Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Smile
csendes tag
Köszönöm a választ mindenkinek! Igazság szerint úgy kerültem ide, hogy láttam a MM-ban az E-PL3-at 80 ezer, a V1-et pedig kb. 100 ezer forintért, és elgondolkodtam, hogy lecserélném a régi kompakt gépet.
A motorversenyt csak a példa kedvéért hoztam fel, hogy kb. ez az egyetlen dolog, ami kilógna a normál hétköznapi felhasználási módból.
Megnéztem az ajánlott V2-őt, de hát az messze túl van azon a határon, amit a vásárlásra fordítanék.
Dupla kit az gondolom ez lenne ugye: Olympus PEN E-PL3 + EZ-M1442 14-42mm + EZ-M4015 40-150mm?
Objektívet használtan, mint pl. a 14-150 vagy a 40-150 lehet kapni, vagy nem jellemző? Kb. milyen árban vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest