Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• grigo

őstag

válasz eeXaa #71617 üzenetére

Azt szeretném leszögezni, hogy nem vagyok profi. Se így, se úgy. Még Facebookos "photography" profilom sincs, sőt a képekre se rakom rá hogy photography ;-)
    Magamnak fotózok (persze ez nem biztos hogy mindig így lesz) és néha kérnék tőlem képet. És ilyenkor nagyon háklis vagyok ezekre a dolgokra. És ha már váltok akkor úgy váltanék hogy a lehető legmegalapozottabb döntést hozzam. Általában természetet járok úgy fotózok (rawban) de ritkán kerékpáros, néptanc rendezvények is pl. Viszont elsősorban a természetben mozgok. Szerencsére van még időm 100k egyelőre ahol tartok a gyűjtésben, de addig is minden nap jegyzetelek mert mindig felmerül valami amit jó tudni. Pl pana-oly jpg különbség, sony raw tömörítés, tegnap oly iso csalás, a fuji durva hipszteres árazása és elitista minősége. Amúgy igen, lehet egy ff sony lenne jó nekem leginkább de valahogy ahhoz az társul, hogy ha a vázat még ki is sporolom utána még az obik is nehezebben lesznek finanszírozhatók. De újabb ff sony szerintem sok lenne nekem.

Új hozzászólás Aktív témák