- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Dell notebook topic
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szulita28
üzenetére
egyiket sem nyomkodtam igazán sok ideig. és mindenképp az e-pl2 volt az egyetlen, aminél azt éreztem, hogy "igen, na ez gép". csak aztán a tárcsa/gombok elkeserített. tudom, hogy van expókorrekció a tárcsán, de a tárcsa maga sem tetszett, és ugyanúgy még egy gombot is kell nyomni hozzá előtte. sokkal logikusabb volna egy felső tárcsa, amire rá tudod tenni defaultból az expókorrekciót.
a 14-150-nel például semmi blende-játék nincs, nyilván, hiszen tök fényerőtlen. fix f6,3-asként használom. innentől kezdve beraknám mátrix fénymérésre, és egy darab kényelmes, jól elérhető tárcsa kellene, hogy könnyedén expókorrekciózzak.
a szotyi persze még rosszabb, amint állítom az expókorrekciót, leveszi a hisztogramot, ennyi erővel live view sem kéne, utólag dslr-en is tudom ellenőrizni. buzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest