Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
MrChris
üzenetére
Igazából még csak most venném a 14-est, önmagában a 12-32 drága lenne jelenleg. A 9-18-on is gondolkodtam, de az meg pláne drága lenne, plusz este sötét és elég gyakran olyankor tudok csak fotózni. Az majd a jövőben lehet esetleg érdekes. Eddig ránőtt a 20-as a gépemre, de többször is kellett volna annál nagyobb látószög az elmúlt fél évben. A 14-esen meg jelentősen nem bukok akkor se, ha később a 12-32-t veszem, ezért szeretem a használt cuccokat. Szóval most az előtétre sincs még meg a plusz pénz, nyárig az tuti nem is kell, most csak gondolkodtam a lehetőségeken. Meg addig kiderül turista objektívnek melyik tetszik jobban.
Bár amúgy vicces, mert megvan még a kit objektív (14mm), de csak azért, ha majd pár év múlva veszek új vázat, akkor azt oda tudjam adni a régivel a családban valakinek, ne egy fixtől kelljen megváljak
Egészen addig zavart az objektív cserélgetés, amíg nem voltak fixeim, azóta sokkal jobban zavar, hogy nagyméretű a zoom.Ezt szeretem az egészben, hogy annyira képlékeny mikor mire lesz időm, hogy ma nagyon szeretnék ezt vagy azt csinálni/fotózni, de lehet mire eljutok oda, addigra már nem lesz rá lehetőségem. Így ha vennék valamit, az is nagyon képlékeny, én se tudom mit akarok

Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózatokról alaposan
- Mozilla Firefox
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Programozás topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Eladó Nikon AF VR-NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6D ED stabilizátoros (VR) objektív.
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Sigma 18-50 Sony E
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egészen addig zavart az objektív cserélgetés, amíg nem voltak fixeim, azóta sokkal jobban zavar, hogy nagyméretű a zoom.