Új hozzászólás Aktív témák
-
egy dolog a helyigény, az is zavar, mert végső soron nem programok által gyártott katalógusban nézegetem a fotókat, hanem simán a fájlokat. azok ugye 20 év múlva is ott lehetnek (ha nem hal szét a vinyóm), míg ki tudja, 20 év múlva lesz-e LR, és ha igen, mit nyit meg és mit nem. nem szeretem az ilyen sajátos izéket. jó példa a flash és a silverlight, most mindkettőt pikk-pakk elkaszálják.
a másik bajom viszont, h nincs "egyben" az összes módosítás, amit az eredeti raw fájlon végzek. amint tiff lesz belőle, az fix, csak legelölről tudom újrakezdeni. holott, mondjuk az, hogy 1 foknyit forgatok rajta, picit megvágom, picit világosítok, zajszűrök mind olyan lépés lehet, ami tutira kell, akár flickrre megy a végén, akár a nyomdába. jó, oké, ezeket persze mind tudja a LR a nik cuccok nélkül is.
lényeg a lényeg, egy-egy kép feldolgozásához a capture nx2-nél jobb programot nem találtam eddig, közel sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Milyen videókártyát?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- DUNE médialejátszók topicja
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- War Thunder - MMO Combat Game
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest