Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
Messer22
üzenetére
Különben érdekes...míg az Nx-el nem kezdtem ténylegesen bohócjkodni (őskori lassú fapad, de perpill nincs nikon J_V1 frissítés az lr-hez) addig fogtam a fejem a nikony képeitől (10 éves aps-c dslr minőség, valahol a 300d és a d70 között, kissé zajosabb kiadásban) de aztán kezdtem előcsalogatni egy-két használható képet.
Persze így is a gf3 a favorit képekben, videóban viszont erős a nikony...baromi jól teljesít a zúmlencse svenkeléskor, egy szinten van a nex5n "pásztázásával"
Meg a J1 fehérben nagyon csábító...
Mondta az eladó, hogy a japcsik minden nap kérdezték, mikor jelenik már meg, és a megjelenés napján az egyik 2-t vitt...erre mondtam neki, hogy a marketing nagy dolog ám!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest