Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szulita28
senior tag
Köszi (neked is, és másoknak is korábbról).
Lehet, ez is júzer-error, főleg, ha csak nekem tűnik fel
A sárga fal előtti kékesedés volt az első benti képem, és rögtön megütötte a szemem. Direkt megnéztem RAW-ban is, milyen eredményt ad, ha a progival állítom be a WB-t (Bibble, WB-ecset). Ott nagyjából helyrerakta. Lehet, kitöröltem már őket, de majd megnézem, hátha megvan még a lomtárban az eredeti és a RAW-ból kapott kép, és berakom ide. Érdemes összehasonlítani a különbséget.Igen, egy PL3 a multiaspect szenzorral kívánatos darab lenne

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A sárga fal előtti kékesedés volt az első benti képem, és rögtön megütötte a szemem. Direkt megnéztem RAW-ban is, milyen eredményt ad, ha a progival állítom be a WB-t (Bibble, WB-ecset). Ott nagyjából helyrerakta. Lehet, kitöröltem már őket, de majd megnézem, hátha megvan még a lomtárban az eredeti és a RAW-ból kapott kép, és berakom ide. Érdemes összehasonlítani a különbséget.