Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz Schanyee #59499 üzenetére

próbáltam már, a fogása, kezelése egy álom, sokkal jobb érzés kézbevenni a jobb anyagminősége miatt sztem, a gombok sokkal finomabban járnak, több a tárcsa, a gyorsmenü letisztult, reflexszerűen kezelhető, a kipotyogó képeket is könnyebb feldolgozni, a színek sokszor csalnak de legalább utómunka nélkül is szépek... magas iso-n gáz, de cserébe hosszabb záridőket tudok kitartani vele, ergó gyengébb fényben tudok fotózni vele mint a panával...és akkor a feketeleves: manuálozni baromira nehéznek tűnik a pana után, mivel a kijelző felbontása sz*rabb, nem kihajtható, és a kereső is nagyon hiányzik, szvsz akinek szereti a kukucskát, annak egy fix beépített kijelzőn komponálni kínszenvedés.. ha kihajtható lenne, az sokat javítana a dolgon, de nem az.
    Ami még nagyon zavar: e-p1 sorozatja kb annyira lassú, hogy semmire sem jó :DDD
    Szal, hogy megbántam-e a váltást? továbbra is nem, a kereső nekem nagyon fontos volt, ha minden egyébben rosszabb lenne a pana, akkor sem bántam volna meg valszeg.

Új hozzászólás Aktív témák