Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szulita28
senior tag
Nekem nagyon tetszik
De pl. Mlaca is jókat ír róla, és én is csak megerősíteni tudom. Én gyenge zajszűrést állítottam be, és nyugodtan merem engedni ISO1600-ig, sokkal jobban tetszik az eredmény, mint a GF1-nél. Sokkal szebbek a színek (ez mondjuk nem meglepő), és mintha a 20 f1.7 is új életre kelt volna
Nyilván GF1 RAW-jából is szép eredményt lehetett kihozni vele, de nekem nagyon tetszik, amit ez a kis obi művel, Oly-jpg feldolgozás mellett.
Amiben nagyon eltér a PL2, az a zajosodás jellege. Én nem tudom olyan jól megfogalmazni, mint Mlaca a cikkében, de tényleg sokkal finomabb, homogénebb, egyenletesebb és emiatt kevésbé feltűnő, kevésbé bántó a szemnek a zaj a képeken, mint a GF1-nél. Kimondottan tetszik, amit művel ilyen téren (a GF1-é nem tetszett).
Ja, azért ilyen depi-szintű összehasonlítást ne várjatok képminőség terén tőlem
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De pl. Mlaca is jókat ír róla, és én is csak megerősíteni tudom. Én gyenge zajszűrést állítottam be, és nyugodtan merem engedni ISO1600-ig, sokkal jobban tetszik az eredmény, mint a GF1-nél. Sokkal szebbek a színek (ez mondjuk nem meglepő), és mintha a 20 f1.7 is új életre kelt volna