Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
Dare2Live
üzenetére
Szerintem mindenki érti (valamennyire) a másik álláspontját.
Szerintem fel is fogja.
Vannak dolgok, amelyek azonban túlmutatnak azon, amikről írsz.
Ilyen pl a kognitív disszonancia (tkp a saját választás pozitív oldalát kiemelni, azt figyelembe venni) és ezzel nem az mft-s társaimat szólom le, és nem is téged. Az efféle ügyeknek többféle olvasata lehetséges. A fotó mint olyan szubjektív. Egy lencse élessége, nagysága nem.
Ennek a kettőnek szinte kibékíthetetlen ellentéte csapódott le az elmúlt napban posztok formájában. Azt mondom nem baj, kell ez is, kulturált formában (mondom én!...) egymás érzéseit tiszteletben tartva építő jellegű lehet egy ilyen nap (legalább is nekem, bár néha ez rajtam nem látszik...).Most a kifújási szakaszban vagyunk, de jó volt egy-két beírást elolvasni...mert hogy erről (is) szól a topik.
Parci: Bocs, és mindenkitől elnézést kérek, ez egy nyilvános topik, ez itt megengedhetetlen.
(Ez alól az sem mentesít, hogy a napokban szúrták le az egyik barátomat...)
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest