Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Azt szeretném leszögezni, hogy nem vagyok profi. Se így, se úgy. Még Facebookos "photography" profilom sincs, sőt a képekre se rakom rá hogy photography ;-)
Magamnak fotózok (persze ez nem biztos hogy mindig így lesz) és néha kérnék tőlem képet. És ilyenkor nagyon háklis vagyok ezekre a dolgokra. És ha már váltok akkor úgy váltanék hogy a lehető legmegalapozottabb döntést hozzam. Általában természetet járok úgy fotózok (rawban) de ritkán kerékpáros, néptanc rendezvények is pl. Viszont elsősorban a természetben mozgok. Szerencsére van még időm 100k egyelőre ahol tartok a gyűjtésben, de addig is minden nap jegyzetelek mert mindig felmerül valami amit jó tudni. Pl pana-oly jpg különbség, sony raw tömörítés, tegnap oly iso csalás, a fuji durva hipszteres árazása és elitista minősége. Amúgy igen, lehet egy ff sony lenne jó nekem leginkább de valahogy ahhoz az társul, hogy ha a vázat még ki is sporolom utána még az obik is nehezebben lesznek finanszírozhatók. De újabb ff sony szerintem sok lenne nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest