak drágább cuccaim voltak. A kijelző mindenhol látható, a JPEG-ek minősége imádnivaló. Az E-PL7 pedig Fuji szinten megépített gép, sokkal több beállítási lehetőséggel, mint az X-E1. Én sok szempontból jobbnak tartom, ha nem is mindenben. Véleményem szerint itt a legtöbb laikusnak teljesen feleslegesen ajánlgatjuk a keresőt (egyébként az E-PL7-re éppen tehető, ha nagyon kell). Egyre kevésbé van értelme. Ez persze csak az én meglátásom a saját tapasztalataim alapján. Az érintőkijelzőről meg azt gondoltam, hogy ez a világ legnagyobb hülyesége, most meg semmiért nem adnám. Óriási előny így fotózni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest